SISSI LOVE
Νεοφερμένο μέλος
Εψαξα παντου σχεδον παντου και δεν την εβρησκα...
Τελικα την βρηκα λιγι ωρα μετα κατω απο το παπλομα του κρεβατιου μου... πηγα να τρελαθω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ εκεί που πραγματικά ανησυχώ, είναι όταν μπαίνουν στη ντουλάπα κρυφά, τη στιγμή που βάζω σιδερωμένα ρούχα κλπ, και δεν το παίρνω χαμπάρι, οπότε μετά ή κοιμούνται εκεί μέχρι να τα ανακαλύψω είτε αρχίζουν και βαράνε τα φύλλα μέχρι να τα βγάλει κάποιος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Celestianna
Νεοφερμένο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Πάντα διπλοτσεκάρω πριν κλείσω την πόρτα για να ξεκινήσει η πλήση

speri
Διάσημο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Μωρε ειναι κατι ζουζουνια αυτα...Και εμεις το ιδιο παθαινουμε, εκει που παιζει και κανει σαματα μεσα στο σπιτι ξαφνικα εξαφανιζεται...Αρχιζουμε λοιπον το ψαξιμο και τη φωναζουμε παραλληλα και ξαφνικα τσουπ εμφανιζεται - δεν εχω καταλαβει ακομα που τρυπωνει-.
+10000000000000000
Το ίδιο παθαίνω και εγώ!
speri
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki