Πληγή στον ''αφαλό'' του νεογέννητου!

Τόνια11

Νεοφερμένο μέλος

Η Τόνια11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπερα!
Η γατα μου γεννησε πριν 2 βδομαδες 3 γατακια εκ των οποιων το ενα χαθηκε..
Αντιμετωπιζω προβλημα με το ενα απο τα δυο που εμειναν. Το σημειο που θεωρητικα εχει κοπει ο ομφαλιος λωρος στο γατακι εχει μια αρκετα μεγαλη και βαθια πληγη, κοκκινη και ανοιχτη. Την ειδα μολις σημερα και ανησυχησα. Τι μπορει να ειναι; Δεν το ειχε χθες, απ'οτι ξερω ειχε μονο ενα κάπαλο 10 φορες μικροτερο απο τη γεννα, που ειναι φυσιολογικο. Να βαλω ιωδιο η κοκκινο ή κατι τετοιο; Απαντηστε μου γρηγορα, γιατι μαλλον ποναει και το λυπαμαι! :/:
Ευχαριστω! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πρέπει να το δει οπωσδήποτε κτηνίατρος το γατάκι ώστε να σου πει και τι συμβαίνει αλλά και ποια αγωγή μπορεί να το βοηθήσει.
Εγώ θα φοβόμουν πολύ να πάρω κάποια πρωτοβουλία, πόσο μάλλον σε ένα τόσο μικρό γατάκι. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνω κι εγω με το Γιωργο.Οσο γρηγοροτερα το πας να το δει κτηνιατρος,τοσο καλυτερα.Δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα. :confused:

Εχω ηδη κλεισει ραντεβου για δευτερα αλλα ως τοτε δεν ξερω τι να κανω και φοβαμαι πως ποναει το κακομοιρο :(

Θα πρότεινα να ρωτήσεις τον γιατρό του φόρουμ εδώ, μήπως έχει κάτι να σου προτείνει.

Εχω ηδη κλεισει ραντεβου για δευτερα αλλα ως τοτε δεν ξερω τι να κανω και φοβαμαι πως ποναει το κακομοιρο :(
Βλεπω πως εισαι Κερατσινι, υπαρχουν κτηνιατρεια σχετικα κοντα σου που λειτουργουν και τα Σαββατοκυριακα. Εαν ενδιαφερεσαι πες μου να σου στειλω Pm με διευθυνση και τηλεφωνα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back