naxx
Νεοφερμένο μέλος
ήταν φυσικό αντέδρασα στην πράξη αυτή, δυστυχώς μόνο λεκτικά. Η άπαντηση που πήρα εκτος απο την αποδοκιμασία της γειτόνισσας, ήταν ότι δεν έβρισκε άλλη λύση και για αυτό
έπρεπε τα ανυπεράσπιστα γατάκια να πεθάνουν προκειμένω να μην αυξηθεί ο πλυθυσμός τους. Η ίδια η γειτόνισσα διατηρεί και φροντίζει εως τώρα τη γάτα-μάνα τους και άλλες 4 γάτες από περσινή γέννα της.
Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να κάνει διάφορα προκειμένου να μην αυξηθεί ο πλυθησμός τους στο χώρο διαβίωσής της. Θα μπορούσε : 1) να έιχε διώξει τις γάτες της εξ΄αρχής για να μην έχει καν αυτό το πρόβλημα 2) να χαρίσει τα γατάκια αυτά , αντί να τα πνίξει 3) να τα μεταφέρει σε ένα πάρκο μακρία απο το σπίτι της (π.χ. ζάππειο) (αφου απογαλακτίζονταν) 4) να συννενοηθεί με μια φιλοζωική οργάνωση για την περίλθαψή τους.
Την πράξή της αυτή (και της γειτόνισσας σαν ηθικός αυτουργός και του συγγενικού μου προσώπου) την καταδικάζω.
Το ερώτημά μου.Δεδομένου ότι μόνο εγω, η μητέρα μου και μια άλλη γειτόνισσα γιναμε μάρτυρες, υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να καταφερθώ εναντίον τους (π.χ. μύνηση) και κατα πόσο θα είναι αποτελεσματικός ο τρόπος αυτος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος

Θα μπορούσες να κάνεις μήνυση, αλλά ποιος θα δώσει σημασία..; Δυστυχώς..
Γιατί δεν πείθεις αυτή τη γυναίκα να στειρώσει τις γάτες της, προκειμένου όπως λέει η ίδια να μην πολλαπλασιαστούν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
naxx
Νεοφερμένο μέλος
Όσο για να την πείσω, κάπως ανέφικτο καθώς δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις με τη γειτόνισσα, τα μυαλά τους όπως φάνηκε βρίσκονται στην παλαιολιθική εποχή και βλέπε ηλικία.
ruko
Διάσημο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
naxx
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Θα συννενοηθώ με τον άλλο μάρτυρα και θα δούμε τι θα κάνουμε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δε θέλω ούτε να φαντάζομαι άνθρωπο να κάνει κάτι τέτοιο.Συγνώμμη κιόλας γιατί είναι θεία σου,αλλά δε φαντάζεσαι τι της έχω σύρει αυτή τη στιγμή...Απορώ πως συγκρατήθηκες,εγω ειλικρινά θα την άφηνα να δοκιμάσει λίγη από την αγωνία που ένιωθαν τα μικρά τυλίγοντας τα χέρια μου στο δικό της λαιμό.
naxx
Νεοφερμένο μέλος
παρότι εχετε δίκιο για τη στείρωση.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τότε ελπίζω να βρεις άκρη με την καταγγελία...Τι να πω...Αν της πρότεινες να υιοθετήσεις κάποιο από τα θηλυκά;Έστω να μειωθεί το πρόβλημα.Έχεις τέτοια δυνατότητα;Συγνώμμη αν γίνομαι αδιάκριτη,απλά προτείνω όποια λύση μου έρχεται στο μυαλό.Και καλά της έκανες Moukelis . Έχω παρόμοια συναισθήματα με τα δικά σου. Πάντως εδω προκειται για ανθρώπους με αγύριστο κεφάλι και προσωπικά δεν θέλω να τους προσεγγίσω
παρότι εχετε δίκιο για τη στείρωση.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Στειρωση και μονο στειρωση ο μονος τροπος να ελεξεις την υπερβολικη αυξηση του πληθησμου των γατων.Υπαρχει δυνατοτητα να πεισεις την 82χρονη με το παλαιολιθικο μυαλο
να της βρεις φτηνες στειρωσεις απο προτινομενους εδω κτηνιατρους η φιλοζωικες οργανωσεις? Δεν ειναι και τοσο δυσκολο, υπαρχουν κτηνιατροι που στειρωνουν αδεσποτα με πολυ χαμηλες τιμες αρκει να δεχτει η 82χρονη κυρια.Απ'την στιγμη που τις ταιζει δεν μπορει καποια αθρωπια θα εχει.Τουλαχιστον να αποφευχθει παρομοιο αποτροπαιο φαινομενο στο μελλον

μαγισσα
Διάσημο μέλος

naxx
Νεοφερμένο μέλος
Φαίνεται πάντως πως δεν θα προχωρήσω σε μύνηση καθώς ο 2ος μάρτυρας δεν συμφωνεί.
Τουλάχιστον κατάφερα το εξής: Μόλις πριν απο λίγο είχε έρθει
για επίσκεψη στο σπίτι της θείας μου , ο υιός της (ο ξάδερφός μου) με τη γυναίκα του και τα 2 παιδιά του, 1 κοριτσάκι 8 ετών και αγοράκι 2 ετών (τα εγγόνια της) . Κατέβηκα και εγώ λοιπόν να τους χαιρετήσω.
Βρήκα την ευκαιρία και είπα χαρακτηριστικά στην ανιψούλα μου :
Εγώ:Αγαπάς τα γατάκια?
Ανιψιά:Ναι αλλα δεν κάθονται να τα χαιδέψω..
Εγώ:Η γιαγιά σου τα πνίγει.
(Το ξέρω ήταν κάπως βάναυσο για το παιδάκι , αλλά η αλήθεια ας λάμψει.)
Ο ξάδερφός μου όπως ηταν φυσικό τα χώσε κανονικά στη μάνα του μόλις του εξήγησα το γεγονός (της οποίας μια απάντηση ήταν : γιατί; απαγορεύεται; ) και η μικρή πήρε το πρώτο της μάθημα για τη γιαγιά της.
moukelis
Επιφανές μέλος

naxx
Νεοφερμένο μέλος
naxx
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! Εννοείται ότι σηκώνει μύνηση αυτή η πράξη. Και δεν έχει σημασία ότι είναι 82 χρονών. Ή τουλάχιστον να την καταγγείλεις και να έρθει αστυνομία έστω και για σύσταση. Να τη δω τι θα πει τότε. Δεν μπορείς μανταμίτσα να αφαιρείς ζωές και να την βγάζεις καθαρή. Στο κάτω κάτω άστα στο δρόμο μπας και τα βρει κανένας άνθρωπος και τα σώσει. Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;;;;; Όσο για τη θεία... συγνώμη αλλά .. θα την είχε πάρει και θα την είχε σηκώσει. (και θα την έκανα ξεφτίλα και στα παιδιά της και στη γειτονιά)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool