Περίεργη συμπεριφορά

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
Ήρθε και η δική μου ώρα να ζητήσω τις συμβουλές σας!
Ο Vector τον τελευταίο καιρό (εδώ και τουλάχιστον 2 εβδομάδες), πηγαίνει συχνά μπροστά απο την τουαλέτα του, χωρίς να μπει μέσα, και ξεκινάει να "σκάβει" (δηλαδή να προσπαθεί να σκάψει, λες και είναι μέσα στην τουαλέτα) μανιωδώς! Ούτε καν μπαίνει μέσα μετά για να κάνει την ανάγκη του, το κάνει σε άσχετες στιγμές και με αρκετή μανία! Η τουαλέτα του είναι καθαρή, οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτό.
Τι μπορεί να φταίει; Τρελάθηκε ξαφνικά; Κάνει και τρομερό σαματά γμτ και δεν μπορώ να διαβάσω :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Μηπως να δοκιμαζες να καθαρίσεις την περιοχή μπροστα από το χωμα με κάποιο απολυμαντικό;;; Topine ή κατι τετοιο. Μήπως υπάρχει καποια μυρωδια για καποιο λόγο κι ετσι αν δεν μυρίζει κατι διαφορετιο σταματήσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμ δεν είναι κακή ιδέα...

Μακαρι να λειτουργησει. Εμενα το εκανε για καποιες μερες ο Πιου Μιου κι εγω δεν καταλαβαινα γιατι....
:hmm: :hmm: :hmm:
Μια μερα που ειχα ανοιχτα τα παραθυρα και γυαλιζε το πατωμα ειδα ενα αποτυπωμα σταγόνας.... Αυτό τον ενοχλούσε. Το εκανα με topine και σταματησε!!!!
Καλή τυχη
:) :) :) :)

Σε περίπτωση που δεν τον ενοχλεί τίποτα μπορεί απλά να παίζει..:P

εμενα το κανει καμια φορα το καλοκαιρι με τις τρελες ζεστες στο μαρμαρο του μπανιου... φανταζομαι σκαβει για να δροσιστει... η για να βρει νερο:P :P

μηπως αλλαξες αμμο και δεν του αρεσει η μυρωδια;Αν τον πιασεις στα πρασα βαλτου και τις φωνες,και βαλ'τον μεσα στην αμμο.Βοηθαει.Στον δικο μου επιασε.

Κι εγώ το έχω δει αυτό σε 2 γατούλες, στον δικό μου και σε μιας φίλης που φιλοξενούσα.. Έσκαβαν με μανία έξω από την άμμο και έξω από το μπολάκι με το νερό.. Με ότι κι αν τα είχα καθαρίσει, εκεί ακάθεκτα..

Μήπως από την άλλη έχει να κάνει με το ότι έχεις πολύ διάβασμα και θέλει να σου αποσπάσει την προσοχή; Άμα σε ενοχλεί ο σαματάς που κάνει (και ναι, το ξέρω, είναι τραγικός) μπορεί να το κάνει επίτηδες για να τον προσέξεις.:hmm:

Το έχω δοκιμάσει να τον βάλω μέσα στην άμμο και απλά βγαίνει χωρίς να κάνει τίποτα! Πιθανόν να είναι και αυτό ruko μιας και λείπω και αρκετές ώρες απο το σπίτι και όταν είμαι εκεί ή διαβάζω ή κοιμάμαι :/:

Και εμένα ο Ζαχαρίας σκάβει δίπλα από το φαγητό του Ισίδωρου κάθε φορά που περνάει από εκεί.:hmm:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αλλά και παλιότερα και άλλοι γάτοι μου το έκαναν. Και έχει και ένα στιλάκι σαν να λέει "δεν το θέλω αυτό, μάζεψε το"! Τι να πω...γάτοι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back