Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
15-12-10
00:18
βρε παδιά βρίσκω περιττώματα του γάτου μου
στον καναπέ
στο κρεβάτι στο πάτωμα.
όχι πολλά αλλά από ένα και μικρό.
του φεύγουν?δε ξέρω.
και το χειρότερο είναι ότι μια φορά τα πάτησα ενώ φορούσα κάλτσες.
συγγνώμη για τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
έχει συμβεί στη δική σας γάτα?
στον καναπέ
στο κρεβάτι στο πάτωμα.
όχι πολλά αλλά από ένα και μικρό.
του φεύγουν?δε ξέρω.
και το χειρότερο είναι ότι μια φορά τα πάτησα ενώ φορούσα κάλτσες.
συγγνώμη για τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
έχει συμβεί στη δική σας γάτα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
15-12-10
00:25
Απάντηση: περιττώματα
Συνεβει πριν απο λιγο καιρο..στην πουπυ μου..οταν αλλαξα την αμμο..και απλα φοβοταν να μπει στην αμμολεκανη.Ομως μια φορα βρηκα κακακια..και τιποτε αλλο.Τι να σου πω..ειναι "κανονικα¨" ή διαρροια;;;
Επισης καμια φορα...τωρα που το σκεφτομαι,μαζι με τα κακακια..βγαινουν και τριχες...και βασικα..δεν ξεκολλανε απο το πωπουδακι τους την ωρα που ειναι στην αμμολεκανη..τα σερνουν σε ολο το σπιτι..μεχρι να ξεκολλισουν..οποτε τα βρισκουμε εμεις διασπαρτα. Τι λεω η γυναικα βραδυατικα...σε ενα σαιτ;;;

Συνεβει πριν απο λιγο καιρο..στην πουπυ μου..οταν αλλαξα την αμμο..και απλα φοβοταν να μπει στην αμμολεκανη.Ομως μια φορα βρηκα κακακια..και τιποτε αλλο.Τι να σου πω..ειναι "κανονικα¨" ή διαρροια;;;
Επισης καμια φορα...τωρα που το σκεφτομαι,μαζι με τα κακακια..βγαινουν και τριχες...και βασικα..δεν ξεκολλανε απο το πωπουδακι τους την ωρα που ειναι στην αμμολεκανη..τα σερνουν σε ολο το σπιτι..μεχρι να ξεκολλισουν..οποτε τα βρισκουμε εμεις διασπαρτα. Τι λεω η γυναικα βραδυατικα...σε ενα σαιτ;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
15-12-10
00:29
αχ το χω δει και γω αυτό
που δε ξεκολλάν από το πωπω
και κρέμονται..ιουυυ
αλλά δεν έχω προσέξει αν τα σέρνει σε όλο το σπίτι
πάει κανονικά στην τουαλέτα πάντως.
αχ το χω δει και γω αυτό
που δε ξεκολλάν από το πωπω
και κρέμονται..ιουυυ
αλλά δεν έχω προσέξει αν τα σέρνει σε όλο το σπίτι
πάει κανονικά στην τουαλέτα πάντως.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
15-12-10
00:33
οκ..αν παει στην τουαλετα κανονικα..κια δεν εχει διαρροια..δεν νομιζω οτι ειναι κατι καλε...τυχαινουν αυτα...
..θα δειξει εξαλλου..αυριο..
οκ..αν παει στην τουαλετα κανονικα..κια δεν εχει διαρροια..δεν νομιζω οτι ειναι κατι καλε...τυχαινουν αυτα...
..θα δειξει εξαλλου..αυριο..
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
15-12-10
00:35
αα ξέχασα να απαντήσω
δεν είναι διάρροια
είναι κάπως πιο σκληρά
αα ξέχασα να απαντήσω
δεν είναι διάρροια
είναι κάπως πιο σκληρά
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
15-12-10
01:16
μπορει να ειναι και μαρκαρισμα αν το κανει συχνα. Μια φορα ο δικος μου ηταν στον καναπε και τρομαξε και χ*στηκε κυριολεκτικα πανω του (αφησε ενα μικρο κακακι στον καναπε)
Ο δικος μου εχει αφησει τα σοκολατακια του πανω σε κρεβατια αρκετες φορες, κυριως οταν ηταν δυσαρεστημενος με την αμμο του. Στην δικη σου περιπτωση ισως να ειναι μαρκαρισμα γιατι αφηνει μικρες ποσοτητες εδω και εκει. Μπορει φυσικα να ισχυει αυτο που ειπε και η Εφη, δεν το αποκλειω καθολου, ειδικα αν ειναι μακρυτριχη η γατουλα 
Ο δικος μου εχει αφησει τα σοκολατακια του πανω σε κρεβατια αρκετες φορες, κυριως οταν ηταν δυσαρεστημενος με την αμμο του. Στην δικη σου περιπτωση ισως να ειναι μαρκαρισμα γιατι αφηνει μικρες ποσοτητες εδω και εκει. Μπορει φυσικα να ισχυει αυτο που ειπε και η Εφη, δεν το αποκλειω καθολου, ειδικα αν ειναι μακρυτριχη η γατουλα 
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η CoffeeBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 227 μηνύματα.
15-12-10
12:58
Μήπως άλλαξες το δοχείο της άμμου π.χ. από ανοιχτό σε κλειστό και φοβάται να μπει μέσα? Μπορεί επίσης να θέλει την άμμο του πεντακάθαρη, οπότε αν ξέχασες να την καθαρίσεις, ίσως να προτίμησε ένα πιο καθαρό σημείο του σπιτιού...
Και μπορεί αν τα κακά του δεν είναι αρκετα σκληρά να κολλάνε στα ποδαράκια του καθώς σκάβει (αυτό έχει συμβεί με τον δικό μου) ή στον πωπό του και να τα σκορπίζει στο σπίτι.
Και μπορεί αν τα κακά του δεν είναι αρκετα σκληρά να κολλάνε στα ποδαράκια του καθώς σκάβει (αυτό έχει συμβεί με τον δικό μου) ή στον πωπό του και να τα σκορπίζει στο σπίτι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum