Πατσαβουράκι αγάπη μου

PATSOUKAKI

Πολύ δραστήριο μέλος

Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα.
Γεια σας γατούλες!:P
Με λένε Πατσαβούρα και είμαι και πολύ κούνελος.Είμαι 3 χρονών και ζω σε ένα μεγάλο σπίτι με τη μαμα μου, την μητέρα της, τον πατέρα της και τον αδερφό της.
Που λέτε είμαι ένας κούνελος άσπρος και κομψός.Όταν είμουν μικρός μοιραζόμουν το σπιτάκι μου με ένα άλλο κουνελάκι, άσχημο και χαζό, καμοία σχέση με εμένα δηλαδή.Όμως όπως καταλαβαίνεται το ξεπάστρεψα και τώρα είμαι εγώ το αφεντικό.Μπουαχαχαχα!!!
Όλοι με αγαπάνε στο σπίτι και με λατρεύουν.Αλλά και οι ξένοι(καθόλου δεν τους πάω τους ξένους:mad:) με θεωρούν πολύ γλυκούλη.Γενικώς είμαι πολύ συμπαθής.
Ειδικά παλιά όποιος με έβλεπε τρελαινόταν, έλεγε πως είμαι μια χνουδωτή μπαλίτσα ΤΟΣΟΟΟ χαριτωμένη και άλλα τέτοια κουλά.Τώρα όμως που γέρασα λίγοι με θεωρούν γλυκό. Μόνο η καλή μου μανούλα συνεχίζει να το πιστεύει:happy:.
Λοιπόν γάτες θα ήθελα πααααααρα πολύ να γίνω μέλος της παρέας σας αρκεί να μη μου μιλάτε για στιφάδο και να μη με περάσετε για ορεκτικό.

Με εκτίμήση και μια μεγάααααααααλη αγκαλιά,
Πατσαβούρας:happy:

Υ.Γ.Αναμένονται φωτο.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Πατσαβουρα:hello:τι κανεις:hmm:Εγω ειμαι η Cristy αλλη μια απο τις ομορφες γατουλες του site.Εισαι ευπροσδεκτος στην μεγαλη και φιλοξενη παρεα μας.Θα περιμενουμε τις photo σου αλλα μην αργησεις πολυ γιατι θελουμε να σε θαυμασουμε.Στα τυφλα δεν γινεται !!!

Cristy !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Πατσαβουρα:hello:τι κανεις:hmm:Εγω ειμαι η Cristy αλλη μια απο τις ομορφες γατουλες του site.Εισαι ευπροσδεκτος στην μεγαλη και φιλοξενη παρεα μας.Θα περιμενουμε τις photo σου αλλα μην αργησεις πολυ γιατι θελουμε να σε θαυμασουμε.Στα τυφλα δεν γινεται !!!

Cristy !!!
Για σου Cristy!!!Χαίρομαι που σε γνωρίζω!:happy:Μην ανησυχείς θα βγάλουμε φωτο.Θα αργήσουν λιγουλάκι γιατί οι μαμα μου φεύγει αύριο για Μάνη και θα με αφήσουν στη γιαγια της.;)
Πατσαβούρας

Ναι Κωνσταντίνα, όπως είπε ο Πατσαβούρας φεύγω για το χωριό μου. Με βλέπω να μπαίνω πολύ λίγο στον μοναδικό τζάμπα υπολογιστή του χωριού.Άρα μην αναρωτιέστε που χάθηκα.:)

Αντιγόνη

Πατσαβουρινο σου εχει αδυναμια η γιαγια;Καλα να περασεις Αντιγονη:)

Cristy !!!

Καλώς ήρθες Πατσαβούρα,εμένα ξέρεις.Είχαμε συζητήσει και συστηθεί στο θέμα μου,αλλά ας σου ξανασυστηθώ.Το όνομά μου είναι Σίμπα και είμαι μια από τις πεντάμορφες Σιαμέζες γιαγιάδες του site!Τι κάνεις τώρα;:)

ΣΙΜΠΑ

Γεια σου Πατσαβούρα,ωραίο ονοματάκι έχεις,καλως ήρθες.Σε θέλουμε πολύ στην παρέα μας,αν και δεν χρειάζετε να στο πω,αφού χθες που έλειπα μπήκε η Σίμπα και γίνατε φίλοι!:)

ΑΓΝΗ

Γεια σου Πατσαβουριτσα:D.Καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα μας!!!!:up:Εγω πιστευω οτι ολα τα ζωακια ειναι γλυκα και δεν ξεχωριζω κανενα!!!!!!!!!!!!!:lol::D:):happy::up::rolleyes:Εχεις φωτογραφιες???Ποζα εχεις παρει??:hmm:Ελα πλακα κανω!!!:up:

Καλε αφου μας ειπε οτι θα αργησουν λιγο επειδη θα φθγουν.Ο Πατσαβουρας θα μεινει στη γιαγια και η μαμα θα παει Μανη

Πατσαβουρινο σου εχει αδυναμια η γιαγια;Καλα να περασεις Αντιγονη:)

Cristy !!!
Η γιαγια δεν μου έχει μεγάλη αδηναμία.Ο παππούς όμως με λατρεύει!Αυτός με φροντίζει κάθε Πάσχα.Μαλίστα μια φορά ξέχασε να κλείσει το πορτάκι του κλουβίου μας και ξεχιθήκαμε έξω!!!Λοίμπα τα κάναμε!:lol:
Καλώς ήρθες Πατσαβούρα,εμένα ξέρεις.Είχαμε συζητήσει και συστηθεί στο θέμα μου,αλλά ας σου ξανασυστηθώ.Το όνομά μου είναι Σίμπα και είμαι μια από τις πεντάμορφες Σιαμέζες γιαγιάδες του site!Τι κάνεις τώρα;:)

ΣΙΜΠΑ

Γεια σου Πατσαβούρα,ωραίο ονοματάκι έχεις,καλως ήρθες.Σε θέλουμε πολύ στην παρέα μας,αν και δεν χρειάζετε να στο πω,αφού χθες που έλειπα μπήκε η Σίμπα και γίνατε φίλοι!:)

ΑΓΝΗ
Χαίρωμαι που σε ξαναβλέπω Σίμπα.:D
Γεια σου Πατσαβουριτσα:D.Καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα μας!!!!:up:Εγω πιστευω οτι ολα τα ζωακια ειναι γλυκα και δεν ξεχωριζω κανενα!!!!!!!!!!!!!:lol::D:):happy::up::rolleyes:Εχεις φωτογραφιες???Ποζα εχεις παρει??:hmm:Ελα πλακα κανω!!!:up:
Όπως είπε και η Κωνσταντίνα θα λύπουμε.;)
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.:)

Κορίτσια ευχηθήτε μου καλό ταξίδι ! Φεύγω στις Δώδεκα περίπου!Γεια σας!!

γεια σου πατσαβουρακο, μ'αρεσει το ονομα σου πολυ ! περιμενουμε φωτος σου !! :P
και καλο ταξιδι

Η γιαγια δεν μου έχει μεγάλη αδηναμία.Ο παππούς όμως με λατρεύει!Αυτός με φροντίζει κάθε Πάσχα.Μαλίστα μια φορά ξέχασε να κλείσει το πορτάκι του κλουβίου μας και ξεχιθήκαμε έξω!!!Λοίμπα τα κάναμε!:lol:

Χαίρωμαι που σε ξαναβλέπω Σίμπα.:D

Όπως είπε και η Κωνσταντίνα θα λύπουμε.;)
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.:)

Κορίτσια ευχηθήτε μου καλό ταξίδι ! Φεύγω στις Δώδεκα περίπου!Γεια σας!!

KAΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...:):hello:

γεια σου πατσαβουρακο, μ'αρεσει το ονομα σου πολυ ! περιμενουμε φωτος σου !! :P
και καλο ταξιδι

KAΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...:):hello:
Αντίο!Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Κα Ιωάννα και !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας!Είμαι πάλι σπίτι μετά από ένα ταξίδι τεσσάρων ωρών και έχω να σας πω πως πέρασα φανταστικά!!!Τώρα που είμαι σπίτι έβγαλα φώτο και τον Πατσαβούρα για να τον γνωρίσετε.:D
IMG_1132.jpg

ααααααχχχχχχ......:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Γεια σας!Είμαι πάλι σπίτι μετά από ένα ταξίδι τεσσάρων ωρών και έχω να σας πω πως πέρασα φανταστικά!!!Τώρα που είμαι σπίτι έβγαλα φώτο και τον Πατσαβούρα για να τον γνωρίσετε.:D
IMG_1132.jpg

Κούκλος!:inlove:

Θα έβαζα κι άλλες αλλά είναι πολλά bites.:(

Να σου ζησει Αντιγονη....κουκλινι ειναι:up:
Ακουγοντας Πατσαβουρακι το σκεφτομουν μαλλιαρο και πολυχρωμο:P:lol::lol:

Να σου ζησει Αντιγονη....κουκλινι ειναι:up:
Ακουγοντας Πατσαβουρακι το σκεφτομουν μαλλιαρο και πολυχρωμο:P:lol::lol:
Στον αδερφό μου να το πείτε!Αυτός τον ονόμασε.:mad::P:lol::lol:

Θα έβαζα κι άλλες αλλά είναι πολλά bites.:(

Σου απάντησα στις ερωτήσεις απαντήσεις τι πρέπει να κάνεις.

Σου απάντησα στις ερωτήσεις απαντήσεις τι πρέπει να κάνεις.
οκ Αλλά όταν λες εκεί που το έχεις αποθηκευμένο εννοέις στις ''εικόνες μου'';Και υποθέτω πως πρέπει να κάνω αντιγραφο, δε θα πειράξει έτσι;

οκ Αλλά όταν λες εκεί που το έχεις αποθηκευμένο εννοέις στις ''εικόνες μου'';Και υποθέτω πως πρέπει να κάνω αντιγραφο, δε θα πειράξει έτσι;

Ενοώ ότι να πας όπου έχεις αποθηκευμένη την εικόνα στον υπολογιστή σου,να κάνεις αντίγραφο και μετά αυτά που σου είπα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back