Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

είπα να ανοίξω αυτό το θεματάκι για να σας πώ τι μου συνέβη χτες στο γραφείο αλλά και για να ακούσω και από εσάς διάφορα κουφά που έγιναν στον δικό σας επαγγελματικό χώρο.
Εγώ δουλεύω σε μία τεχνική εταιρεία σαν γραμματέας διεύθυνσης.Χτες που λέτε χτυπαει το κουδούνι και ξαφνικά μπουκάρουν μέσα 2 άνδρες που δηλώσαν ότι είναι από την ΣΔΟΕ.

Τους ζητάω να καθήσουν και παω να φωνάξω τον εργοδότη μου. Πάνω στο γραφείο μου μαζί με άλλα χαρτιά της δουλειάς είχα αφήσει ένα χαρτί που το πρωί μου είχε δώσει η αλλεργιολόγος του ΙΚΑ που είχα πάει .Φέρνω ότι ντοσιέ μου ζητήσανε οι κύριοι και κάνω να συμμαζέψω το γραφείο μου γιατί προβλέποταν ότι θα γίνει χαμός από χαρτιά. Κάνω έτσι να μαζέψω τα χαρτιά μου από την γιατρό και ξαφνικά ανακαλύπτω ότι δεν υπήρχαν πουθενα. Τρελάθηκα:cry:, εψαχνα έψαχνα τίποτα
. Εντωμεταξύ οι κύριοι από την εφορια συνέχιζαν να μου ζητάνε διάφορα χαρτιά.Εγώ έφερνα και έψαχνα έφερνα και έψαχνα. Μετά από μισή ώρα σηκώνεται ο ένας από τους 2 κυρίους και μου ζήτησε να του φέρω λίγο νερό. Ε! λοιπόν όταν γύρισα βρηκα το χαρτί του ΙΚΑ πάνω στο γραφείο μου. Μουρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!Από ότι φαίνεται όταν μπήκαν μέσα το ειδε πάνω στο γραφείο μου, και επειδή έγραφε επάνω ΙΚΑ θεώρησε ότι θα ήταν τίποτε σχετικό με την εταιρεία. Βέβαια όταν μετά θα το διάβασε θα δαγκώθηκε, γιαυτό και μου το άφησε πίσω στα κρυφά.Τι να πώ βρε!
ΑΣΤΟ ΚΑΤΩ ΒΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!!!

ΑΣΤΟ ΚΑΤΩ!!! 
και για να το πάρω αυτό το χαρτί περίμενα 1μιση μήνα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Ο μεσιέ Πουαρό τελικά βρίσκεται στην ΣΔΟΕ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Το επαγκελμα μου ειναι οδοντιατρος..(μερικοι/ες ξερω θα δαγκωθειτε ξου ξου μακρια απο μας αχριαστη να σαι αναγκαιο κακο κλπ κλπ κλπ
) Εχω λοιπον εναν ασθενη του πατερα μου ετων 60+ που εδω και ενα χρονο του φτιαχνω μια οδοντοστοιχα (κοινως μασελα). Η ιστορια του εχει τραβηξει αρκετα για διαφορους λογους που δεν χρειαζεται να σας τα αναφερω δεν ειναι εκει το θεμα μας. Ο ανθρωπος μες στην ευγενεια κι εγω τυπικη και ευγενικη μαζι του οπως πρεπει κλπ κλπ κλπ Με περνει τις προαλλες το πρωι τηλεφωνο για να του κλεισω ενα ραντεβου. Του το κλεινω λοιπον και τελειωνει η συνομιλια μας. Το μεσημερι λοιπον εκει που κοιμομουν ντρινννν το τηλεφωνο (του σπιτιου μου αλλα χτυπαει και στο ιατρειο)...το σηκωνω και ηταν ο ιδιος. Λεω τι να σηναιβει να θελει να ακυρωσει το ραντεβου του ;;;Μπαααα...κουβεντουλα ηθελε ο πονηρος.
Η κεραιες μου βαρεσαν κοκκινο, τι να κανω; Αρχιζει λοιπον "Και τι κανεις τωρα; Που θα πας διακοπες; Να πας εκει να πας αλλου ειναι πολυ ομορφα, με τη παρεα σου θα πας κλπ κλπ κλπ..." Και δωστου να σταζει μελι το στομα του και εγω να εχω φρικαρει...Φυσικα στο ραντεβου του φωναξα να ειναι παρων ο πατερας μου μη μπας και ξεφγει εντελως ο ερωτιαρης...
Δηλαδη τι οποτε του βαζω τη μασελα αυτος ερεθιζεται;;;; Γιακ ελεος
Και για την ιστορια ηρθε σημερα και ολο εριχνε κλεφτες ματιες (εμ ειδε τον πατερα μου και κολωσε)
drf
Δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

ελα σε πειραζω μωρε, μη παρεξηγηθεις

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι Ιβανα ασε...σε λιγο και νεκρους θα ανασταινω

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Eγω εχω να σας πω μια...θα γελασετε...Αν και εγω επαθα σοκ γιατι ενω ηξερα οτι μπορει καποια στιγμη να μου συμβει ε δεν το περιμενα...
Το επαγκελμα μου ειναι οδοντιατρος..(μερικοι/ες ξερω θα δαγκωθειτε ξου ξου μακρια απο μας αχριαστη να σαι αναγκαιο κακο κλπ κλπ κλπ) Εχω λοιπον εναν ασθενη του πατερα μου ετων 60+ που εδω και ενα χρονο του φτιαχνω μια οδοντοστοιχα (κοινως μασελα). Η ιστορια του εχει τραβηξει αρκετα για διαφορους λογους που δεν χρειαζεται να σας τα αναφερω δεν ειναι εκει το θεμα μας.
Ο ανθρωπος μες στην ευγενεια κι εγω τυπικη και ευγενικη μαζι του οπως πρεπει κλπ κλπ κλπ Με περνει τις προαλλες το πρωι τηλεφωνο για να του κλεισω ενα ραντεβου. Του το κλεινω λοιπον και τελειωνει η συνομιλια μας. Το μεσημερι λοιπον εκει που κοιμομουν ντρινννν το τηλεφωνο (του σπιτιου μου αλλα χτυπαει και στο ιατρειο)...το σηκωνω και ηταν ο ιδιος. Λεω τι να σηναιβει να θελει να ακυρωσει το ραντεβου του ;;;Μπαααα...κουβεντουλα ηθελε ο πονηρος.Η κεραιες μου βαρεσαν κοκκινο, τι να κανω; Αρχιζει λοιπον "Και τι κανεις τωρα; Που θα πας διακοπες; Να πας εκει να πας αλλου ειναι πολυ ομορφα, με τη παρεα σου θα πας κλπ κλπ κλπ..." Και δωστου να σταζει μελι το στομα του και εγω να εχω φρικαρει...
Φυσικα στο ραντεβου του φωναξα να ειναι παρων ο πατερας μου μη μπας και ξεφγει εντελως ο ερωτιαρης...
Δηλαδη τι οποτε του βαζω τη μασελα αυτος ερεθιζεται;;;; Γιακ ελεος
Και για την ιστορια ηρθε σημερα και ολο εριχνε κλεφτες ματιες (εμ ειδε τον πατερα μου και κολωσε)

Αυτό μου άρεσε πολύ!
Επιτέλους μιά συνάδελφος και μάλιστα γατόφιλη, στην αγαπημένη μου γατοπαρέα!!!

Λοιπόν Αφροδίτη απ'ότι βλέπωείσαισχετικάνέα ακόμη στο επάγγελμα.
Εγώ που έχω πιά 15 χρόνια στο "κουρμπέτι" μπορώ να σου πώ ότι αυτά που περιγράφεις δεν είναι καθόλυ σπάνια και απίθανα.

Τα πρώτα χρόνια μου τυχαίναν αρκετά συχνά και πάντα από ηλικιωμένους.

Θυμάμαι τότε με τον ντόρο που είχε γίνει με την Χριστ.Ιακωβίδου(νομίζω ότι μπορώ να αναφέρω το όνομα της συναδέλφου) , μου είπαν κάποιοι ηλικιωμένοι -"αν δεν ντύνεσαι σαν την Ιακωβίδου(στην περιβόητη φωτογράφηση στο ιατρείο της) δεν θα ξανάρθω"
και εγώ που δεν μασάω σε κάτι τέτοια τους απαντούσα -"αν θες την Ιακωβίδου να πας στο ιατρείο της, εδώ ήρθες να σου φτιάξω τα δόντια σου!

Μην τους πέρνεις τοις μεριτοίς ,δεν αξίζει τον κόπο!

Υ.Γ Ηθέλα να σου πώ ότι η Μπίλιω είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ στην υπογραφή σου!!!

Υ.Γ 2 Ενας μήνας για μιά οδοντοστοιχεία??? Αν μη τι άλλο αυτό είναι ...ασύμφορο!!!

Αν θες τα λέμε με π.μ
Νίκη

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω εχασα το πιπινομαναρι και θα βαλω τη γατα μου να κλαιει!!!Ετσι δε λεγαμε παλια;;;
Ναι Ιβανα ασε...σε λιγο και νεκρους θα ανασταινω![]()

Τι μου λέτε βρέ παιδιά? Συμβαίνουν τέτοια πράγματα?Ο άλλος δηλαδή πάει να βάλει μασέλα και λες και είναι μέσα στην γοητεία η όλη φάση, σου την πέφτη?
Τώρα μου θυμήσατε μία μέρα πριν από χρόνια που ήμουν μόνη στο γραφείο και είχε έρθει ένας εργολάβος γύρω στα 50 που είχε ραντεβού με τον εργοδότη μου. Τι ήταν αυτό που έπαθααααααα!
Τον κύριο τον είχα ξαναδεί πολλές φορές εγώ πάντα είμαι ευγενική και χαμογελαστή με όλους. Αυτός βρήκε ευκαιρία που ήμασταν μόνοι στο γραφείο και μου ξεκινάει μία συζήτηση.Σιγά σιγά σηκώνεται και πλησίαζει στο γραφείο μου που μαζί μετο γραφείο του pc μου κάνει μία γωνια. Γέρνει όλο χάρη πάνω στο ένα γραφείο (στριμώχνοντάς και κόβοντας μου την δίοδο για να φύγω) και μου λέει με νόημα:" θέλω να με φωνάζεις με το μικρό μου και στον ενικό"
του λέω : "δεν γίνεται αυτό"
με ρωτάει: "γίατί?"
του λέω: " γιατί και τον κύριο Δ......... σπανίως τον έχω φωνάξει με το μικρό του και ποτέ στον ενικό"
"Ναι αλλά εγώ δεν είμαι σαν το αφεντικό σου" λέει γέρνωντας προς εμέ και εννοώντας ότι αυτός είναι πιο μικρός από το αφεντικό μου,
Και εγώ από μέσα μου "ναι σιγά ρε νιάτο
1 με 2 χρόνια διαφορά έχετε!"και ΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! του θαύματος χτυπάει το κουδούνι της πόρτας (είχε έρθει το αφεντικό μου για το ραντεβού)
Να τον δείς για πότε έφυγε και πήγε και κάθισε ο Μαλ.......ς στον καναπέ σε χρόνο dt.
Έτσι και δεν έρχονταν εκείνη την στιγμή το αφεντικό μου ούτε και ξέρω πως θα ξεμπέρδευε αυτή η φάση.Θα αρχίζαμε να τρέχουμε γύρω γύρω από τα γραφεία και να με κυνηγάει όπως βλέπαμε στα παλιά ελληνικά έργα!!!

Τι να πώ !!!!Έχασα και εγώ το πιπινομανάρι!!

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακουστε και το αλλο το κουφο.Μια μερα που χα παει λαικη εκει που περιμενα να τελειωσει η μανα μου με την εκλογη ντοματίων ηταν 2 χουφταλα απεναντι μου και ακουσα τη συζητηση τους...Λεει ο ενας στον αλλον "Εγω ξερεις πως διατηρουμε ετσι; Να σου πω το μυστικο...Κανω σεξ καθε μερα.Μα καθε μερα...Κανε και εσυ και θα δεις"
Ηθελα να πεσω κατω απο τα γελια...Και μιλαμε για χουφταλο ετσι;;Αχ τι αλλο θα ακουσω σε αυτη τη ζωη!!!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον αυτός θα εννοούσε ότι έκανε μόνος με τον εαυτό του ή ακόμα πιθανότερο με την φαντασία του.Εχουν και θρασος ρε γμτο...
Ακουστε και το αλλο το κουφο.Μια μερα που χα παει λαικη εκει που περιμενα να τελειωσει η μανα μου με την εκλογη ντοματίων ηταν 2 χουφταλα απεναντι μου και ακουσα τη συζητηση τους...Λεει ο ενας στον αλλον "Εγω ξερεις πως διατηρουμε ετσι; Να σου πω το μυστικο...Κανω σεξ καθε μερα.Μα καθε μερα...Κανε και εσυ και θα δεις"
Ηθελα να πεσω κατω απο τα γελια...Και μιλαμε για χουφταλο ετσι;;Αχ τι αλλο θα ακουσω σε αυτη τη ζωη!!!

Ακου εκει ρε!
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Δουλέυω σε μια εταιρεία και μία απ'τις δουλειές που κάνω είναι να παίρνω τηλεφωνικές παραγγελίες από πελάτες. Παίρνει μια μέρα ένας σχετικά νέος πελάτης να δώσει παραγγελία. Εκεί που έλεγε τα πράγματα που θέλει, αρχίζει ένα στυλάκι αγάπη βάλε κι αυτό, αγάπη βάλε κι εκείνο κ.τ.λ. Παίρνω την παραγγελία χωρίς να πω τίποτα. Δεύτερη φορά, πάλι το ίδιο. Αρχίζω και φουντώνω!!! την τρίτη φορά, αρχίζει το ίδιο στυλ αγάπη και αγάπη. Του λέω "με ξέρετε κι από χτές;". Όχι μου λέει, συγγνώμη, έτσι μιλάω εγώ κ.τ.λ. Να μιλάτε έτσι σε αυτούς που γνωρίζετε του λέω, εμένα θα μου μιλάτε στον πληθυντικό.
Ε, από τότε, όποτε παίρνει τηλέφωνο μου λέει "Δεσποινίς μπορώ να μιλήσω με το τάδε παρακαλώ;"

Αργότερα βέβαια διαπίστωσα ότι αγάπη έλεγε και στους άντρες που έδινε παραγγελία, αλλά σκασίλα μου

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!!!Και καλα πες οτι οντως την εχει, οτι εχει γυναικα σεξ μανιακ που ξερεις μπορει...Το ερωτημα μου ειναι αυτουνου το εργαλειο του δηλαδη δουλευει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Και καθημερινα;;;;;

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΠΣΣΣ !!! και στους άνδρες?Να σας πω κι εγώ μία από τις ιστορίες μου.
Δουλέυω σε μια εταιρεία και μία απ'τις δουλειές που κάνω είναι να παίρνω τηλεφωνικές παραγγελίες από πελάτες. Παίρνει μια μέρα ένας σχετικά νέος πελάτης να δώσει παραγγελία. Εκεί που έλεγε τα πράγματα που θέλει, αρχίζει ένα στυλάκι αγάπη βάλε κι αυτό, αγάπη βάλε κι εκείνο κ.τ.λ. Παίρνω την παραγγελία χωρίς να πω τίποτα. Δεύτερη φορά, πάλι το ίδιο. Αρχίζω και φουντώνω!!! την τρίτη φορά, αρχίζει το ίδιο στυλ αγάπη και αγάπη. Του λέω "με ξέρετε κι από χτές;". Όχι μου λέει, συγγνώμη, έτσι μιλάω εγώ κ.τ.λ. Να μιλάτε έτσι σε αυτούς που γνωρίζετε του λέω, εμένα θα μου μιλάτε στον πληθυντικό.
Ε, από τότε, όποτε παίρνει τηλέφωνο μου λέει "Δεσποινίς μπορώ να μιλήσω με το τάδε παρακαλώ;"
Αργότερα βέβαια διαπίστωσα ότι αγάπη έλεγε και στους άντρες που έδινε παραγγελία, αλλά σκασίλα μου![]()
Αχχ!!! καλέ χρυσό μου το παρεξήγησες μου φαίνεται το κορίτσι!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
τι Κάλο!!!!! είχε στον εγκέφαλο και του άρεσε να με παίρνει τηλέφωνο και να κάνει άλλες φωνές, αλλά εγώ πάντα τον καταλάβαινα και τον έκοβα. Ερε κόσμος που υπάρχει άρρωστοςςς!!!!!!Και είχε και κοτζάμ επιχείρηση ο άρρωστος!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερώτηση:
τι κάνουμε όταν η εταιρεία κούριερ που συνεργάζεται το γραφείο μας στέλλνει υπάλληλο που μάλλον δεν γνωρίζει που βρίσκεται το ντούς μέσα στο σπίτι του και η λέξη "προσωπική υγιεινή " είναι άγνωστη και ξένη λέξη γιαυτόν?

..........................................................................................
Προσπαθούμε κατά την υποδοχή να του περάσουμε το μήνυμα ότι υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα:
1)Φορώντας το πανί των χειρούργων στο πρόσωπο?
2)Φορώντας τα γάντια της κηπουρικής κατά την παραλαβή των φακέλων?
3)Κλείνοντας κρυφά το μάτι στον προιστάμενο κατά την παρουσία του κούριερ στο γραφείο? ( καλά! αυτό άσε δεν παίζει θα νομίζει τιποτε άλλο μετά ο προιστάμενος)
4)Ζητώντας του ευγενικά απο το θυροτηλέφωνο να αφήσει τους φακέλους έξω από την εξώπορτα και θα βγούμε να τους πάρουμε?
5)Ψεκάζοντας με ένα δυνατό σπρέι των χώρο λίγο πριν μπει?

Έχω απελπιστεί πια
Βοήθεια!!!

natalouko
Επιφανές μέλος
Ερώτηση:
τι κάνουμε όταν η εταιρεία κούριερ που συνεργάζεται το γραφείο μας στέλλνει υπάλληλο που μάλλον δεν γνωρίζει που βρίσκεται το ντούς μέσα στο σπίτι του και η λέξη "προσωπική υγιεινή " είναι άγνωστη και ξένη λέξη γιαυτόν?
..........................................................................................
Προσπαθούμε κατά την υποδοχή να του περάσουμε το μήνυμα ότι υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα:
1)Φορώντας το πανί των χειρούργων στο πρόσωπο?
2)Φορώντας τα γάντια της κηπουρικής κατά την παραλαβή των φακέλων?
3)Κλείνοντας κρυφά το μάτι στον προιστάμενο κατά την παρουσία του κούριερ στο γραφείο? ( καλά! αυτό άσε δεν παίζει θα νομίζει τιποτε άλλο μετά ο προιστάμενος)
4)Ζητώντας του ευγενικά απο το θυροτηλέφωνο να αφήσει τους φακέλους έξω από την εξώπορτα και θα βγούμε να τους πάρουμε?
5)Ψεκάζοντας με ένα δυνατό σπρέι των χώρο λίγο πριν μπει?
Έχω απελπιστεί πια
Βοήθεια!!!![]()
Καλημέρα Felice! Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζω και εγώ στο γραφείο. Ότι courrier έρχεται εμφανίζει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που γράφεις στην αρχή. Το κακό είναι οτι σε εμάς χρησιμοποιούν και το ασανσέρ. Καταλαβαίνεις ότι μετά την είσοδο τους, είναι αδύνατο να το χρησιμοποιήσεις!
Όσον αφορά την λύση για αυτό το πρόβλημα, μάλλον δεν υπάρχει ή εγώ δεν την έχω ανακαλύψει. Είναι τραγική η κατάσταση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
για 30 με 1 ωρα τουλαχιστον....Αν δε εκτος απο το σωματακι του βρωμαει και το στομα του τοτε η εικονα ολοκληρωνεται...Το τι μουχλιασμενο φαγητο εχω βγαλει αναμεσα απο τα δοντακια του εκαστοτε ασθενη μου δε λεγεται...
Α και να σας πω οτι οι ασθενεις μου καθε αλλο απο αλλοδαποι δεν ειναι...Ελληνες ειναι...Απλα οι κανονες σωματικης και στοματικης υγιεινης ειναι αγνωστοι ακομα και σε μια χωρα που θελει να λεγεται Ευρωπαικη.

natalouko
Επιφανές μέλος
βρε κοριτσια πως κανετε ετσι ...ειστε υπερβολικες θα ελεγα..Εσας ο αρρωματισμενος κουριερ ερχεται για 2-5 λεπτα μαξιμουμ. Στο δικο μου επαγγελμα εαν καποιος βρωμαει τον τρωω στη μαπα (στη κυριολεξια ετσιγια 30 με 1 ωρα τουλαχιστον....Αν δε εκτος απο το σωματακι του βρωμαει και το στομα του τοτε η εικονα ολοκληρωνεται...Το τι μουχλιασμενο φαγητο εχω βγαλει αναμεσα απο τα δοντακια του εκαστοτε ασθενη μου δε λεγεται...
Α και να σας πω οτι οι ασθενεις μου καθε αλλο απο αλλοδαποι δεν ειναι...Ελληνες ειναι...Απλα οι κανονες σωματικης και στοματικης υγιεινης ειναι αγνωστοι ακομα και σε μια χωρα που θελει να λεγεται Ευρωπαικη.![]()
Εγώ πάω πάσο billio! Έχεις δίκιο. Δεν συγκρίνεται αυτό που βλέπεις και μυρίζεις με αυτό που ζούμε εμείς: για λίγο και από μακριά!
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαια θα μου πειτε οτι εσυ το επελεξες, το σπουδασες, εμεις τι φταιμε?Κανεις δεν φταιει...απλα καποιος θα πρεπει να τους μιλησει για τη ρεξόνα που λεει και η διαφημηση
Α και μια συμβουλη, το εχω ανακαλυψει πανω στη δουλεια. Αν μπει κανας βρωμερος ξερετε τι, μην αναπνεετε απο τη μυτη...Απο το στομα κι ας σας περασει για χάνο....Δεν πειραζει, απο το στομα κοριτσια...Οσες εχετε γεννησει καντε την τεχνικη τοκετου ξερετε εσεις...καταπολεμαει και το αγχος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool