ΜΑΪΜΟΥ
Νεοφερμένο μέλος

!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Εσείς τι λέτε?![]()
Να πάρετε γάτα
Κι αν ήδη έχετε, να πάρετε κι άλλη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria-christina
Νεοφερμένο μέλος
Έχοντας απο 3 ετων παντα σκυλι έχω να πω πως πρέπει να προτιμάτε μεγαλοσωμα σκυλιά.Τα μικρά συχνά βγαζουν κόμπλεξ και εκδικητικότητα.Π.χ Χαιδέψατε τη γάτα?Μπορεί να δαγωσουν, να κάνουν ζημια να σας κατουρήσουν το χαλι το κρεβάτι κλπ.Τωρα τα Μαλτεζ είναι περίεργη ιστορία.Εχω γνωρίσει τελειως αγαθα αλλα και μερικα που πραγματικα ηθελα να τα σκοτωσω...Είναι θέμα χαρακτήρα και εκπαίδευσης.Ένα ημίαιμο ίσως?Είναι και τετραπέρατα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σκεφτειτε το, ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολύ γλυκουλης οταν θεραπευτει!
Ειδατε τι γλυκεια φατσουλα που εχει???
Να κι αλλα
ΜΑΪΜΟΥ
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Και τέλος, μην πάρετε σκυλάκι από πετ σοπ, γιατί τα περισσότερα, αν δεν είναι ημίαιμα, είναι προϊόντα απρόσεκτης εκτροφής κια βγάζουν πολλά προβλήματα υγείας στο μέλλον.

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν γατομαμάδες και γατομπαμπάδες , έχω γράψει ένα θέμα στην Συμπεριφορά και Εκπέδευση που ψάχνουμε για ράτσα σκύλου να πάρουμε. Σκευτήκαμε Μαλτέζ. Εσείς τι λέτε?
!!!
Γιατι να αγοράζεις σκυλάκι οταν υπάρχουν τόσα που αναζητούν στέγη;;
Τα ημίαιμα ειναι πιο ανθεκτικά σε ασθένειες και έχει παρατηρηθεί πως ειναι και πιο καλά συμπεριφοριστικά, πιο δεκτικά σε εκπαίδευση κλπ.
Τα maltez δεν ειναι και τοσο ευκολη υπόθεση.
Φυσικά δε θα αφορίσουμε τη ράτσα αλλά ειναι αρκετά δύστροπα,πολύ περισσότερο απο άλλα εξ' ισου μικρόσωμα - ασχετα με το αν εσυ επειδη θα ειναι δικο σου θα το βλεπεις τελειο - και παθολογικά ζηλιάρικα!!!
(πέρα απο το μέγεθος που τα κομπλεξάρει, η ζήλια συμφωνα με ιατρικές μελέτες που έχουν γινει πρόσφατα ειναι θέμα γονιδίου συνεπώς και ράτσας)
Προσωπικά αν και τα αγαπώ πολύ όπως όλα τα ζωα, τα βρισκω εντελώς ανυπόφορα.
Και τελος συμφωνώ με το ruko. Μακριά απο pet shop.
Melini
Διάσημο μέλος
)Είναι πανέξυπνα σκυλιά που θέλουν προσεκτική και σωστή εκπαίδευση και εντατική ενασχόληση, γιατί αν βαρεθούν γίνονται υστερικά και γαυγίζουν όλη μέρα. Επίσης, έχουν μια τάση να κάνουν μολύνσεις στα ματάκια τους, γιατί φυτρώνουν τριχούλες και κλείνουν το δακρυγόνο αδένα...
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και γατόφιλη και γατομαμά, επιτρέψτε μου μια παρέμβαση, κυρίως λόγω βιώματος (5 μαλτέζ ζούσαν στο μπαλκόνι πάνω απ'την κρεβατοκάμάρά μου για περίπου 10 χρόνια...)
Είναι πανέξυπνα σκυλιά που θέλουν προσεκτική και σωστή εκπαίδευση και εντατική ενασχόληση, γιατί αν βαρεθούν γίνονται υστερικά και γαυγίζουν όλη μέρα. Επίσης, έχουν μια τάση να κάνουν μολύνσεις στα ματάκια τους, γιατί φυτρώνουν τριχούλες και κλείνουν το δακρυγόνο αδένα...
Κι εγώ θα πω...τι ουρά ειναι αυτή καλέ μου γκρι γατούλη του Μeliniou ????

Melini
Διάσημο μέλος
Κι εγώ θα πω...τι ουρά ειναι αυτή καλέ μου γκρι γατούλη του Μeliniou ????
![]()

Σας ευχαριστούμε 
Επειδή έχω ένα ταλέντο να βγάζω όλα τα θέματα οφφ, πήγαινε να δεις και το θεματάκι του
, για να μη σου αρχίσω την κουβέντα εδώ για το παιδί μου
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας ευχαριστούμε
Επειδή έχω ένα ταλέντο να βγάζω όλα τα θέματα οφφ, πήγαινε να δεις και το θεματάκι του, για να μη σου αρχίσω την κουβέντα εδώ για το παιδί μου
![]()

ΜΑΪΜΟΥ
Νεοφερμένο μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool