tarzz
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tarzz
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος

tarzz
Νεοφερμένο μέλος
tarzz
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
tarzz
Νεοφερμένο μέλος
η αληθεια ειναι οτι με χει απογοητευσει ο γιατρος γιατι κ σε προηγουμενο προβλημα υγειας μου προτεινε να το διωξω το γατακι νωρις ςπειδη δεν εχω δεθει ακομη μαζι του,για το λογο οτι ειχε ενα προβλημα με το θεμα της τουαλετας κ οτι θα το εχει για παντα..Δε νομιζω να τον προτεινε για σενα,δεν εχει δωσει τετοια εντυπωση...Τελος παντων,καλο θα ηταν να στειρωσεις τη γατουλα σου,δεν ειναι καλο σημαδι τα υγρα κτλ...Μηπως να επαιρνες και μια δευτερη γνωμη γιατρου;
πως το λεει ενας γιατρος ενα τετοιο πραγμα?>??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και πάλι συγνώμη εφόσον δεν ήταν φάρσα... Και όντως είχα γράψει στην αρχή ότι ο ψυχίατρος είναι για σένα κι όχι για τη γάτα
Απλά είναι κάτι μικρά σε ηλικία βαρεμένα και γράφουν κατά καιρούς για ό,τι μπορείς να φανταστείς!!!Στο θέμα μας... Ακράτεια ίσως... Ο γιατρός θα σου πει, δεν μπορεί κανείς στο forum να ξέρει... Πάρε και μια δεύτερη γνώμη!

Περαστικά και πάλι sorry

tarzz
Νεοφερμένο μέλος
..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Εγώ θέλω να γίνω κτηνίατρος και δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο...Έχω ρωτήσει μια κτηνίατρο της περιοχής μου και μου είπε ότι οι γατούλες είναι πολύ καλά κατοικίδια αλλά δεν είναι και πολύ καλοί ως πελάτες,διότι είναι λιγότερο ανεκτικές σε σύγκριση με άλλα pets.

Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που σας το είπε.

Καλό θα ήταν να παίρνατε μια 2η γνώμη και προσπαθήστε να αλλάξετε κτηνίατρο...

Περαστικά στη ζουζούνα!

bunny
Περιβόητο μέλος
Δε νομίζω πως είμαι "βαρεμένο".Σορρυ έχει δίκιο το έκανα πάλι το λάθος... Βιάστηκα να κρίνω και πίστεψα ότι ήταν φάρσα. Αλλά κι εσύ tarzz πρέπει να αποδεχτείς ότι ένα μήνυμα που ρωτάει για... οvειρώξεις στα γατιά είναι λίγο too much εεε;
Και πάλι συγνώμη εφόσον δεν ήταν φάρσα... Και όντως είχα γράψει στην αρχή ότι ο ψυχίατρος είναι για σένα κι όχι για τη γάταΑπλά είναι κάτι μικρά σε ηλικία βαρεμένα και γράφουν κατά καιρούς για ό,τι μπορείς να φανταστείς!!!
Στο θέμα μας... Ακράτεια ίσως... Ο γιατρός θα σου πει, δεν μπορεί κανείς στο forum να ξέρει... Πάρε και μια δεύτερη γνώμη!
Περαστικά και πάλι sorry![]()
Δεν το βρίσκω και τόσο ευγενικό να εκφράζεστε κατ' αυτόν τον τρόπο καταδικάζοντας όλους όσους είναι κάτω των 20 ή 30 ή όποιο άλλο κριτήριο.
Να έχετε μια όμορφη μέρα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δε νομίζω πως είμαι "βαρεμένο".Δεν το βρίσκω και τόσο ευγενικό να εκφράζεστε κατ' αυτόν τον τρόπο καταδικάζοντας όλους όσους είναι κάτω των 20 ή 30 ή όποιο άλλο κριτήριο.
Να έχετε μια όμορφη μέρα.
Βρε δεν νομίζω να μιλούσε για σένα
. Εσύ είσαι καλό ευγενικό και ώριμο παιδάκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Anyway, για να επιστρέψουμε στο θέμα μας:
tarzz, θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους ότι πρέπει να αλλέξεις κτηνίατρο. Αυτό που αναφέρεις ίσως οφείλεται σε εγκυμοσύνη, αλλά ίσως να οφείλεται και σε άσχετο πρόβλημα υγείας.
Εδώ θα βρεις ένα εξέλ με κτηνιάτρους που προτείνουν τα μέλη μας. Έχει αρκετούς από Θεσσαλονίκη.
Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό. Καλώς ήρθες!

bunny
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ...Βρε δεν νομίζω να μιλούσε για σένα. Εσύ είσαι καλό ευγενικό και ώριμο παιδάκι

Απλώς με ενοχλεί που κάποιοι πιστεύουν πως οι μικρότεροι είναι όλοι ανώριμοι και ασυνείδητοι,χωρίς σωστή κρίση.

Απλώς δεν θα ήθελα να τσακώνομαι και να χάνω χρόνο.

Όποιος το είπε έχει άλλες εμπειρίες και προσωπικούς λόγους που το έκανε.
Δεν παρεξηγώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool