Παράξενος γατούλης

purina

Πολύ δραστήριο μέλος

Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
Σημερα καθωσ βγηκα να ταισω τα γατια τησ γειτονιας ειδα ενα ασπρο κοιταω τα ματακια του ηταν θολα και τολμω να πω τυφλο:hmm: .Εχει τη κορη αυτο το μαβρο μεσα στο ματι ,ομως το ιπολοιπο θολο και απ τισ κινησεισ του οταν βλεπει κατι γυρναει ομως δεν ειμαι σιγουρη αν βλεπει καλα.Του εδωσα αρχικα ενα πατε που ειχα δε το εφαγα μετα ξαναγυρισα με λιγη ξιρη τροφη και μασισε.
Η υγρη τροφη βρηκε παραληπτεσ λιγο πιο κατω σε 2 μικρα γατακια καθως επισησ και ξηρη τροφη για ολη την οικογενεια(3 μικρα το τριτο ηρθε αργοτερα και 1 μαμα)
θα προσπαθησω να βγαλω μια φοτο στο γατο με το προβλημα.Ισαβα περιμενω τη πρωτη γνωμη σου και αν τα καταφερω θα κοιταξω να το πιασω να παμε στο γιατρο.(ειναι φοβισμενο μαλλον λογο τοθ προβληματοσ του)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμ θολο βλεμμα κατι μου λεει οτι μπορει να εχει κ πυρετουλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η περιγραφή είναι ελλιπέστατη. Δεν μπορώ να καταλάβω.

Θα ανεβασω φοτο του γατουλι να δεις.Απλα περιμενω γιατι ειναι σε αλλο κινητο να μου την στηλουν.

Παραθετω φοτο του γατουλι.Δεσ τα ματακια του.Η περιγραφη δεν ηταν και η καλιτερη αλλα πρωτη φορα ειδα κατι τετοιο.
https://i101.photobucket.com/albums/m63/niaou/917953954972957945144.jpg

αν βλεπω καλα στη φωτο εχει αυτο που λεμε "τριτο βλεφαρο".αν ειναι αυτο(αντιγραφω απο το "τελειο βιβλιο της γατας",προς Θεου,δεν κανω διαγνωση)μπορει να οφειλεται ειτε σε απωλεια βαρους ειτε ειναι πρωιμο συμπτωμα της γριππης των αιλουροειδων.

αν ειναι αυτο θεραπευεται ετσι?Θα κοιταξω να τον πιασω τον γατουλι ειναι λιγο αγριμακι αλλα κατι θα γηνει αν ειναι να γηνει καλα το μαναρακι.:)

Παραθετω φοτο του γατουλι.Δεσ τα ματακια του.Η περιγραφη δεν ηταν και η καλιτερη αλλα πρωτη φορα ειδα κατι τετοιο.
https://i101.photobucket.com/albums/m63/niaou/917953954972957945144.jpg

purina πήρα την πρωτοβουλία να επεξεργαστώ λίγο τη φωτογραφία με το photoshop για να γίνει πιο εμφανές αυτό που περιγράφεις. Ελπίζω να μη σε πειράζει:redface:

Συνημμένα

• 917953954972957945144.jpg
    917953954972957945144.jpg
    256,8 KB · Εμφανίσεις: 76
Οχι ρε σι σιγα.:) Ειχε πεσει το φλασ στη γουνα του προσπαθησα να κανω κοντινο στα ματακια του για να το δητε.Παντος εαν ειναι τριτο βλεφαρο απ οτι θυμαμαι απ εδω θεραπευεται αρα το μονο προβλημα ειναι να πιασο το γατουλι.

Από όσο μπορώ να δω, υπάρχει θόλωση του κερατοειδούς και προβολή του τρίτου βλεφάρου. Μάλλον είναι κερατοεπιπεφυκίτιδα. Μπορεί να οφείλεται σε έγκαυμα (θερμικό ή χημικό), αλλά τότε θα υπήρχαν και άλλες αλλοιώσεις. Ίσως είναι η επιπεφυκίτιδα από τον ερπητοϊό της γάτας. Χρειάζεται θεραπεία, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα καλά.

Θα κοιταξω να τον σιλαβω και να τον παω στο γιατρο θελω τα ματακια του να ειναι κανονικα.
Αν ειναι κατι τετοιο θελει εξετασεις η αν το δει ο γιατροσ θα καταλαβει?

Ο δικός μου το είχε πάθει αυτό όταν του είχα δώσει κάποιο φάρμακο τότε με τη θρομβοεμβολή.... Τον καημένο μου. Μου το άλλαξε ο γιατρός μετά. Καλα, στον γατούλη αυτό δεν νομίζω πως έχουν καμία σχέση τα φάρμακα.... Απλά το είδα και το θυμήθηκα.... Εύχομαι να τον καταφέρεις και να τον πιάσεις και να γίνει καλά το καημένο. Μπράβο σου

Παιδια ψαχνω το γατο και δε το βρησκω.:( Ο ασπρουλιακς δε ξερω που εχει παει και ηθελα να το παω στο γιατρο.Ρωτησα μια εδω και ειπε ποσ εχουν καπιοι ενα τετοιο,τι να πω δε ξερω.Θα κοιταξω να του στησω καρτερι μηπος τον τσακωσω.

Μακάρι να τον βρείς μπας και βοηθηθεί ο καημένος

Τον βρηκα σημερα να κατηεται εκει στην αυλη του σπιτιου εδς διπλα μας.Θα τον πιασω χωρισ να με δουν οι ενικοι και θα παμε σε γιατρο,ελπιζω να μη την κοπανησει.Και καλα αυτοι λενε ποσ ειναι τιφλο εγω ομςσ οχι.

Να τον πας γιατι και η μελινουλα ειχε προβολη τριτου βλεφαρου στο ενα ματακι ομως μοναχα και η γιατρος μου ειπε οτι ειναι νευρολογικο και σχετιζονταν με ενα αλλο νευρολογικο στο ποδαρακι της και παρατηρησα οτι τωρα που φτιαξαμε το ποδαρακι εφυγε και το βλεφαρο απο μονο του οποτε απ οτι καταλαβα μεροικες φορες μπορει να φαινεται μονο κατι σοβαρο και αν το φροντισεις εγκαιρως γιατρευεται αντε πιαστον με καμια κονσερβουλα οταν θα ναι ψωμολιμασμενος και βουρ στο κτηνιατρο:P

Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back