modified2
Νεοφερμένο μέλος
Έχω διαπιστώσει κάποιες φορές ότι ακούγονται περίεργοι ήχοι από το στομάχι της γάτας μου. Σαν υγρά (ή αέρια) που κυκλοφορούν γρήγορα μέσα της.
Δεν το μπερδεύω με το γουργούρισμα που μπορεί να κάνει η κοιλιά της αν είναι νηστική -- αυτό είναι διαφορετικό.
Επίσης, όταν ακούω αυτό τον ήχο, συνήθως η γάτα μου δεν έχει πολλά κέφια και είναι ξαπλωμένη.
Το έχετε διαπιστώσει με τις δικές σας γάτες; Καμιά εικασία για το τι συμβαίνει;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
modified2
Νεοφερμένο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
fiorina1
Νεοφερμένο μέλος
Ψάξε στα κακά της για κάποια άσπρα μικρά σκουληκάκια.
Πολλές φορές δε, αυτά θα τα δεις να βγαίνουν και απο τον πωπό της..
Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πάρει ειδικό σιροπάκι που θα σου το δώσει ο κτηνίατρος (αν βεβαίως είναι αυτό το πρόβλημα).
modified2
Νεοφερμένο μέλος
Το ανέφερα στην κτηνίατρο και μου είπε ότι μπορεί να είναι ο,τιδήποτε. Συγκεκριμένα για τη γάτα μου, μπορεί να τίθεται θέμα δυσπεψίας. Μεθαύριο θα ξαναπάω για να γίνουν ακτινογραφίες με βάριο...
Για σύμβουλες, κτλ. εδώ είμαστε -- ευχηθείτε μας καλή τύχη.
fiorina1
Νεοφερμένο μέλος
Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό
και όλα να πάνε καλά!!
Περαστικούλια της/σας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool