Περσική

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

e-gatofilos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο e-gatofilos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα.
Παιδιά θέλω μια περσική γάτα αλλά δεν ξέρω από που μπορώ να την πάρω.Θέλω να βοηθήστε και εσείς λίγο;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεις να δεις στο site του ΕΟΓ τα υπαρχοντα εκτροφεια.Επισης ριξε μια ματια κι εδω.Καλη τυχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες και αυτην, χαριζεται ενος ετους και στειρωμενη

Συνημμένα

• Persa and Ivan 009.JPG
    Persa and Ivan 009.JPG
    324,9 KB · Εμφανίσεις: 35
καλησπερα..αν εχεις facebook ριξε μα ματια κ εδω:clapup:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2060519594885.153626.1301542709

Καλή περίπτωση αλλά είμαι πολύ μακριά από την Αθήνα

Αν θες μας λες σε ποιά περιοχή είσαι!! Και τα γατάκια πολλές φορές βρίσκονται εθελοντές να τα μεταφέρουν! Αρκεί να είναι καλός ο υποψήφιος γατογονιός!!

Αν θες μας λες σε ποιά περιοχή είσαι!! Και τα γατάκια πολλές φορές βρίσκονται εθελοντές να τα μεταφέρουν! Αρκεί να είναι καλός ο υποψήφιος γατογονιός!!

Νομός Έβρου

Είσαι όντως μακριά, αλλά δε χάνεις τίποτα να επικοινωνήσεις! Κάποιος θα βρεθεί να σου τις φέρει!

Η περσικη παντως στην φωτο ειναι θεσαλονικη, αν σε ενδιαφερει στειλε μυνημα

εμεις εχουμε δυο παρατημενα περσακια τα στειρωσαμε και το ενα το κουρεψαμε αλλα στον ευρο εχουμε παρατηρησει μεγαλο θεμα με κτηνιατρους ειναι ασχετοι με γατες ιδιως με περσικε οι περισσοτεροι δεν θα διναμε εκει

Επειδή ψάχνω κ εγώ γατούλα περσική εάν βρεις κάτι στείλε μου ένα mail σε παρακαλώ!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back