Πληγή στη μύτη από τσακωμό με άλλες γάτες

μακατου

Νεοφερμένο μέλος

Η μακατου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
παιδια καλησπερα,
εχουμε θεμα!εχω εναν γατο που κοντευει να γινει 6 μηνων και ακομα δεν εσκασε απ τ αυγο αρχισε να κραιπαλιαζει.μου ηρθε λοιπον τωρα το βραδυ με ενα πραγμα στη μυτη του σαν κρεατοελια που απο κατω εχει πληγη με αιμα,αρκετα ανατριχιαστικο μιας κι εγω δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο,και συμπεραινω οτι εγινε πανω σε καυγα αν και δεν καταλαβαινω πως γινεται να εξελιχθηκε σε κατι τετοιο.το μεσημερι παντως δεν το ειχε.θα τον παω αυριο στον κτηνιατρο αλλα και παλι αυτα κοστιζουν και δε γινεται καθε τρεις και λιγο να σκαω 30 ευρα.εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι εκτος απο πληγη?ευχαριστω!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γατοτσακωμός!!!!

Γεια σου φιλη μου!
Τα γατακια μας αν δεν τα κραταμε περιορισμενα στο σπιτι ή σε αρκετα καλα περιφραγμενο κηπο και ειδικα αν δεν ειναι στειρωμενα,μπλεκουν πραγματι σε καυγαδες.Δεν θελω να σε ανησυχησω ομως υπαρχουν αρκετοι κινδυνοι εκει εξω.
Μπορει η πληγη να προκληθηκε και απο σκυλο ή χειροτερα απο ανθρωπινα χερια.
Οπως και να εχει πρεπει αμεσα να το εξετασει γιατρος.
Αν τα ζωακια ζουν εξω(ειναι αδεσποτα δλδ),παντα θα τα εχουν αυτα και παντα θα χρειαζεται να σκας 30αρια σε κτηνιατρους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γατοτσακωμός!!!!

μακατου, θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Λίνα!
Εάν ο γάτος σου δεν μένει αποκλειστικά εντός σπιτιού αλλά έχει πρόσβαση κι έξω, είναι πολύ λογικό να μπλέκει σε καυγάδες με άλλους γάτους και να τραυματίζεται...
Εάν, μάλιστα, μεγαλώσει κι άλλο και δεν στειρωθεί, αυτοί οι καυγάδες θα γίνουν πιο συχνοί κι ίσως πιο σοβαροί, χώρια τους υπόλοιπους κινδύνους που ελοχεύουν...

γεια χαρανταν παιδια!
ευχαριστω για τος συμβουλες, εχω γατες απο 15 χρονων αλλα δεν ετυχε να συναντησω παρομοιο περιστατικο, οπως και να χει πηγα το γατο στον κτηνιατρο και μου ειπε οτι του εχει φυγει κομματι απο τη μυτη και θα παιρνει αντιβιωση κλπ.εμεις εδω στο σπιτι εχουμε κηπο και τα γατακια ειναι εξω και να σας πω καλυτερα.εχω και σκυλο μεγαλο δεν μπορω κι αλλο ζωο μεσα στο σπιτι.εξαλλου τα βρηκα πεταμενα και τα πηρα τα λυπηθηκα.τεσπα τωρα θα παιρνουμε αντιβιωση κι ας ελπισουμε το καλυτερο.παντως η πληγη αυτη λεει ο γιατρος δυσκολα εγινε απο γατα.μαλλον η ανθρωπος το εκανε και ελεος ή χτυπησε.οπως και να χει ευχαριστω πολυ πολυ!!!να εχετε μια ομορφη υπολοιπη μερα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back