Παραλίγο να τρελαθώ!!!

SISSI LOVE

Νεοφερμένο μέλος

Ο SISSI LOVE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Ηταν Σαββατο πρωι και εψαχνα την γατα μου την φοναζα Σισσι αλα τιποτα!!!!
Εψαξα παντου σχεδον παντου και δεν την εβρησκα...
Τελικα την βρηκα λιγι ωρα μετα κατω απο το παπλομα του κρεβατιου μου... πηγα να τρελαθω!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς, θα το συνηθίσεις!!!
Εγώ εκεί που πραγματικά ανησυχώ, είναι όταν μπαίνουν στη ντουλάπα κρυφά, τη στιγμή που βάζω σιδερωμένα ρούχα κλπ, και δεν το παίρνω χαμπάρι, οπότε μετά ή κοιμούνται εκεί μέχρι να τα ανακαλύψω είτε αρχίζουν και βαράνε τα φύλλα μέχρι να τα βγάλει κάποιος!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά εμένα η Μπιζού πριν κάνα 6μηνο έκανε το εξής κορυφαίο....Είχαμε ανακαίνιση στο σπίτι και έίχε έρθει ο υδραυλικός για να συνδέσει το πλυντήριο πιάτων.Μόλις τον είδε κόλλησε σαν βδέλλα πάνω του.έμπαινε στο πλυντήριο έβγαινε εγώ εντωμεταξύ είχα και κάτι άλλους μαστόρους και άλλαξα δωμάτιο.Σε κάποια φάση ξαναπάω στην κουζίνα πουθενά η μικρή ρε ψι ψι ρε Μπιζού τίποτα εεεε λέω και εγώ στο πλυντήριο θα μπήκε και δεν θα την είδε ο μάστορας αλλά ούτε εκεί ήταν και τελίκά άκουσα μετά από καμιά ώρα ένα ξεψυχισμένο νιαου από το διπλανό ντουλάπι κάτω ακριβώς από το νεροχύτη που άνοιξε για 1 λεπτό την πόρτα του ο υδραυλικός και αύτή πρόλαβε και τρύπωσε στον άδειο (ευτυχώς) κάδο απορριμάτων ο οποίος κλείνωντας την πόρτα του ντουλαπιού κλείνει και αυτός αυτόματα....Καλό???

Χαχαχαχα!! Είναι κάτι πλάσματα αυτές οι γάτες! Εμένα η Κίκυ μπήκε στο συρτάρι!!

Πάρης + πλυντήριο = μεγάααααααααααααλος έρωτας...
Πάντα διπλοτσεκάρω πριν κλείσω την πόρτα για να ξεκινήσει η πλήση :)

Μωρε ειναι κατι ζουζουνια αυτα...Και εμεις το ιδιο παθαινουμε, εκει που παιζει και κανει σαματα μεσα στο σπιτι ξαφνικα εξαφανιζεται...Αρχιζουμε λοιπον το ψαξιμο και τη φωναζουμε παραλληλα και ξαφνικα τσουπ εμφανιζεται - δεν εχω καταλαβει ακομα που τρυπωνει-.

Μωρε ειναι κατι ζουζουνια αυτα...Και εμεις το ιδιο παθαινουμε, εκει που παιζει και κανει σαματα μεσα στο σπιτι ξαφνικα εξαφανιζεται...Αρχιζουμε λοιπον το ψαξιμο και τη φωναζουμε παραλληλα και ξαφνικα τσουπ εμφανιζεται - δεν εχω καταλαβει ακομα που τρυπωνει-.

+10000000000000000
Το ίδιο παθαίνω και εγώ!

Ναι πραγματικα εμφανιζεται απο το πουθενα!!!! Στο μεταξυ μεχρι να βγει εξω μια αγωνια την εχουμε...:worry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back