sophiak
Νεοφερμένο μέλος
Ο sophiak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
13-05-12
00:29
Το Φρόυλι μου (6 χρονών) χειρουργήθηκε στις 27/3 γιατι είχε ένα μικρό ινοσάρκωμα (παλιότερο ποστ). Σήμερα ανακάλυψα οτι στην άκρη του στόματος έχει κάτι σαν μικρό ογκάκι και σε εκείνο το σημείο από μαύρο το χείλος είναι ροζ. Μπορεί να είναι μετάσταση? Από τότε που διαγνώστηκε το ινοσάρκωμα παντού καρκίνους "βλέπω"!!! Να περιμένω ή να την πάω πάλι στον γιατρό (πολύ δύσκολη η μεταβίβαση). Μήπως είναι κάτι απλό και απλά παρανοώ? Περιμένω γνώμες με αγωνία.
Ευχαριστώ Σοφία
Ευχαριστώ Σοφία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα.
13-05-12
08:58
Απάντηση: Περίεργη αλλίωση στην άκρη του στόματος...Εχεις κανείς ιδέα?
Εύχομαι να μην είναι τίποτα! Καλύτερα να επικοινωνήσεις και με το γιατρό κι αν εκείνος κρίνει ότι πρέπει να τη δει, να την πας

Εύχομαι να μην είναι τίποτα! Καλύτερα να επικοινωνήσεις και με το γιατρό κι αν εκείνος κρίνει ότι πρέπει να τη δει, να την πας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
13-05-12
10:25
εμένα προσωπικά μου φαίνεται λίγο απίθανο να έχει κάνει μετάσταση στο συγκεκριμένο σημείο. Παρακολουθησε το 2-3 μέρες και αν δεις ότι δεν βελτιώνεται ή χειροτερεύει, πήγαινέ την στον κτηνίατρο. Εγώ δηλαδή αυτό θα έκανα.
εμένα προσωπικά μου φαίνεται λίγο απίθανο να έχει κάνει μετάσταση στο συγκεκριμένο σημείο. Παρακολουθησε το 2-3 μέρες και αν δεις ότι δεν βελτιώνεται ή χειροτερεύει, πήγαινέ την στον κτηνίατρο. Εγώ δηλαδή αυτό θα έκανα.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η τόνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 381 μηνύματα.
13-05-12
11:46
να έχεις υπόψη οτι ανάλογα το γατάκι υπάρχει περίπτωση να είναι και κάτι απλά δερματικό γιατί ο καρκίνος ρίχνει το ανοσοποιητικό και προκύπτουν τέτοια θεματάκια. το ινοοσάρκωμα δίνει μεταστάσεις στους πνεύμονες και τέλος λεμφαδένες (εκεί το κατλαβαίνεις γιατί πιστεύω είναι και το τελευταίο στάδιο ... ) εφόσον δεν έχει να κάνει με την αναπνοή του, όπως έχω ήδη πεί , πιθανόν να μήν είναι τπτ, αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός και μιλάω εμπειρικά καλό είναι να περιμένεις λίγες ημέρες και ανάλογα την εξέλιξη πας στον γιατρό......
Υ.Γ. το γατουλίνι σου καθόταν ποτέ μέσα στα χώματα; σε γλάστρες ή σε κήπο;
να έχεις υπόψη οτι ανάλογα το γατάκι υπάρχει περίπτωση να είναι και κάτι απλά δερματικό γιατί ο καρκίνος ρίχνει το ανοσοποιητικό και προκύπτουν τέτοια θεματάκια. το ινοοσάρκωμα δίνει μεταστάσεις στους πνεύμονες και τέλος λεμφαδένες (εκεί το κατλαβαίνεις γιατί πιστεύω είναι και το τελευταίο στάδιο ... ) εφόσον δεν έχει να κάνει με την αναπνοή του, όπως έχω ήδη πεί , πιθανόν να μήν είναι τπτ, αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός και μιλάω εμπειρικά καλό είναι να περιμένεις λίγες ημέρες και ανάλογα την εξέλιξη πας στον γιατρό......
Υ.Γ. το γατουλίνι σου καθόταν ποτέ μέσα στα χώματα; σε γλάστρες ή σε κήπο;
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
13-05-12
13:35
Σοφία, θα πρότεινα να επισκεφθείς έναν κτηνίατρο τη Δευτέρα ώστε να δει τη μικ΄ρη και να σου φύγουν κι εσένα οι όποιες κακές σκέψεις.
Εύχομαι τα καλύτερα!
Εύχομαι τα καλύτερα!

sophiak
Νεοφερμένο μέλος
Ο sophiak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
14-05-12
20:23
Πήρα τον γιατρό και με καθυσηχασε και αυτός, εξαιρετικα σπάνια να γινει μετάσταση στο σημειο που του ειπα. Θα την παρακολουθησω να δω αν μικραίνει η οχι. Για τις γλάστρες που με ρωτησατε οντως χτες την ειδα να καθεται στην γλαστρα της ελιάς στο μπαλκόνι. Πάντως και ο γιατρός στην βιοψία μου ειχε πει οτι κατα 80% δεν θα κανει μετασταση γιατι το προλάβαμε πολυ νωρις και ειναι και μικρη. Απλά εγω μάλλον εχω παρανοήσει!!!! Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις και την στήριξη
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
15-05-12
08:41
Ευτυχώς!! Είναι καλά τα νέα..οπότε μπορείς να ηρεμήσεις 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum