gata_eisai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα.
12-07-12
14:28
sossss!ήρθε η γατούλα μου με ένα μάτι χτυπημένο,,και είναι κλειστό...τώρα;;;υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να το ανοίξω,πχ.με κολύριο,ή πρέπει να περάσουν 2-3 μέρες για να ανοίξει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alesa
Νεοφερμένο μέλος
Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα.
12-07-12
14:35
Πρεπει να πας στον κτηνιατρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
12-07-12
15:51
Δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι καλύτερο να γίνει, χρειάζεται να την εξετάσει κτηνίατρος, που είναι και ο μόνος αρμόδιος για να σου πει τι έχει συμβεί και για να δώσει αγωγή που θα βοηθήσει το ματάκι της να επουλωθεί! Εύχομαι όλα να πάνε καλά 

blackfairy1986
Νεοφερμένο μέλος
Η blackfairy1986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
10-09-12
03:43
sos Παιδιά γράφω εδώ και αν μπορεί κάποιος μου απαντάει... το ένα γατακι μου (από 3) το Σισακι προχθές το πρωί είχε μισόκλειστο το ένα μάτι υπέθεσα λόγο παιχνιδιών με το άλλο μου γατάκι που έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία γιατί την μεγάλη την έχω να αρμενίζει στο σαλόνι προσωρινά γιατί κάνει πολλές κόνξες 3 μήνες τώρα και δεν τα έχει δεχτεί αλλά τελευταία κάναμε βήματα κατάλαβε οτι δεν θα της περάσει… τες πα πάνω στα παιχνίδια υπέθεσα ότι κάπου χτύπησε.. της έβαλλα λίγο χαμομηλάκι βασικά σκούπισα το ματάκια της εξωτερικά απαλά μέχρι το βράδυ είχε ανοίξει πάλι μετά χθες βασικά το βράδυ πήγα τουαλέτα και ήρθε μαζί μου στο φως του μπάνιου είδα το ματάκι αυτό θολό την έβαλα σε καλύτερο φωτισμό και όντος είναι θολό... σήμερα παρατήρησα κάτι που χθες δεν το ήχε ένα πράγμα σαν μελάνωμα αρκετά μεγαλούτσικο στο κάτω μέρος του ματιού.. δεν νομίζω πως είναι καρκίνος εννοώ αν ήταν κάτι τέτοιο θα το χε πιο πολλές μέρες εννοώ δεν θα φύτρωνε ξαφνικά σε μια μέρα.. εκτός αυτού αφού την παρατήρησα αρκετά καλά είδα ότι αυτό ότι και αν είναι μοιάζει με υγρό και μοιάζει να κινείτε… δηλαδή σίγουρα κινείτε όταν ξύπνησε ήταν στο πάνω μέρος του ματιού αφού ανησύχησα λέω δεν παίζει έβγαλε και πάνω αλλά όχι ανοίγω το ματάκι τις να δω και κύλισε πάλι στο κάτω μέρος μπροστά στα μάτια μου… προσπάθησα να δω αν είναι κάτι που βγαίνει ξέρεται αλλά μοιάζει να είναι στο εσωτερικό του ματιού στο πολύ εσωτερικό… και κάτι άσκετο όταν την βρήκα ήταν 3 εβδομάδων την τάιζα εγώ με μπιμπερό ιδικό γαλατάκι… και όταν έφτασε 1.5 μηνών 2 εκεί βρήκα άλλο ένα ακριβώς στην ίδια ηλικία την Αγάπη και τώρα και τα δυο αλλάζουν δοντάκια αλλά δεν είναι αδελφάκια από ότι μου πε η κτηνίατρος έχουν μερικές μερούλες διαφορά καμιά εβδομάδα... τεσπα αύριο απόγευμα θα την πάω στην κτηνίατρο αλλά έως τότε υπάρχει κάτι που να μπορεί να την βοηθήσει?? δεν την βλέπω να την πολύ ενοχλεί αλλά αν έγινε έτσι σε μια μέρα μέχρι αύριο απογευμα τη θα γίνει???
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
10-09-12
09:46
Mπορείς να βάλεις τομπρέξ κολλύριο. Πιστεύω ότι κακό δεν θα της κάνει γιατί δεν έχει κορτιζόνη. Προσοχή μόνο μην πάρεις κανένα κολλύριο με κορτιζόνη, αν δεν δει το ματάκι της η κτηνίατρος πρώτα. Και βέβαια το συντομότερο δυνατό επίσκεψη στην κτηνίατρο. Περαστικά της
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum