azil
Νεοφερμένο μέλος
Η azil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καταστάρι (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 84 μηνύματα.
09-11-08
13:53
Ένας γνωστός μου μού είπε κάτι που εύχομαι να είναι ψέμα.. Μου είπε πως όταν ήταν μικρός είχε πάει στη θεία του στην Ύδρα και ότι εκεί έχει πάρα πολλές γάτες, με βγαλμένα αν όχι και τα δύο, το ένα μάτι, επειδή έτσι παίζουν εκεί τα παιδιά. Τον ρώτησα ξανά γι'αυτό που άκουσα και μου είπε πως και η θεία του που είχε γάτες δεν τις άφηνε να βγουν από το σπίτι γι'αυτό το λόγο. Έψαξα στο διαδίκτυο και διάβασα ότι στην Ύδρα οι γάτες νοσούν από μια γρίπη η οποία τις κάνει να χάνουν τα μάτια τους,κάτι τέτοιο. Σας παρακαλώ, αν κάποιος ξέρει ακριβώς τι γίνεται ας μου πει, γιατί δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι τόσες ψυχούλες μπορεί να υποφέρουν έτσι. Και μακάρι να μπορούσα να πω ότι δεν το πιστεύω με τίποτα ότι μπορεί κάποιος να το κάνει αυτό, αλλά δυστυχώς όλοι ξέρουμε τι σκ..ά είδος είναι ο άνθρωπος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
09-11-08
14:30
Απο τέτοια η Ελληνική επαρχία είναι γεμάτη...
Είτε αλήθεια είτε φήμη... δεν μπορείς ΠΟΤΕ να βρείς την αλήθεια.
Μόνο αν ρωτήσεις Κτηνίατρο για την ύπαρξη μιας τέτοιας νόσου..
Εγώ ξέρω οτι υπάρχουν τα χλαμύδια, αρρώστια των ματιών που μπορεί η γάτα να χάσει το 1 ή και τα 2 μάτια.
Γενικά όμως υπάρχουν σοβαρότερα και πιο απτά πράγματα για να σε κάνουν να φρικάρεις απο μια κουβέντα ή μια φήμη.
Είτε αλήθεια είτε φήμη... δεν μπορείς ΠΟΤΕ να βρείς την αλήθεια.
Μόνο αν ρωτήσεις Κτηνίατρο για την ύπαρξη μιας τέτοιας νόσου..
Εγώ ξέρω οτι υπάρχουν τα χλαμύδια, αρρώστια των ματιών που μπορεί η γάτα να χάσει το 1 ή και τα 2 μάτια.
Γενικά όμως υπάρχουν σοβαρότερα και πιο απτά πράγματα για να σε κάνουν να φρικάρεις απο μια κουβέντα ή μια φήμη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
09-11-08
14:47
Αυτο δεν το ξερω αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως ειναι τινγκα στα αδεσποτα σκυλια τα οποια συχνα πικνα μας τα πασαρουν απεναντιΈνας γνωστός μου μού είπε κάτι που εύχομαι να είναι ψέμα.. Μου είπε πως όταν ήταν μικρός είχε πάει στη θεία του στην Ύδρα και ότι εκεί έχει πάρα πολλές γάτες, με βγαλμένα αν όχι και τα δύο, το ένα μάτι, επειδή έτσι παίζουν εκεί τα παιδιά. Τον ρώτησα ξανά γι'αυτό που άκουσα και μου είπε πως και η θεία του που είχε γάτες δεν τις άφηνε να βγουν από το σπίτι γι'αυτό το λόγο. Έψαξα στο διαδίκτυο και διάβασα ότι στην Ύδρα οι γάτες νοσούν από μια γρίπη η οποία τις κάνει να χάνουν τα μάτια τους,κάτι τέτοιο. Σας παρακαλώ, αν κάποιος ξέρει ακριβώς τι γίνεται ας μου πει, γιατί δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι τόσες ψυχούλες μπορεί να υποφέρουν έτσι. Και μακάρι να μπορούσα να πω ότι δεν το πιστεύω με τίποτα ότι μπορεί κάποιος να το κάνει αυτό, αλλά δυστυχώς όλοι ξέρουμε τι σκ..ά είδος είναι ο άνθρωπος.
με τα καίκια...(Ξερουμε και ποιος)οταν τα εχουν βαρεθει τα παιδια τους...
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ohimso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 280 μηνύματα.
09-11-08
15:34
Νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις μοιάζει με την αρρώστεια feline herpes, που είναι συχνή στις αδέσποτες και επηρεάζει είτε το ένα, είτε και τα δύο μάτια. Πολλές φορές το μάτι ''σαπίζει'' ή φουσκώνει υπερβολικά πολύ, και αναπόφευκτα χάνεται, ενώ ο οργανισμός της γάτας πολλές φορές δεν μπορεί να ανταπεξέλθει -ειδικά αν είναι ευπαθής- και στο τέλος πεθαίνει. Όσες επιζούν, μένουν με το ένα μάτι και συνεχίζουν να μεταδίδουν την αρρώστεια και στις υπόλοιπες. Και είναι πολύ μεταδοτική...
Αν το ψάξεις στο google έχει πολλές πληροφορίες. Επίσης, δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που σου είπανε για το παιδικό παιχνίδι. Μπορεί να υπήρχε κάποιος τρελός που το έκανε αυτό, αλλά δεν νομίζω να παίζουν 'τα παιδιά την Ύδρα' με τέτοια πράγματα. Επιπλέον, δεν νομίζω ότι ένα παιδί θα ήταν σε θέση να ακινητοποιήσει τη γάτα και να της βγάλει το μάτι, χωρίς να του το βγάλει πρώτα εκείνη.
Αν το ψάξεις στο google έχει πολλές πληροφορίες. Επίσης, δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που σου είπανε για το παιδικό παιχνίδι. Μπορεί να υπήρχε κάποιος τρελός που το έκανε αυτό, αλλά δεν νομίζω να παίζουν 'τα παιδιά την Ύδρα' με τέτοια πράγματα. Επιπλέον, δεν νομίζω ότι ένα παιδί θα ήταν σε θέση να ακινητοποιήσει τη γάτα και να της βγάλει το μάτι, χωρίς να του το βγάλει πρώτα εκείνη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum