tasmak
Νεοφερμένο μέλος
Ο tasmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
15-03-11
10:32
Καλή σας μέρα...Σήμερα το πρωί βλέπω μια γατούλα να περιπλανιέται έξω στο δρόμο και με το πρώτο ψίτ ήρθε μέσα στον κήπο, μου έκανε χάδια, μπήκε κατευθείαν μέσα στο σπίτι και εξερεύνησε τον χώρο, της έβαλα ξηρά τροφή και νεράκι και δεν ήθελε.
Φαίνεται εντελώς σπιτικιά. Μήπως κάποιος την έχει χάσει? Περιοχη Παπάγου, δίπλα απο οδό Μακεδονίας κοντά στον δρόμο που ανεβαίνει για βουνό-Αττική οδό. Βέβαια τώρα βγήκε και πήγε στην απέναντι πολυκατοικία, αλλά ίσως επιστρέψει.
Φαίνεται εντελώς σπιτικιά. Μήπως κάποιος την έχει χάσει? Περιοχη Παπάγου, δίπλα απο οδό Μακεδονίας κοντά στον δρόμο που ανεβαίνει για βουνό-Αττική οδό. Βέβαια τώρα βγήκε και πήγε στην απέναντι πολυκατοικία, αλλά ίσως επιστρέψει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
20-03-11
20:19
Εχουμε νεα απο την γατουλα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasmak
Νεοφερμένο μέλος
Ο tasmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
23-03-11
08:03
Την ξαναείδα τις προάλλες στο ίδιο σημείο...Φαίνεται οτι απλά την αφήνουν και κόβει τις βολτίτσες της και προφανώς
μετά επιστρέφει στην βάση της. Θα έχω το νού μου και αν βρώ και τον χρόνο ίσως την ακολουθήσω καμιά μέρα να δώ που πηγαίνει.
μετά επιστρέφει στην βάση της. Θα έχω το νού μου και αν βρώ και τον χρόνο ίσως την ακολουθήσω καμιά μέρα να δώ που πηγαίνει.
tasmak
Νεοφερμένο μέλος
28-05-11
12:41
Παιδιά, σχετικά με την γατούλα την βλέπω συχνά πυκνά, φαίνεται οτι την φροντίζουν και απλά βολτάρει.
Όμως χτές εμφανίστηκε νέα γατούλα και νιαούριζε "λέγοντας" οτι πεινάει....και δεν κρατήθηκα να μην της
δώσω λίγο φαγάκι. Είναι ήμερη και ήρθε χωρίς να με ξέρει για χάδια και τρίψιμο. Το βράδυ παρέμεινε εδώ
και της ξαναέδωσα και σήμερα φαγητό. Το πρόβλημα είναι οτι ταίζω άλλα 2 και δεν με παίρνει και για
τρίτο. Καταρχάς μήπως εχει χαθεί απο κάπου και κατά δεύτερον μήπως ενδιαφέρεται κάποιος να την
υιοθετήσει?
Όμως χτές εμφανίστηκε νέα γατούλα και νιαούριζε "λέγοντας" οτι πεινάει....και δεν κρατήθηκα να μην της
δώσω λίγο φαγάκι. Είναι ήμερη και ήρθε χωρίς να με ξέρει για χάδια και τρίψιμο. Το βράδυ παρέμεινε εδώ
και της ξαναέδωσα και σήμερα φαγητό. Το πρόβλημα είναι οτι ταίζω άλλα 2 και δεν με παίρνει και για
τρίτο. Καταρχάς μήπως εχει χαθεί απο κάπου και κατά δεύτερον μήπως ενδιαφέρεται κάποιος να την
υιοθετήσει?
Συνημμένα
28-05-11
13:07
Η γατουλα της φωτογραφιας εχει τελεια ουριτσααα...... Τις αγαπω τις χνουδωτες!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum