Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος
Η Ξένια1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
02-09-09
14:06
Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη φροντίδα των αδέσποτων. Η γειτονιά μας είναι σχετικά φιλόζωη με την έννοια ότι δεν δηλητηριάζουν τις πολλές αδεσποτούλες που έχουμε και όταν τους περισσεύουν τίποτε αποφάγια τα ρίχνουν για τις γατούλες. Οργανωμένα όμως, δηλαδή σε καθημερινή βάση τους δίνω τροφή και νερό μόνο εγώ. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι θα λέιψω για πέντε μέρες και ανησυχώ γι' αυτές. Δεν έχω κανέναν να τις ταΐσει όσο θα λείπω, τι θα απογίνουν; Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο; Τη δική μου γατούλα την αφήνω στους γονείς μου που τη λατρεύουν τα αδεσποτάκια όμως; Αν τους αφήσω πολύ τροφή την τρώνε τα περιστέρια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα.
02-09-09
16:10
Μπορεις να συνεννοηθεις με καποιον γειτονα να τις ταιζει για τις μερες που θα λειπεις.Αν του πας αρκετη ξηρα τροφη,δεν νομιζω οτι και ειναι μεγαλος κοπος να τις ταιζει.
Καλο θα ειναι να τους δινεις και εσυ αλλα κια οι υπολοιποι που ταιζουν,μονο ξηρα τροφη.Τα αποφαγια εκτος του οτι δεν προσφερουν και πολλα στις γατουλες,γεμιζουν βρωμιες τον χωρο που ταιζεις και μπορει να μαζεψεις διαφορα μικροβια.Βρες ενα χωρο με καποιο υποστεγο,για να μην εχουν και τοσο ευκολη προσβαση τα περιστερια.Και αν ταιζεις και τα περιστερια,μαθε τα να τρωνε σε αλλο μερος απο αυτον που τρωνε οι γατουλες.
Υ.Γ.μιας και εχετε φιλοζωη γειτονια,μπορεις να κανεις και μια συζητηση μαζι τους,οταν με το καλο γυρισεις,για να μαζεψετε καποια χρηματα και να κανετε καμια στειρωση
Καλο θα ειναι να τους δινεις και εσυ αλλα κια οι υπολοιποι που ταιζουν,μονο ξηρα τροφη.Τα αποφαγια εκτος του οτι δεν προσφερουν και πολλα στις γατουλες,γεμιζουν βρωμιες τον χωρο που ταιζεις και μπορει να μαζεψεις διαφορα μικροβια.Βρες ενα χωρο με καποιο υποστεγο,για να μην εχουν και τοσο ευκολη προσβαση τα περιστερια.Και αν ταιζεις και τα περιστερια,μαθε τα να τρωνε σε αλλο μερος απο αυτον που τρωνε οι γατουλες.
Υ.Γ.μιας και εχετε φιλοζωη γειτονια,μπορεις να κανεις και μια συζητηση μαζι τους,οταν με το καλο γυρισεις,για να μαζεψετε καποια χρηματα και να κανετε καμια στειρωση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
02-09-09
18:43
Που μένεις; Μπορώ να πεταχτώ εγώ..Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη φροντίδα των αδέσποτων. Η γειτονιά μας είναι σχετικά φιλόζωη με την έννοια ότι δεν δηλητηριάζουν τις πολλές αδεσποτούλες που έχουμε και όταν τους περισσεύουν τίποτε αποφάγια τα ρίχνουν για τις γατούλες. Οργανωμένα όμως, δηλαδή σε καθημερινή βάση τους δίνω τροφή και νερό μόνο εγώ. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι θα λέιψω για πέντε μέρες και ανησυχώ γι' αυτές. Δεν έχω κανέναν να τις ταΐσει όσο θα λείπω, τι θα απογίνουν; Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο; Τη δική μου γατούλα την αφήνω στους γονείς μου που τη λατρεύουν τα αδεσποτάκια όμως; Αν τους αφήσω πολύ τροφή την τρώνε τα περιστέρια.![]()

Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος
Η Ξένια1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
03-09-09
14:23
Με τα αποφάγια δεν την παλεύω γιατί ό,τι και να τουςπω επιμένουν να τους βάζουν μακαρόνια, ψάρια που περισσεύουν και τέτοια. Για τη στείρωση και μπράβο που το αναφέρεις δεν έχω καμιά συνεργασία, αδιαφορούν όπότε προσπαθώ τώρα από τα πιο μικρά που με πλησιάζουν γιατί οι μεγάλες δεν... να αναλάβω μόνη μου τη στείρωση τριών. Αννούλα σ' ευχαριστώ είσαι τέλεια μόλις μάθω την ακριβή ημερομηνία θα επικοινωνήσω μαζί σου. 

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
03-09-09
15:00
Παρακαλώ..υποχρέωση μου σαν γνήσια γατομάνα.Με τα αποφάγια δεν την παλεύω γιατί ό,τι και να τουςπω επιμένουν να τους βάζουν μακαρόνια, ψάρια που περισσεύουν και τέτοια. Για τη στείρωση και μπράβο που το αναφέρεις δεν έχω καμιά συνεργασία, αδιαφορούν όπότε προσπαθώ τώρα από τα πιο μικρά που με πλησιάζουν γιατί οι μεγάλες δεν... να αναλάβω μόνη μου τη στείρωση τριών. Αννούλα σ' ευχαριστώ είσαι τέλεια μόλις μάθω την ακριβή ημερομηνία θα επικοινωνήσω μαζί σου.![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
03-09-09
15:02
και καρακουκλαραΠαρακαλώ..υποχρέωση μου σαν γνήσια γατομάνα.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum