Ποιος φοβάται; (και γιατί;)

marzep

Δραστήριο μέλος

Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα.
Καλημερα σε ολους!Εδω και λιγο καιρο που εχω τα μωρα στο σπιτι παρατηρω κατι που με απασχολει.Ενω ο Χαλβας μου δειχνει να εχει προσαρμοστει τελεια,το Γλυκακι (που μονο στο ονομα Πριγκιπισσα απανταει το κ..παιδακι:/:) ακομα μας φοβαται.Τρελλα ομως!Μονο το βραδυ στον υπνο ερχεται στο κρεββατι μας για χαδακια και ατμομηχανες-γουργουρισματα.Κατα τη διαρκεια της μερας, με το που ακουει κινησεις η ομιλιες ερχεται βεβαιως βεβαιως να τσεκαρει ,να δει τι γινεται ακομα και να κανει κανα κομψο και διακριτικο μιου (ειδικα αν ειναι η ωρα της κονσερουλας),αλλα αν πας να την ακουμπησεις ,την εβαψες!Θα βγει απο τη γατοφορο κανα 3ωρο μετα:(!Τρωει ,πινει κανονικοτατα,παιζει με τα παιχνιδια στο καλαμι με μεγαλη διαθεση αλλα...μην αγγιζετε!Προς το παρον την εχω αφησει να κανει ο,τι θελει για να μην την πιεσω και φοβηθει περισσοτερο,αλλα μηπως εχετα καμια ιδεα για να την βοηθησω?Μου δινει την αιασθηση οτι ειναι πολυ τρυφερο γατονι που θελει τα χαδια,aλλα τι???Φοβαται η κανω κατι πολυ πολυ λαθος???:redface::redface::redface:
Θα σας πρηζω ,ουπς γραφω ηθελα να πω,για την εξελιξη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποια γατάκια είναι λιγότερο κοινωνικά ή χρειάζονται περισσότερο χρόνο να προσαμοστουν σ'ενα καινούργιο σπίτι.Δώσε της λίγο χρόνο να ανακαλύψει και να κατακτήσει μόνη της το χώρο.Αφού λες ότι παίζει και έρχεται και στο κρεββάτι σας δε νομίζω ότι είναι τόσο θέμα φόβου.Μήπως σου κρύβεται για να την ψάξεις και να παίξεις μαζί της?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπααα,απλα κρυβεται περισσοτερο ,οποτε κι εγω δεν την πιεζω.Δεν υπαρχει λογος να την κανω να νιωσει πιο ανασφλης ,ειδικα,αν παω να την βγαλω απο το σημειο που εχει ορισει σαν χωρο ασφαλειας.Κι εμενα δεν θα μου αρεσε να μου το κανουν...

Καλημέρα Μαρία μου!Χαίρομαι που ειναι καλά τα μικρούλια!:)Μην σε αγχώνει αυτο το θέμα με τη μικρή.Η Cammy όταν την πήρα ήταν πάρα πολύ παιχνιδιάρα και κοινωνική αλλά δεν ήθελε να την ακουμπάς με τίποτα.Στην αγκαλιά μας δεν ερχόταν ούτε κατά διάνοια.Ξάπλωνε όμως δίπλα μας,γουργούριζε και όταν κοιμόταν τρελαινόταν για χάδια στην κοιλίτσα.Απο την άλλη ο Duran για κανά 2 βδομάδες χωνόταν συνέχεια κάτω απο τον καναπέ και κοιμόταν!:confused:Αυτός φυσικά είναι πιο δεκτικος στα χάδια και στις αγκαλιές.Μόλις μας δει να καθόμαστε έρχεται και ξαπλώνει στην αγκαλιά μας! Η Cammy τώρα που μεγάλωσε λίγο έχει γίνει απίστευτη.Κάθεται με τις ώρες και τη χαιδεύω και πολλές φορές έρχεται κι απο μόνη της και ζητάει.Εχει ηρεμήσει πάρα πολύ!Μην ξεχνάς όμως ότι κάθε γατί είναι διαφορετικό.Περίμενε και μέρα με τη μέρα θα δεις ότι όλα θα πηγαίνουν απο το καλό στο καλύτερο!Και πρόσεχε γιατί όσο αγχώνεσαι εσύ αγχώνονται κι αυτά γιατί το καταλαβαίνουν!!;)

Εγώ θα σου λεγα πάντως όταν κρύβεται κάπου προσπάθησε να τη βγάλεις έξω κουνώντας της ένα παιχνίδι που της αρέσει και περίμενε μέχρι να το πλησιάσει για να παιξει.Αστη να μυρίσει το χέρι που κρατάς το παιχνίδι της και δοκίμασε με το άλλο σου χέρι να τη χαιδέψεις απαλά.Αν δε θέλει και πάει να κρυφτεί μην επιμείνεις.Αύριο πάλι.Τουλάχιστον κατάφερες να τη βγάλεις έξω χωρίς να τη ζορίσεις.Μήπως είστε πολλά άτομα στο σπίτι,είναι μικροι οι χώροι,δεν έχει μυρίσει και εξοικιωθεί με όλο το σπίτι και όταν βλέπει πολλά πόδια να περνάνε από δίπλα της κρύβεται.Παρακίνησε τη να μάθει όλο το σπίτι.Πάντως είναι κούκλα η μικρή.

Καλημερουδια!Ευχαριστω για τις συμβουλες,παντα σου δινουν πολυ καλυτερες ιδεες απο αυτες που εχεις:),αλλα σημερα γραφω γιατι η γατουνιτσα μου αποφασισε μαλλον να με εκπληξει!Χθες ακριβως μετα που εκλεισα τον υπολογιστη ,λες και καταλαβε το πριγκηπισσακι οτι εγραφα γι'αυτη,βγαινω απο το γραφειο και πηγαινοντας στο σαλονι την ακουγα να ψιλοφωναζει (που στα "μεινκουνιστικα" σημαινει γουργουριζει σαν περιστερακι).Ο.Κ λεω φωναζει τον αδελφο της,ελα ομως που φωναζε ποιον?Εμενα....Αρχισε να τριβεται σαν την κιουρια στο ποδι μου,ανεχτηκε χαδακι,δεν κρυφτηκε κατευθειαν στη γατοφορο και αυτο συνεχιζεται και σημερα:up::up::up::up::up:.Ναιιιιι!!!Ευχαριστωωωωω!

Καλημερουδια!Ευχαριστω για τις συμβουλες,παντα σου δινουν πολυ καλυτερες ιδεες απο αυτες που εχεις:),αλλα σημερα γραφω γιατι η γατουνιτσα μου αποφασισε μαλλον να με εκπληξει!Χθες ακριβως μετα που εκλεισα τον υπολογιστη ,λες και καταλαβε το πριγκηπισσακι οτι εγραφα γι'αυτη,βγαινω απο το γραφειο και πηγαινοντας στο σαλονι την ακουγα να ψιλοφωναζει (που στα "μεινκουνιστικα" σημαινει γουργουριζει σαν περιστερακι).Ο.Κ λεω φωναζει τον αδελφο της,ελα ομως που φωναζε ποιον?Εμενα....Αρχισε να τριβεται σαν την κιουρια στο ποδι μου,ανεχτηκε χαδακι,δεν κρυφτηκε κατευθειαν στη γατοφορο και αυτο συνεχιζεται και σημερα:up::up::up::up::up:.Ναιιιιι!!!Ευχαριστωωωωω!
Τέλεια.Η μεγαλύτερη ικανοποίηση ότι η κάθε ώρα που περνάμε με τα μικρά μας είναι μοναδική και η σχέση που χτίζουμε μαζί τους υπέροχη,προάγγελος μιας ζωής χαρισάμενης.Το μόνο που απομένει είναι τι άλλο..φωτογραφία:D:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back