pan8hras
Νεοφερμένο μέλος
Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα.
06-10-08
08:44
Καλημερα σε ολους
χρονια πολλα και στα ζωακια μας για προχθες.
Λοιπον πισω στην ρουτινα της δυλειας..διακοπες τελος.
Μεγαλη εντυπωση μου εκανε οτι ημουν 1 βδομαδα στο Παρισι
δεν ειδα ουτε ενα αδεσποτο....ενα σκυλο,μια γατα ουτε για δειγμα.
αλλα εδω με τα αδεσποτα που μας κυβερνανε πως να γινουμε ΕΥΡΩΠΗ.
χρονια πολλα και στα ζωακια μας για προχθες.

Λοιπον πισω στην ρουτινα της δυλειας..διακοπες τελος.
Μεγαλη εντυπωση μου εκανε οτι ημουν 1 βδομαδα στο Παρισι
δεν ειδα ουτε ενα αδεσποτο....ενα σκυλο,μια γατα ουτε για δειγμα.
αλλα εδω με τα αδεσποτα που μας κυβερνανε πως να γινουμε ΕΥΡΩΠΗ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
06-10-08
08:49
δεν ειναι πολύ σίγουρο οτι είναι τόσο καλή η πρόνοια για τα ζωάκια. Το ότι δεν υπάρχει αδέσποτο στους δρόμους μπορεί να σημαίνει ότι απλά (ευ)θανατώνονται αν δεν υιοθετηθούν καπως σύντομα.
Μην το παρεις στραβα δεν υπερασπίζομαι τις εδω μεθόδους. Αν και πιστεύω οτι κάτι γίνεται ας πουμε για τα σκυλια τουλαχιστον απο το δήμο Αθηναίων..
Μην το παρεις στραβα δεν υπερασπίζομαι τις εδω μεθόδους. Αν και πιστεύω οτι κάτι γίνεται ας πουμε για τα σκυλια τουλαχιστον απο το δήμο Αθηναίων..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
06-10-08
13:20
Αυτές τις υποψίες έχω και εγώ όσον αφορά τη βόρεια Ευρώπη και την απουσία αδέσποτων. Ειδικότερα δε με το Παρίσι, η κατάσταση στους δρόμους ,όσον αφορά στις ακαθαρσίες των σκύλων, ουδόλως διαφέρει από τα καθ΄υμάς, να μην πω ότι είναι και χειρότερα τώρα τελευταία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum