ioustini19389
Νεοφερμένο μέλος
Ο ioustini19389 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
07-11-12
15:09
Καλησπέρα σας,
χθες η γάτα μου ήρθε έχοντας μια ματωμένη πληγή στο κεφάλι της, κάτω από το αυτί της. Της καθάρισα την πληγή και πλέον δεν τρέχει αίμα, αλλά η πληγή παραμένει ανοιχτή. Σήμερα παρατήρησα πως έχει συχνοουρία με δυσκολία και λίγο αίμα. Επειδή οικονομικά αυτή τη στιγμή μου είναι αδύνατον να την πάω στον κτηνίατρο, θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει και αν θα πρέπει να ανησυχώ περισσότερο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
χθες η γάτα μου ήρθε έχοντας μια ματωμένη πληγή στο κεφάλι της, κάτω από το αυτί της. Της καθάρισα την πληγή και πλέον δεν τρέχει αίμα, αλλά η πληγή παραμένει ανοιχτή. Σήμερα παρατήρησα πως έχει συχνοουρία με δυσκολία και λίγο αίμα. Επειδή οικονομικά αυτή τη στιγμή μου είναι αδύνατον να την πάω στον κτηνίατρο, θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει και αν θα πρέπει να ανησυχώ περισσότερο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
07-11-12
17:29
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη οικονομικά περίοδος αλλά μόνο ο κτηνίατρος μπορεί να σου πει με σιγουριά τι συμβαίνει και πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε.
Το αίμα στα ούρα είναι - για εμένα ανησυχητικό - οπότε θα πρέπει να την πας το συντομότερο δυνατόν...
Το αίμα στα ούρα είναι - για εμένα ανησυχητικό - οπότε θα πρέπει να την πας το συντομότερο δυνατόν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα.
07-11-12
19:56
Οπωσδήποτε κτηνίατρο. Για μια επίσκεψη δε θα πληρώσεις πολλά - για τη συνέχεια θα δεις τι θα κάνεις. Αλλά σίγουρα πρέπει να πας στον κτηνίατρο, το αίμα στα ούρα είναι ανησυχητικό σύμπτωμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum