Περίεργη συμπεριφορά μετά από στείρωση

ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κηπουρειό (Γρεβενά). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Καλημέρα!

Η Κλου μου είναι τώρα 1 1/2 χρονών, πριν 1 χρόνο περίπου την στείρωσα. :)Κάποιες μέρες του χρόνου όμως, (πιθανώς τις ημέρες που θέλει....γατούλη...) φωνάζει συνέχεια, τρίβεται με τον ποπό της πάνω μας ή στον καναπέ, ζητάει επίμονα να της τρίψουμε τον ποπό της κοντά στην ουρά και έχω παρατηρήσει οτι κάποιες στιγμές βγάζει απο τον ποπό της ένα υγρό διαφανές σαν νερό...:hmm:.Ολο αυτό κρατάει περίπου για 1-2 βδομάδες. Μετά πάλι ηρεμία...!:confused:

Είναι φυσιολογικό αυτό? Μήπως πρέπει να την πάω στον γιατρό???:hmm:

Επίσης έχω 3 γατάκια στο μπαλκόνι μου (περίπου 1 χρόνου) τα οποία ενώ τους έχω βάλει σκαφάκι με άμμο, εκτός οτι την γεμίζουν αμέσως, έχω παρατηρήσει οτι τα κάνουν και μέσα στην άμμο αλλά και απ'εξω...:/:Εχω κάποια επιλογή?? Σήμερα θα τους βάλω και δεύτερο σκαφάκι μήπως το ένα δεν τους φτάνει...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Στη γατουλα εγινε ολικη αφαιρεση;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τί να σου πώ...με αυτή την εντύπωση είχα μείνει...!!! Δεν ήμουν μέσα στην επέμβαση. Του την άφησα κάποιες ώρες και πήγα μετά και την πήρα. Την κράτησα μέσα κάποιες μέρες για να συνέλθει τελείως απο την νάρκωση και τα ράμματα....και τελικά έγινε μέλος του σπιτιού..!!! Λες να μην της έχει κάνει ολική αφαίρεση; Αν είναι να κανονίσω με τον γιατρό που της την έκανε να την πάω απο εκεί να την δεί και να μου πεί....

Νομιζω με υπερηχο μπορει να δει τι εχει κανει...Αν δεν εχει γινει ολικη αφαιρεση η γατα συνεχιζει να εμφανιζει συμπεριφορα ζευγαρωματος,και υπαρχει κινδυνος για καρκινωματα...

Καλημέρα!!Αυτή την συμπεριφορά ακριβώς είχε η δικιά μου πρίν την στειρώσω:blink:Μέχρι και το διαφανές υγρό είχα προσέξει...Αλλά μετά την στείρωσή της δεν έχει αυτή την συμπεριφορά...Καλύτερα να την πάς και σ'έναν άλλο κτηνίατρο,μήπως πάρεις και δεύτερη γνώμη.Η Δώρα είναι ειδική,κοτζάμ εκτροφέας,ξέρει πολλά παραπάνω!:)

Ναι θα πάω το συντομότερο στον γιατρό να την δεί......με προβλημάτισες τώρα....!!:hmm:
Ξέρεις παρόλο που έχουν περάσει απο τα χέρια μου κατά καιρούς πολλές γατούλες μόνο μία είχα στειρώσει και αυτήν πριν απο 10 χρόνια περίπου οπότε δεν ξέρω και πολλά απο στειρώσεις...;)Πάντως θυμάμαι οτι η προηγούμενη γατούλα μου (η αυθεντική Κλού...χάριν στην οποία πήρε το όνομά της και η τωρινή...!!!:P) που την είχαμε στειρώσει και αυτήν στον ίδιο γιατρό, δεν είχε τέτοιο πρόβλημα...

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.....:)

Γιατρος δεν ειμαι,απλα ξερω οτι καποιοι γιατροι το κανουν...για μενα δε στεκει,να μενει ενα οργανο ανενεργο μεσα στο ζωο.Πηγαινε την ομως για να σου πει τι συμβαινει.Μπορει να ειναι πολυ ισχυρα τα επινεφριδια της και να εκκρινονται απο εκει ορμονες που να δικαιολογουν τη συμπεριφορα αυτη.

OK!! Σε ευχαριστώ πάντως! Θα την πάω το συντομότερο.....!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back