Πνευμονικό οίδημα, εσωτερική αιμορραγία κι εμβολή στα άκρα

valentina_cat

Νεοφερμένο μέλος

Η valentina_cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Ο γατος μου προχτες το πρωι εκανε εμετο , δεν εδωσα πολυ σημασια γιατι το κανει καποιες φορες απο τις τριχες που καταπινει οταν γλυφεται . Σε μια ωρα περιπου εκανε τα κακα του και παρατηρησα οτι εχει διαροια , φανταστηκα οτι εφαγε κατι και τον πειραξε . Του εδωσα ενα χαπακι για την διαροια και μετα εφυγα για δουλεια . Οταν επεστεψα το απογευμα και τον ειδα τρομαξα . Ειχε πρηστει ολη η φατσουλα του ειδικα η περιοχη της μυτης , το χρωμα της μυτης του εγινε μπορντο ( που κανονικα ειναι ροζ) , δεν μπορουσε να αναπνευσει καλα και τρεχανε οι μυξουλες μαζι με το αιμα ( και απο το στομα ) εδειχνε πολυ αδυναμος . Του εδωσα αντιβιωση Amoxil . Σκεφτηκα οτι κρυωσε γιατι καθοταν πολυ ωρα στο μπαλκονι και εκανε κρυο . Εκεινο το απογευμα δεν μπορεσα να τον παω σε γιατρο , την αλλη μερα ειδα κατι ακομα πιο φρικτο .....:( τα πισινα του ποδαρακια πρηστηκανε και αυτα και οι πατουσες του γινανε και αυτες πιο σκουρες , δηλαδη μπορντο ( κανονικα ειναι ροζ) δεν μπορουσε να τα πατησει . Τον πηγα στο κτηνιατρο του εκανε εξετασεις του αιματος , ειχε πυρετο 40,1 , και με ειπε οτι ειναι κατι σαν πνευμονια εχει μαζευτει υγρο μεσα στους πνευμονες , οτι εχουν σπασει καποια αγγεια και εχει εσωτερικη αιμοραγια , για τα ποδακια του με ειπε οτι εχει δημιουργηθει εμβολη στα ακρα του και εκει δεν υπαρχει κυκλοφορια του αιματος . Του μια ενεση και του εδωσε καποια χαπια . Την αλλη μερα ξαναπηγα ειχε ετοιμα τα αποτελεσματα των εξετασεων , και μου ειπε οτι καποια ουσια στον οργανισμο που ειναι υπευθυνη για την πηξη του αιματος την εχει πολυ ανεβασμενη στα 700 ( κανονικο 300 ) γι΄αυτο και εχει εμβολη στα ακρα . Μου εδωσε και αλλα χαπια και καποιες ενεσεις , συνεχιζουμε την θεραπεια αυτη . Αλλα η μεγαλη απορια μου ειναι πως γινεται ταυτοχρονα να εχει εσωτερικη αιμοραγια και την πηξη του αιματος ;;;;;;;; Αν ειναι κατι σαν πνευμονια τι σχεση εχουν τα ποδια του , που πρηστηκαν ;;;; Εχει κανενας καμια ιδεα; Μηπως να τον παω σε καποιο αλλο γιατρο; Παιδια χιλια συγνωμη σας ζαλισα , δεν αντεχω ομως οταν τα υποφερουν . Βοηθηστε αν μπορειτε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πώς ανταποκρίνεται στη θεραπεία που του έδωσε ο γιατρός; δείχνει καμιά βελτίωση; τρώει κανονικά;
πάντως, στη θέση σου θα τον πήγαινα οπωσδήποτε και σε δεύτερο γιατρό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως το πρώτο χαπάκι που έδωσες ήταν.. ντεπόν;

Μήπως το πρώτο χαπάκι που έδωσες ήταν.. ντεπόν;
οχι δεν ηταν ντεπον , ποτε δεν του εχω δωσει ντεπον ! Ηταν ενα αλλο χαπι για την διαροια αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε .

Το γατάκι πως πάει με τη θεραπεία που του έδωσε ο γιατρός? Αν δεν δείχνει βελτίωση καλύτερα να τον πας σε ένα δεύτερο γιατρό.

Το γατάκι πως πάει με τη θεραπεία που του έδωσε ο γιατρός? Αν δεν δείχνει βελτίωση καλύτερα να τον πας σε ένα δεύτερο γιατρό.
Καλημερα , παιδια ! Η φατσουλα του ξεπρηστηκε αλλα συνεχιζει να αναπνεει με δυσκολια και κανει θορυβους ( σαν βρονχιτιδα ) . Τρωει και πινω αλλα σε μικρες ποσοτητες δηλαδη φαινεται οτι εχει ορεξη απλα δυσκολευεται . Τα ποδαρακια του ομως ειναι ακομα πρησμενα και παραμενουν οι πατουσες του να ειναι σκουρες . Σηκωνεται ομως μονος του για να παει τουαλετα , φαινεται οτι τα καταφερνει καλυτερα απο οτι πριν. Πηρα τηλεφωνο χτες το απογευμα και σημερα το πρωι στην Κτηνιατρικη Σχολη Θεσ/νικης αλλα δεν το σηκωνει κανενας μαλλον ειναι κλειστα , λεω την Δευτερα να τον παω εκει .

μιλα στο γιατρο που τον παρακολουθει ελκεινος θα τον βοηθησει

Βαλεντινα εχει κατι πολυ σοβαρο οποτε σε συμβουλευω να απευθυνθεις σε δευτερο γιατρο για αλλη γνωμη σου συνιστω τον 2310329659 Νικο Δασκαλοπουλο ο γιατρος του Αργος και τον κο Τσαντιλα που ειναι πολυ ψειρας. Ο ενας ειναι καρακαση με δελφων κι ο αλλος χαριλαου.Αν παρεις τωρα θα βρεις τον πρωτο ακομη στο γραφειο κι αν θελεις εχω κ κινητο.

Βαλεντινα εχει κατι πολυ σοβαρο οποτε σε συμβουλευω να απευθυνθεις σε δευτερο γιατρο για αλλη γνωμη σου συνιστω τον 2310329659 Νικο Δασκαλοπουλο ο γιατρος του Αργος και τον κο Τσαντιλα που ειναι πολυ ψειρας. Ο ενας ειναι καρακαση με δελφων κι ο αλλος χαριλαου.Αν παρεις τωρα θα βρεις τον πρωτο ακομη στο γραφειο κι αν θελεις εχω κ κινητο.
Σε ευχαριστω πολυ Ασημινα ! Μολις γυρισα απο εναν αλλον γιατρο περιπου τα ιδια με ειπε και συμφωνει με την θεραπεια του πρωτου κτηνιατρου . Αλλα μου λεει να κανουμε υπερηχο καρδιας πιστευει οτι το προβλημα να ειναι εκει γιάυτο δεν εχει καλη κυκλοφορια του αιματος . Την Δευτερα θα παμε για υπερηχο , βεβαια θα επικοινωνησω και με τους αλλους γιατρους που ανεφερες πιο πανω ! Σε ευχαριστω και παλι , να΄σαι καλα !!

Μαζεύονται πολλά πηκτικά στοιχεια σε μια περιοχή λόγω μόλυνσης(στα ποδαράκια του )και δεν επαρκούν τα πηκτικά στοιχεία για τον υπόλοιπο οργανισμό και δε πήζει το αίμα (πνεύμονες).Κάπως έτσι παθαίνουν πνευμονικό οίδημα.Πλημμυρίζουν οι πνεύμονες με αίμα!Βαλεντίνα μην αφήσεις το θέμα.Εχε το γάτο σου και το γιατρό από κόντα.Ετσι πέθανε ο γάτος μου ο Μικελάτζελο σε 48 ώρες.Εσύ ευτυχώς το πρόλαβες!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back