Περσίας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

lionessking

Νεοφερμένο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Γατουλα Περσιας λευκη, περιπου 2 ετων,χαριζεται σε υπευθυνο και ζωοφιλο ατομο-οικογενεια-.Η γατουλα δωθηκε οταν ηταν μωρο και τωρα η οικογενεια της δεν μπορει να την κρατησει για προσωπικους λογους.Οι ενδιαφερομενοι ας επικοινωνησουν με μενα μεσω email lionessking@gmail.com και θα τους φερω εγω σε επαφη με την κυρια που το εχει.Βρισκεται στην Θεσσαλονικη.Θα ζητησω και φωτο.Ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κανεις για μενα???
(εχω ζητησει φωτο μολις μου στειλουν θα την ανεβασω)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα θα ηταν να παραθεσετε λιγες πληροφοριες σχετικα με την γατουλα:)
Για παραδειγμα αν ειναι στειρωμενη, αν εχει τα χαρτια της που να δειχνουν οτι οντως ειναι καθαροαιμη Περσικια, αν εχει κανει τους απαριτητους εμβολιασμους και οτιδηποτε αλλο θεωρησετε σκοπιμο να αναφερετε σχετικα με θεματα υγειας.
Ελπιζω η γατουλα σας να εχει την τυχη που της αξιζει.
Θα πρεπει να κανετε λιγο υπομονη γιατι λογω καλοκαιριου οι περισσοτεροι λειπουν διακοπες αλλα και ειναι περιοδος που γινεται χαμος με τις γεννες των αδεσποτων και υπαρχουν εκατονταδες αγγελιες....
Παντως δεν πιστευω να υπαρξει προβλημα συνηθως τα γατακια ρατσας γινονται αναπαρστα...

καλησπέρα lionessking σου έστειλα μέιλ.
Περιμένουμε κ τις φωτογραφίες. Αλήθεια η γατούλα έχει κάνει καθόλου εξετάσεις κ τα εμβόλιά της;

καλησπέρα lionessking σου έστειλα μέιλ.
Περιμένουμε κ τις φωτογραφίες. Αλήθεια η γατούλα έχει κάνει καθόλου εξετάσεις κ τα εμβόλιά της;

Slitherin ενδιαφερεσαι για την γατουλα?:)

Slitherin ενδιαφερεσαι για την γατουλα?:)
Όχι εγώ μια φίλη μου θέλει οπωσδήποτε μία περσική, ενδιαφέρεσαι κ εσύ;:)

Γεια σε ολους σας!!!Η γατουλα ειναι καθαροαιμη περσικη ,αλλα δεν εχει πιστοποιητικα.Ειναι απο την κυρια που εχει και τα γατακια που εβαλα στο πωλουνται,την ειχε δωσει σε μια γνωστη της και αυτη τωρα την δινει.Ειναι σχεδον 2 ετων ,δεν ειναι στειρωμενη,δεν εχει γεννησει,και για να σας πω την αληθεια δεν γνωριζω τι εμβολια εχει κανει ακριβως.Ο ενδιαφερομενος-η θα μιλησει απευθειας με την κυρια που την εχει (θα δωσω εγω το τηλ της και θα τα βρειτε).Αν θελει μπορει πριν την παρει να της κανει μια εξεταση αιματος και οτιδηποτε χρειαστει για να μαστε σιγουροι για την υγεια της.θα την επερνα εγω ,αλλα εγω και σκυλακι μεσα στο σπιτι το οποιο τα παει καλα με τα γατακια αλλα οταν τα γνωριζει απο μωρα.

Όχι εγώ μια φίλη μου θέλει οπωσδήποτε μία περσική, ενδιαφέρεσαι κ εσύ;:)

Οχι Slitherin:)...Προς το παρον ειμαι ερωτευμενη με τον κατασπρο φουντωτο Θεο γατο με τα γαλαζια ματια απο μια παλια αγγελια:P.... Ειπα στους δικους μου να τον παρω αλλα δεν το συζητουν και απο μια αποψη εχουν και ενα δικιο, τελος παντων.....Οι γατες ειναι αρρωστια που εξαπλωνεται .....ποτε δεν σταματας στην μια:D

Παιδια η γατουλα δεν εχει κανει εξετασεις.και η κυρια που την εχει δενεχει σχεση με τεχνολογια και χλωμο για φωτο :(
Επομενως αν καποιος ενδιαφερομενος θελει και μπορει περναει και την βλεπει(Θεσνικη)του κανει και τις εξετασεις που θελει πριν την παει σπιτι του και αν ειναι ολα οκ την παιρνει.Δεν βρισκω αλλη λυση :(

την πηρε κανεισ τηγατα? ει μαι απο τρικαλα!!! κ τη θελω!!!!!! απαντηστε μου!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φανή η αγγελία είναι από πέρυσι δεν νομίζω να ισχύει ακόμα αν κ δεν έχει κλειδωθεί κ επιπλέον επειδή όλοι βρίσκονται στην έκθεση γάτας που γίνετε αυτό το ΣΚ δεν νομίζω ότι θα σου απαντήσει κανείς μέχρι τη Δευτέρα. Μήπως θα ήταν καλύτερα να στείλεις ένα ΡΜ στην κοπέλα να δεις τι έγινε με την συγκεκριμένη γατούλα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!Παιδια απ οσο γνωριζω η γατουλα δωθηκε!Αρα το θεμε ας κλειδωθει!Ευχαριστω

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back