zoulitsa
Νεοφερμένο μέλος
Η zoulitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
15-09-09
17:46
πως θα βαλω κ γω φωτο απο τις γατεσ μου?ασχετο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα.
15-09-09
18:08
Σιγουρα υπαρχουν εκπ/κοι που εχουν τετοια αποψη για τα αδεσποτα, οπως και πολλοι απο αλλα επαγγελματα.
Εγω σαν παιδαγωγος ομως δεν εχω τετοιες αποψεις.
Εαν προσπαθουσατε να δωσετε καποια φυλλαδια στα οποια να λεει πως η θανατωση ζωντανων απαγορευετε δια νομου και κινδυνευουν με μηνυσεις??
Νομιζω πως ενα καλογραμμενο φυλλαδιο με βασει του νομους περι προστασιας των ζωων ισως τους φοβιζε και σταματουσαν να σκοτωνουν τις γατες.
Αλλα και εσεις θα πρεπει να τα ταιζετε τις ωρες που δεν ειναι οι καθηγητες στο σχολειο για να μην σας βλεπουν..
Τι να πω ... απελπισια εχουμε καταντησει οι ανθρωποι..
Εγω σαν παιδαγωγος ομως δεν εχω τετοιες αποψεις.
Εαν προσπαθουσατε να δωσετε καποια φυλλαδια στα οποια να λεει πως η θανατωση ζωντανων απαγορευετε δια νομου και κινδυνευουν με μηνυσεις??
Νομιζω πως ενα καλογραμμενο φυλλαδιο με βασει του νομους περι προστασιας των ζωων ισως τους φοβιζε και σταματουσαν να σκοτωνουν τις γατες.
Αλλα και εσεις θα πρεπει να τα ταιζετε τις ωρες που δεν ειναι οι καθηγητες στο σχολειο για να μην σας βλεπουν..
Τι να πω ... απελπισια εχουμε καταντησει οι ανθρωποι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα.
15-09-09
18:23
πηγαινεις στην επεξεργασια υπογραφης και απο εκει επιλεγεις εαν θελεις να βαλεισ φοτο απο το pc σου η απο το internetπως θα βαλω κ γω φωτο απο τις γατεσ μου?ασχετο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum