Ποιος είναι;

dude

Νεοφερμένο μέλος

Η dude είναι αόρατη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Εχω δυο υπεροχες γατουλες, ο αρσενικος ειναι 6 ετων και η θηλυκια 1,5. Ο αρσενικος εχει τελευταια την κακια συνηθεια να ερχεται εξω απο την πορτα της κρεβατοκαμαρας-κοιμουνται μονα τους απ'εξω-και γρατζουναει την πορτα!Μεγαλη τρελα ο γατουλης, εχω απηυδυσει!Εβαλα αλουμινοχαρτο στο σημειο της πορτας που εφτανε,πεερα ως περα, και χθες δεν εκανε τιποτα.Τι γινεται ομως με το θεμα αισθητικης????Ειναι λιγο καπως η πορτα με το αλουμινοχαρτο και την ταινια!Καμια λυση πιο ευγενικη στην αισθητικη του σπιτιου αλλα και στην υγεια ισως του γατου μου???Ευχαριστω!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφήνεις την πόρτα ανοιχτή!...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφήνεις την πόρτα ανοιχτή!...:D

Και εγώ αυτό θα έκανα!;):D:D:D
Προσπάθησε να του αποσπάσεις την προσοχή με κάτι που του αρέσει ή δώσε του το αγαπημένο του παιχνίδι να παίζει και να ξεχαστεί.:)

Του ανοίγετε όταν γρατζουνάει; Το καλύτερο είναι να κάνετε πως δεν ακούτε, αλλιώς επιβραβεύετε τη συμπεριφορά του. Αν δεν θέλετε να αφήνετε την πόρτα ανοιχτή, θα πρότεινα να υπομείνετε το αλουμινόχαρτο λίγο καιρό. Κάποια στιγμή θα χάσει το ενδιαφέρον του για την πόρτα και θα μπορέσετε να το βγάλετε. Κι αν σας πει κανείς τίποτα για το αλουμινόχαρτο, πείτε του ότι είναι άποψη! :D (πάντα πιάνει)

Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα μαλλον θα ακολουθησω την τελευταια συμβουλη!Για την ωρα το αλουμινοχαρτο κανει δουλεια,απλα φοβαμαι οτι ο πονηρος γατουλης θα επανελθει γρατζουνωντας οταν το βγαλω!!!:blink:Οπως και να εχει,τη συνηθεια θα την κοψει!Ευχομαι Καλη Ανασταση σε ολους!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back