Πιάνει τα γατάκια από την ουρά

• Thread starter Thread starter kiara1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kiara1

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η kiara1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Η Δαναη μου πιανει τα γατακια απο την ουρα και τα τραβαει:hmm:
Στης 10/05 και ενω η Δαναει ειχε μολις 2 μερες που γεννησε(1γατακι μονο εζησε) μετακομησε μια αδεσποτη γατουλα με τα 4 γατακια τις μεσα στο σπιτι μας ενω κοιμομασταν.
Οι γατουλες τα πηγεναν μια χαρα μεταξυ τους αν και δεν πλησιαζε η μια τα γατακια τις αλλης πριν 3 μερες βαλαμε μαζι στο ιδιο δωματιο τις γατουλες και ολα καλα μεχρι εδω πριν 2 μερες χασαμε το μικρουλι μας μολις 15 ημερων και απο τοτε η Δαναη δεν ξεκολαει απο τα μωρα τις αλλης γατας. Δεν την ενοχλη και ζουν καλα μαζι γλυφονται κιολας αναμεταξυ τους. Και τα γατακια εχουν 2 μαμαδες. Σημερα ειδα οτι την θυλαζουν κιολας οταν η μαμα τους δεν ειναι κοντα. Αλλα παρατηρησα κατι οταν τα γατακια με βλεπουν αρχιζουν να με ακολουθουν και αν απομακρινθουν απο το δωματιο η Δαναη μου παει να τα μαζεψει αλλα τα τραβαει απο την ουρα και αυτα κλαινε(την Δαναη την εχω απο 20 ημερων και δεν ειχε τα μαθηματα τις μαμας τις)
Γιατι το κανει αυτο?
Τα αγαπαει και τα φροντιζει αλλα και στο παιχνιδι τα ποναει καμια φορα.
Εγω τι να κανω εχετε καμια ιδεα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι να πιασεις το γατακι και να της το ξεγραπωσεις και να την βαλεις να το πιασει απο το σβερκακι του αν το κανεις μια δυο φορες θα καταλαβει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολυ γιασμιν θα προσπαθησω να το κανω. Μηπως και το καταλαβει γιατι μεγαλωνουν και αρχιζουν και εξερευνουν τον κοσμο γυρω τους. Κρυβονται και τα ψαχνει κατω απο τα επιπλα λες και θα χαθουν μεσα στο δωματιο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back