Περίεργοι θόρυβοι από το στομάχι της γάτας

modified2

Νεοφερμένο μέλος

Ο modified2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους.

Έχω διαπιστώσει κάποιες φορές ότι ακούγονται περίεργοι ήχοι από το στομάχι της γάτας μου. Σαν υγρά (ή αέρια) που κυκλοφορούν γρήγορα μέσα της.

Δεν το μπερδεύω με το γουργούρισμα που μπορεί να κάνει η κοιλιά της αν είναι νηστική -- αυτό είναι διαφορετικό.

Επίσης, όταν ακούω αυτό τον ήχο, συνήθως η γάτα μου δεν έχει πολλά κέφια και είναι ξαπλωμένη.

Το έχετε διαπιστώσει με τις δικές σας γάτες; Καμιά εικασία για το τι συμβαίνει;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσωπικά δεν εχω διαπιστώσει κάτι τετοι με τα δικά μου. Σλιγουρα δεν ειναι αερας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, είμαι σχεδόν σίγουρος γι'αυτό.

Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι.

Μήπως η γάτα απλά χωνεύει;

Μήπως έχει σκουληκάκια στο έντερο της;;
Ψάξε στα κακά της για κάποια άσπρα μικρά σκουληκάκια.
Πολλές φορές δε, αυτά θα τα δεις να βγαίνουν και απο τον πωπό της..
Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πάρει ειδικό σιροπάκι που θα σου το δώσει ο κτηνίατρος (αν βεβαίως είναι αυτό το πρόβλημα).

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το ανέφερα στην κτηνίατρο και μου είπε ότι μπορεί να είναι ο,τιδήποτε. Συγκεκριμένα για τη γάτα μου, μπορεί να τίθεται θέμα δυσπεψίας. Μεθαύριο θα ξαναπάω για να γίνουν ακτινογραφίες με βάριο...

Για σύμβουλες, κτλ. εδώ είμαστε -- ευχηθείτε μας καλή τύχη.

Καλή τύχη καλή μου !
Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό
και όλα να πάνε καλά!!
Περαστικούλια της/σας!

Όλα θα πάνε καλά, αυτό να σκέπτεσαι!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back