Πιστεύατε ποτέ ότι θα τα κατάφερνε;

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Κι ομως!
cripple_kitten.jpg
cripple_kitten_updates_15june2007.jpg

Ειναι ο Αλέρα!
Ο Γατούλης Σπαγγατινο

https://www.metacafe.com/watch/656468/cripple_kitten_updates_15june2007/

Εδω ειναι μικρος οπως τον πρωτοβρηκαν απο ενα ασιατικό καταφύγιο
https://www.metacafe.com/watch/644490/cripple_kitten/

Κι εδώ θα δειτε πως του αλλαζουν καθημερινά τη πανα του
https://www.metacafe.com/watch/880176/changing_diaper_on_cripple_kitten_alera/

Το γατακι αυτο περασε πολλα αλλα ειχε παντα διπλα του ανθρώπους που το φροντιζουν με αγάπη. εινα κυριολεκτικα απιστευτο πως κινειται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aπίστευτη η θέληση για ζωή μα και πόση αγάπη πήρε .Ειδα ολα τα βίντεο και τα υπόλοιπα απο αυτά που έβαλες και συγκινήθηκα πολυ.Μου έκανε εντύπωση με πόση αγάπη μίλαγαν και στα άλλα ζωάκια που κι αυτά είχαν πρόβλημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειδες? Μου θυμησε το Λευτερακη μας... τα ειδα ολα κι εγώ αλλα ενα πραγμα δεν καταλαβα ειναι γιατι δεν εκαναν καμμια απολύτως εγχειρηση στα ποδια η δεν τον εβαλαν σε καροτσάκι να μη σερνεται η κοιλίτσα του...εχω την αισθηση οτι τον βαραινουν

Μπράβο που σώθηκε.Καμιά φορά είναι εκπληκτική
η θέληση των ανθρώπων αλλά και των ζωών για ζωή.
Είναι πάρα πολύ γλυκούλης ο γατούλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά απίστευτο Ασημίνα...και εμένα τον Λευτεράκη μου θύμισε. Είναι όντως μία ελπίδα μέσα στην τόση κακοποίηση που δέχονται. Ουδέν άλλο σχόλιο.

Μακάρι και ο Λευτεράκης να γίνει τόσο όμορφος και ευτυχισμένος όπως αυτό το γατάκι που έχει όλη αυτή την φροντίδα. Εγώ έχω μόνο μια απορία. Δεν του αδειάζουν την κύστη?:hmm:Μόνο του τα κάνει?

Οχι δεν μπορει μονο του ενα μερος του τελους του εντερου κοντα στο πρωκτο ειναι παραλυτο και δεν " βγαινουν". Του την αδειάζει κα τη κυστη και το εντεράκι 4-7 φορές τη μέρα ανάλογα.Μη σας φαινεται πολύ σιγα σιγά γινεται μηχανικά σαν κατι που απλα ειναι αναγκάιο.

Ειδες? Μου θυμησε το Λευτερακη μας... τα ειδα ολα κι εγώ αλλα ενα πραγμα δεν καταλαβα ειναι γιατι δεν εκαναν καμμια απολύτως εγχειρηση στα ποδια η δεν τον εβαλαν σε καροτσάκι να μη σερνεται η κοιλίτσα του...εχω την αισθηση οτι τον βαραινουν

Μην ξεχνάς και σε ποιά χώρα ζούν, Μαλαισία ,οχι Ευρώπη ήΑμερική κατάλαβες

Σκέφτομαι ξερεις να επικοινωνήσω μαζί τους και να τους προτείνω , μήπως να τους στέλναμε απο δω ενα καροτσάκι γι αυτόν...
Βρηκα μια ελληνική εταιρεία, θα ρωτήσω, δεν πιστευω να ειναι πολύ ακριβό πια.. να μήν δαγκωνει και τη κοιλιτσα του που σερνεται κάτω ο Αλέρα ... τι λετε??
Το κάνουμε?

Μέσα :up:

Τους εγραψα και περιμενω να μου πουν τι τους ειναι χρησιμο για τον Αλέρα

Τελικά μας προλαβαν αλλοι:) https://ngothyeaun.blogspot.com/search/label/Baby Alera ηδη καποιος του εστειλε καροτσάκι και οντως ηταν το καταλληλοτερο για τετοιο γατάκι. Εχει και paypal γι'αυτό το γατάκι, μπορείτε να προσφέρετε απευθείας.(Ειναι βιγκαν ο ανθρωπος ετσι εξηγουνται και η αγαπη και οι βιγκαν τροφες που του δίνει;):P)

Μπράβο τους παντως και σε αυτον και στο γιατρο εκει...

Το μαναρακι,μες την χαρα ειναι,παρ'ολη την ταλαιπωρια του!Πολυ συγκινητικη η ιστορια του!

Εχουμε ανοιξει αλληλογραφια με τον νεαρο απο τη Μαλαισία παιδια ειναι καταπληκτικος τυπος οσοι μπορειτε βοηθηστε τον μεσα απο το μπλόγκ του πιο πανω

Εχουμε ανοιξει αλληλογραφια με τον νεαρο απο τη Μαλαισία παιδια ειναι καταπληκτικος τυπος οσοι μπορειτε βοηθηστε τον μεσα απο το μπλόγκ του πιο πανω
ειδα τα περισοτερα απο τα βιντεο και ειναι μεγαλη η συγκηνιση μου ΜΠΡΑΒΟ στον γιατρο που τον φρωντιζη. ο θεος να τον εχει καλα και να ειναι παντα αξιος αυτο το βιντεο θα πρεπει να το δουν καποι δικη μας κτηνιατροι που λογο της ανικανωτητα τους εχουν την ευθανασια ΨΩΜΟΤΥΡΙ συγχαριτηρια και σε εσενα που μας προβαλες το θεμα αυτο

Να σαι καλα Ρουλη,

Να ξερετε οτι τα ταιζει αριβες καλες τροφες για να διατηρουνται υγιη και οσοι μπορειτε και θελετε μπορειτε νατον βοηθατε οικονομικα. Ειναι πολύ καλος ανθρωπος, εκαναν κα κοριτσακκι με τη γυναικα του και πολλοι ανθρωποι του εστειλαν ρουχα γι αυτο επειδη τον βλεπουν τι κανει με τις γατες.

....:cry: τωρα μολις κοιταξα τα βιντεο του κανονικου Αλερα που δεν ειχα δει εδω και καιρο και... ανακαλυψα οτι δεν συνηρθε αλλα ..πεθανε τον μαιο! Πολύ στεναχωρηθηκα. https://www.youtube.com/watch?v=N4nyVf9Jls4&feature=related Μου εμαθε τοσα πολλα και σε ολους αυτο το γατακι και επηρεασε τοσο πολυ το να παρω το μικρο Αλερακι... Πολύ στεναχωρηθηκα οπως ολοι που το παρακολουθουσαμε...Δυστυχως ειχε νεφρικη ανεπαρκεια προς το τελος https://www.youtube.com/watch?v=5XdgiliDuLQ&feature=related δεν ηταν καθολου καλα και κρυβονταν. Εχει ριξει πολύς κοσμος πολύ κλαμα γι αυτο το γατακι παγκοσμιως και το παρακολουθουσαμε πολλοι 2 χρονια της ζωης του. Θα τον θυμαμαι παντα και ελπιζω το μικρο Αλερακι να μη παθει ποτε τετοιο πραγμα και να εχει καλυτερη τυχη.Πολυ γλυκος γατουλης και πολύ μοναδικος ηταν.

:bye::bye::bye::bye::bye::bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( :( :( :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:bye:...

Εφυγε ενα μικρό πλάσμα. Αλλά άφησε πίσω του κάτι μεγάλο και σπουδαίο. Ενα μικρό πλάσμα άλλαξε τη ζωή των ανθρώπων που στάθηκαν δίπλα του στη συμφορά του. Χάρισε συγκίνηση και ανθρωπιά (ναι! Ολες τις μεγαλύτερες ανθρώπινες αρετές) σε χιλιάδες ανθρώπους που παρακολουθούσαν την προσπάθεια του μεσω του blog.

Μαθήματα ζωής και κουράγιου, πάλης και ελπίδας μπορει να μας δώσει ακόμα και το πιο μικρό πλάσμα.
Σε εμας τους ανθρώπους, που ειμαστε δυνατότεροι, ο Αλέρα μας δίδαξε την ελπίδα και την προσπάθεια. Οι άνθρωποι που τον φρόντισαν, οι χρήστες του ιντερνετ που τον παρακολουθούσαν, του συμπαραστέκονταν και τον ενθάρρυναν μας δίδαξαν τι θα πει αγάπη χωρίς όρους και ανταλλάγματα.

Ο Αλέρα εδωσε σπουδαίες μάχες.
Και κερδισε...στις καρδιές όλων μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back