sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
Πριν τρεις μέρες μία φίλη μου είπε ότι βρήκε ένα ορφανό γατούλι με κλειστά ματάκια (χθες τα άνοιξε!). Αποφάσισε να το κρατήσει και να του βρει σπίτι όπως και έγινε. Επειδή όμως ο κυριος που θα το πάρει είναι λίγο δύσκολο να φροντίσει ένα τόσο μικρό ζωάκι, είπε να το κρατήσει μέχρι να πάρει τα πάνω του και να μπορεί να φάει μόνο του. Χθες πήγα και το πήρα από το σπίτι της για να το πάω στη γιατρό αλλά επειδή δεν βόλευε το πρόγραμμά της, το έφερα πρώτα στο σπίτι μου και εδώ συνέβη το πιο όμορφο πράγμα που έχω δει ποτέ...
Με το που το είδε η Μουρίτσα άρχισε να του μιλάει κανονικά! Με ένα νιαούρισμα, μαζί με χουρχούρισμα, που δεν το έχει ξανακάνει! Χωρίς καν να το μυρίσει το πήρε με τα δόντια της μέσα από την κούτα που το είχα και το πήγε στο <<καταφύγιο>> της, δηλ. κάτω από τα ράφια του μπάνιου
. Η χαρά της δεν μπορεί να περιγραφεί! Το θήλασε, το έγλειψε και μόνο όταν το κοίμησε σηκώθηκε για να φάει! Ήταν μια πανέμορφη εικόνα...[/FONT][FONT="]Οπότε τώρα το μικρό έμεινε μαζί μας και καθημερινά βιώνουμε απίστευτες οικογενειακές στιγμές! Το φροντίζει σαν να είναι η μανούλα του! Το θηλάζει και ας μην έχει γάλα, φωνάζει αν της το πάρεις και μάλιστα έρχεται και με ειδοποιεί όταν θέλει να φάει! Έχω ενθουσιαστεί με την καλοσύνη της![/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Σε ζηλευω!!!!
Ειναι στειρωμενη η γατουλα σου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω να καταφέρω να ανεβάσω καμία φωτογραφία να δείτε, πόσο όμορφα είναι τα δυο τους!
bunny
Περιβόητο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Mαλλον την πηρε πολυ προσφατα,οταν ηδη ηταν στειρωμενη,ενω πριν απο 6 μηνες γεννησε.Tώρα μπερδεύτηκα. Αφού την πήρατε στειρωμένη, πως έχει κάνει γέννες?![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι ναι ανεβασε μας μια φωτογραφια να δουμε! Εισαι πολυυυυ τυχερη ξαναλεω!!!!Ναι είναι στειρωμένη! Την τελευταία της γέννα την έκανε πριν από 6 μήνες και μετά στειρώθηκε επειδή είχε μεγάλη δυσκολία στο να γεννάει. Θα πέθαινε αν δεν στειρωνόταν. Γεγονός που δείχνει ότι η καημένη έχει υποφέρει από γέννες αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου το μητρικό της ένστικτο. Είναι νομίζω ένα καλό δείγμα του ότι η στείρωση δεν είναι κάποιο είδος λοβοτομής! Εγώ υιοθέτησα τη Μούρα στειρωμένη και δεν ήξερα ότι θα αντιδρούσε έτσι.Νιώθω πολύ όμορφα γιατί βλέπω ότι όταν ένα ζώο θέλει να δώσει αγάπη, θα βρει τον τρόπο να το κάνει. Νομίζω ότι η περίπτωση της αποτελεί ένα ακόμα επιχείρημα υπερ της στείρωσης!
Ελπίζω να καταφέρω να ανεβάσω καμία φωτογραφία να δείτε, πόσο όμορφα είναι τα δυο τους!
sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
...Μόλις έχω αξιόλογη φωτογραφία-έκανα κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες
- θα την ανεβάσω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
A ok.Τα είπα λίγο μπερδεμένα μάλλον! Η μουρίτσα ζούσε στο εκτροφείο της Sabi (Βλ. chinchilla maniacs!). Αυτο σημαίνει ότι είχε κάνει αρκετές γέννες εκεί. Επειδή όμως είχε στενή λεκάνη, μετά την τελευταία της γέννα - πριν 6 μήνες νομίζω περίπου- την στείρωσε και την πήρα εγώ. Εγώ την πήρα αμέσως μόλις μεγάλωσαν τα μωρά της. Είναι εντυπωσιακό γιατί ενώ έχει υποφέρει στις γέννες της, αγαπάει τόσο τα μωρά γατάκια...
Μόλις έχω αξιόλογη φωτογραφία-έκανα κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες- θα την ανεβάσω...
Και από όσο μπορώ να δω στο avatar είναι πολύ όμορφη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
A ok.Και από όσο μπορώ να δω στο avatar είναι πολύ όμορφη!
Ευχαριστούμε bunny! Η αλήθεια είναι ότι η Μουρίτσα είναι από τις λίγες περιπτώσεις που το περίβλημα είναι εξίσου όμορφο με το περιεχόμενο!

sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
πωπω...παρα πολυ χαιρομαι..ποσο τρυφερη ειναι!!!να σου ζησουν και τα δυο..δεν καταλαβα βεβαια..θα κρατησεις και το μικρο;;;οπως και να εχει..να ειναι καλα και τα δυο..![]()
Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω
! Το καλό είναι ότι έχει βρεθεί ήδη ο κύριος που θα το πάρει και φαίνεται εξαιρετική περίπτωση γιατί πάντα ήθελε ένα γατούλι. Η φίλη μου (που το βρήκε) θα το επισκέπτεται κάθε βδομαδά στο νέο του σπίτι οπότε θα μαθαίνουμε νέα του.
Όσο για τη Μουρίτσα είμαι σίγουρη ότι με τόσα αδεσποτάκια στο δρόμο
αργά ή γρήγορα θα ξαναβρεί την ευκαιρία να εκδηλώσει το μητρικό της ένστικτο... Τα τελευταία χρόνια κάθε Καλοκαίρι όλο και κάποια επίσκεψη έχουμε. Τώρα πια θα έχω και την πολύτιμη βοήθειά της
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπράβο στη γλυκειά γατούλα

kounelaki
Περιβόητο μέλος
sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος

sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
τι γλυκο!εισαι τυχερη που συμπεριφερεται ετσι η γατουλα σου...εμενα θα το ειχε κοψει κομματακια και θα ταιζε το σκυλι...![]()
Μια και το ανέφερες, και το σκυλί μου το αγαπάει πολύ! Αφού όταν του το δείχνω το γλείφει! Μάλλον κάτι θα έχει αυτό το γατούλι(μέλι;;;
αλλιώς πώς να εξηγήσω τέτοια αγάπη που τα έχει πιάσει όλα τα δικά μου μαζί του;Πάντως από την αρχή το ήξερα ότι θα το συμπαθούσε η Μούρα αλλά αυτό απέχει έτη φωτός από την μανία που την έχει πιάσει μαζί του. Δεν το αποχωρίζεται καθόλου!
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να σου ζήσουν κ τα δύο κ η πανέμορφη Μουρίτσα αλλά κ το μικρός σας ζουζουνι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool