Πεσμένα λευκά αιμοσφαίρια

anthoulaki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η anthoulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
Τι να σημαινει?? ειναι 14χρονων η γατουλα μου, και στη γενικη αιματος βγηκε αυτο το μονο περιεργο δηλαδη..ενταξει, εχει και λιγο αυξημενο ζαχαρο (κανονικα ετρωγε ειδικη τροφη, αλλα στο εξαμηνο επανω επαθε δυσκοιλιοτητα φοβερη οποτε δωσαμε εκει προτεραιοτητα στη τροφη..γιατι οταν η αυξηση του ζαχαρου ειναι τοσο μικρη μπορει και να οφειλεται στην αγχωτικη διαδικασια του κτηνιατρειου). τωρα με τα λευκα τι λετε να κανω? εχω νιωσει χαλια, γιατι σημερα τη πηγα να της ξαναπαρει αιμα να δει μηπως ηταν απλα εκεινη τη μερα (πριν μια βδομαδα) και δε μας εκανε τη χαρη η Soie μου, εβγαλε νυχια και...σιγουρα δε θα καθοτανε! και ειπε να τη παω αυριο πρωι, για να της κανει μια ηρεμηση και με αυτον τον τροπο να της παρει αιμα...αλλα εγω φοβαμαι, δε ξερω αμα ειναι καταλληλη η ηλικια για κατι τετοιο... να σας πω επισης πως περσυ στην γενικη τα λευκα ηταν στα πλαισια του φυσιολογικου, αλλα οχι και προς το υψηλο οριο... ειχαμε κοιταξει και τις λοιμωδh (περσυ) και δεν ειχε..γενικα βγαινει εξω, αλλα επειδη τη βλεπω δεν ασχολειται με αλλες γατες...

επισης..χθες, αφου γυρισαμε απο τον κτηνιατρο πηγε για την τουαλετα και εκανε και κακα και τσισα..τα οποια κακα τελευταια ειναι μαλακα αφου τρωει ειδικα πραγματα για να μη ξαναπαθει δυσκοιλιοτητα..παρολαυτα βεβαια παρατηρησα μια σταγονα αιμα (τοσο λιγο) και μαλιστα στην ακρη..πρεπει να ηταν σε αυτο που βγηκε πρωτο. το χρωμα ητανε πορτοκαλοκοκκινο... ουφ..τι να σημαινει αυτο? εκανε και τωρα λιγα ακομα, και παλι ειχε (νομιζω), λιγο παντως..αν συνεχισει θα τη παω..θα τη πηγαινα και σημερα αλλα φοβαμαι την παραμονη της εκει (μη κολλησει καμια ιωση) και πιο πολυ απ ολα την ηρεμηση... εσεις εχετε καμια ιδεα??θα ηθελα μια γνωμη, ολο αγχωνομαι... ευχαριστω και παλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Ο κτηνίατρος θα σε βοηθήσει περισσότερο από ότι εμείς! Τα λευκά αιμοσφαίρια μπορούν να σημαίνουν πάρα πολλά πράγματα! Θέλει απλά παρακολούθηση. Πρέπει να της παίρνετε συχνά αίμα! Αν ο γιατρός σας δεν μπορεί να το κάνει χωρίς ηρέμηση, μήπως να αλλάξετε κτηνίατρο; Αν είναι μόνο τα λευκά πεσμένα και όλα τα άλλα φυσιολογικά, μπορεί να μην την πειράξει! Αλλά πάλι, ποτέ δεν ξέρεις, είναι 14 χρόνων, μην το ρισκάρεις χωρίς λόγο! Για δοκίμασε και αλλού!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Spiderwoman σ ευχαριστω για την αποκριση σου :) ξερεις εγραψα εδω γιατι θα ηθελα και μια παραπανω αποψη απ αυτο που μου λεει η λογικη μου..δηλαδη να μη ρισκαρω με την ηρεμηση.. θα του πω να ξαναδοκιμασουμε και ελπιζω να πετυχει..απλα λεω να περιμενω λιγες μερες ακομα, μπας και το ξεχασει (γιατι τις πρωτες μερες ειχε φοβια..νομιζε οτι θα τη πακεταρω παλι να παμε! :( ) ... και αμα παθαινει τετοια ψυχολογικα δε ξερω κατα ποσο θα κατσει. τεσπα, ειναι και το αλλο με το λιγο αιμα στα κακα της, που δε ξερω κατα ποσο ειναι ανησυχητικο για να το ψαξουμε..δεν εχω μιλησει ακομα με τον κτηνιατρο γιατι δεν ξαναβγαλε..αν ομως δε το χω δει? σιγουρα οταν τη παω θα του το πω... ειδικα αμα ξαναβγαλει (που το απευχομαι) σκεφτομαι μηπως τοτε θα αξιζε μια ηρεμηση για να παρει αιμα και μαζι να κοιταξει διαφορα στο γαστρικο...ισως με εναν υπερηχο....

Το αίμα στα κακά μπορεί να είναι από παράσιτα. Κάντε πρώτα μια καλή αποπαρασίτωση και μετά βλέπετε.

Aν ξαναδείς αίμα,σίγουρα να ενημερώσεις το γιατρό σου.Ο συνδυασμός των πεσμένων αιμοσφαιρίων και αίμα στα κακά..δεν είναι και ότι καλύτερο.Επίσης δεν σημαίνει ότι πάντα ,όταν δουμε αίμα,είναι τα σκουλικάκια το πρόβλημα,ειδικά αν η γάτα σου μένει μόνο μέσα στο σπίτι,και αποπαρασιτώνεται τακτικά.

την προηγουμενη φορα ας πουμε..το αιμα στα κακα ητανε απο δυσκοιλιοτητα..αφου μολις λυθηκε δε ξαναειδα..εκτος απο τοτε που σας ειπα! ρωτησα και τον κτηνιατρο του φορουμ..και μου πε ισως ειναι απ το στρες λογω του κτηνιατρειου... παντως αποπαρασιτωμενη ειναι, με milbemax γενικα βγαινει εξω..ειδικα τωρα που ανοιγει ο καιρος το ζηταει...αυτο τον συνδυασμο αιμα στα κακα με πεσμενα λευκα, μου φανηκε και μενα καπως..θα το αναφερω ετσι κι αλλιως, γιατι...αν ξανα εβγαλε και δε ηταν εμφανες? :hmm: κι επισης, ο γιατρος εδω μου ειπε οτι αν το καρδιοαναπνευστικο της ειναι ενταξει δε θα εχει προβλημα για 10λεπτα ηρεμηση... θα τη παω αυτες τις μερες κι ελπιζω να πανε καλα ολααα...ουφφ ευχαριστω και παλι βρε κοριτσια :)

α, κανεναν καλο κτηνιατρο, οσους ξερετε δηλαδη, ειναι οσοι εχουνε γραφτει στο αναλογο ποστ? γιατι κοιταξα εκει, αλλα δεν ειδα και πολλους για την περιοχη μου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back