Elena_p
Δραστήριο μέλος
Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα.
28-01-08
17:07
Λες να την αρχισω ετσι στα στεγνα μαλλια για να δουμε πως θα αντιδρασει ,για αρχη?
Δεν το'χω δοκιμάσει αυτό αλλά δε θα ήταν κακή ιδέα να ανάψεις το πιστολάκι μέσα στο δωμάτιο καταρχήν (όχι πάνω της) για να δεις πώς θα αντιδράσει στο θόρυβο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
28-01-08
17:18
Παω τωρα,εχω πολυ περιεργεια....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
28-01-08
17:28
Σε πληροφωρω οτι απλως εχωσε την μουρητσα της στη μασχαλη μου.Αλλα το ειχα αναψει και δουλευε το πιστολακι πριν να την παρω αγαλιτσα.Και οταν τη πηρα,πρωτα τη χαιδεψα για να συνηθησει το θοριβο απο κοντα και μετα της το εβαλα.Δεν φαινοταν να ενοχλειται μονο εκρυψε το προσωπακι της.Και ειναι δυνατο το πιστολακι μου...

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
28-01-08
17:33
Αστέριιιιι όλα τα έμαθες!!!!!
Είχα καλή δασκάλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum