Πληγή στο λαιμό

Σπυριδουλαλουνα

Νεοφερμένο μέλος

Η Σπυριδουλαλουνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας,γνωριζετε ολοι τις δυσκολιες που εχουμε στα οικονομικα ζητημα στην εποχη μας,ετσι και εγω δεν εχω χρηματα για επισκεψεις στο κτηνιατρο δυζτηχως.Η αγαπη μου ομως για τια αγαπες δεν εχει σταματησει και γι αυτο εχω 4 που τις αγαπω πολυ.Εδω και ενα μηνα η γατουλα μου(1 ετους) εχει μια σαν σκισμη-πληγη λιγο πιο κατω απο το λαιμο της.Νομιζα αρχικα πως χτυπησε και της εβαζα μπεταντιν.Ομως η πληγη δεν επουλονονταν.Μεγαλωσε και σε εκεινο το σημειο δεν εχει τριχωμα.Βεβαια δεν ποναει και γενικα τρωει κανονικα.Εχει γεννησει κιολας εδω και ενα μηνα και ειναι η πρωτη της γεννα .Μηπως γνωριζετε τι μπορει να εχει ?Βοηθεια παρακαλω γιατι ανησυχω πολυ !ευχαριστω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ανησυχω βοηθεια !

Μια φωτογραφια θα ηταν λιγο πιο κατατοπιστικη. Ισως ειναι καποιο δερματικο προβλημα...βεβαια δεν θελω να το παιξω γιατρος οποτε γιατι δεν κανεις μια ερωτηση στο γιατρο του φορουμ;;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνω με την Κατερινα. Το ιδανικο βεβαια θα ηταν να δει την γατουλα σου κτηνιατρος γιατι εμεις ειμαστε γατοφιλοι, αλλα οχι γιατροι. Βγαλε μια φωτογραφια αυτο το σημειο που σε ανησυχει, οσο μπορεις καλυτερη και ρωτα τον γιατρο του φορουμ σε αυτο το νηματακι: https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/

Απάντηση: Ανησυχώ, βοήθεια!

Πρόσφατα έμαθα πως το Betadin πρέπει να το βάζουμε σε αναλογία 1 / 5 αραιωμένο με νερό ( ιδανικά με φυσιολογικό ορό ).
Ίσως άθελα σου της προκάλεσες δερματικό πρόβλημα λόγω του αντισηπτικού.
Όπως και να'χει περαστικά.

Καλησπέρα,
αυτού του είδους η πληγή σχετίζεται με το οτι η γατα ξυνεται εντονα σε αυτο το σημειο αν δεν σταματησει η φαγουρα δεν θα επουλωθει ποτε ίσα ίσα θα συενχίσει να μολύνεται.
Τώρα πρέπει να βρεις γιατι η γατα σου ξυνεται, εχει ψώρα? ψωρίαση?Μύκητες? μαυρο πουρί στα αυτιά?
Συνηθως χρειάζεται αποπαρασιτωση για την ψωριαση και τους ζυμομυκητες.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το α΄ρθρο.
Πάρε έναν κρτηνίατρο τηλέφωνο και σκέψου πότε της έδωσες αμπουλα αποπαρασίτωσης τελευταία φορά, μπορεί να θέλει μια ή 2 εφραμογές απο αποπαρασιτικό σκεύασμα σε διαστημα 15 ημερών ανάμεσα για να ανακουφιστεί.

Για μια αμπουλα πιστευω μπορει να σου μιλησει ο κτηνίατρος στο τηλ χωρίς να σε χρεώσει επίσκεψη .
https://www.justanswer.com/cat-health/6fpcq-tabby-bald-spot-chin-size.html

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 3.024
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back