yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
05-07-08
14:06
Με πληροφόρησαν μόλις οτι εχουν παρατηθει τις τελευταιες μερες λόγω διακοπων πολλά σκυλια ρατσας και μη στην παραλία θεσσαλονίκης καθως και στην παλιά κτηνιατρική στο φοινικα οπότε οποιος παει βόλτα κατα κει ας παιρνει μαζί του και τιποτα σκυλοκροκεττακια γιατι θα χρειαστει. Αν θελετε οργανώνουμε και κανενα καφε εκει κανένα απόγευμα για να συνδυασει και με ταισμα/ποτισμα.
Προσωπικα οταν μου λενε οτι θελουν σκυλο τους λεω να κανουν κα καμμια βολτα απο εκει μετα απο οσα ακουσα.
Οτι μπορει ας κανει ο καθένας
Προσωπικα οταν μου λενε οτι θελουν σκυλο τους λεω να κανουν κα καμμια βολτα απο εκει μετα απο οσα ακουσα.
Οτι μπορει ας κανει ο καθένας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
08-07-08
15:53
Τα σκυλακια και γατακια ειναι κοντα στο μεγαρο μουσικης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool