jo65947
Νεοφερμένο μέλος
Ο jo65947 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
04-09-12
13:23
Καλησπέρα σε όλους,
η γάτα μου (ενός έτους) είχε μάλον αλλεργία στο λουράκι για ψύλους και από το πολύ ξύσιμο έκανε μια πληγή στο σβέρκο.
Την πήγα στο γιατρό και αφού της έβγαλα το λουράκι μου είπε να της βάζω Betadine και μια αλοιφή για 6 μέρες.
Την αλοιφή την σταμάτησα την 2η μέρα γιατί συνέχιζε να ξύνει τη πληγή της όταν της την έβαζα.
Δυστυχώς έχουν περάσει 6 μέρες και η πληγή εκεί που πάει να κλείσει ξανα ανοίγει γιατί την ξύνει.
Έχετε καμιά ιδέα για το τί να κάνω ώστε να σταματήσει να την ξύνει για να κλείσει? Υπάρχει κάτι σαν hansaplast?
Ευχαριστώ πολύ.
η γάτα μου (ενός έτους) είχε μάλον αλλεργία στο λουράκι για ψύλους και από το πολύ ξύσιμο έκανε μια πληγή στο σβέρκο.
Την πήγα στο γιατρό και αφού της έβγαλα το λουράκι μου είπε να της βάζω Betadine και μια αλοιφή για 6 μέρες.
Την αλοιφή την σταμάτησα την 2η μέρα γιατί συνέχιζε να ξύνει τη πληγή της όταν της την έβαζα.
Δυστυχώς έχουν περάσει 6 μέρες και η πληγή εκεί που πάει να κλείσει ξανα ανοίγει γιατί την ξύνει.
Έχετε καμιά ιδέα για το τί να κάνω ώστε να σταματήσει να την ξύνει για να κλείσει? Υπάρχει κάτι σαν hansaplast?
Ευχαριστώ πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
04-09-12
13:52
Φιλε jo65947, hansaplast για γατες δεν νομιζω να υπαρχει, αλλα ετσι κι αλλιως θα ηταν ανωφελο γιατι θα το εβγαζε με το ξυσιμο. Να πας παλι στον κτηνιατρο μηπως εχει κατι αλλο που δεν θα του προκαλει τη διαθεση να το ξυσει, αλλιως να του βαλει ενα κολλαρο μεχρι να επουλωθει το τραυμα του. Ελπιζω να σε βοηθησα. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jo65947
Νεοφερμένο μέλος
Ο jo65947 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
04-09-12
14:21
Bessy σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Μου έδωσε τη Celestoderm G για να μην ξύνεται αλλά παρατήρησα οτι ξυνόταν αμέσως μετά ή όταν κυλιόταν στο πάτωμα έγλειφε τη κρέμα και για αυτό την έκοψα.
Ίσως αν κάθομαι περισότερο μαζί της όταν της την βάζω?
Θα δοκιμάσω πάλι με τη κρέμα.
Σε ευχαριστώ και πάλι.
Μου έδωσε τη Celestoderm G για να μην ξύνεται αλλά παρατήρησα οτι ξυνόταν αμέσως μετά ή όταν κυλιόταν στο πάτωμα έγλειφε τη κρέμα και για αυτό την έκοψα.
Ίσως αν κάθομαι περισότερο μαζί της όταν της την βάζω?
Θα δοκιμάσω πάλι με τη κρέμα.
Σε ευχαριστώ και πάλι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum