Ποιο είναι το κατάλληλο λουρί για την γατούλα μου;

maouritsio

Νεοφερμένο μέλος

Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλες και όλους τους γατόφιλους!!!:D
Καταρχην συγνωμη για το καινούριο θέμα,αλλά δεν έβγαλα άκρη με τα άλλα...:redface:
Η γάτα μου είναι περίπου 7-8 χρονών,της έχω εδώ και 2 χρόνια περίπου το λουρί που βλέπετε στην φωτό.
155690_181733208508556_100000156347596_700880_3932442_n.jpg

Το κούμπωμα του λουριού είναι οπως βλεπετε εδώ
65843_181733378508539_100000156347596_700883_7097679_n.jpg

δηλαδή έχει τρυπούλες και το προσαρμόζεις ανάλογα με τον λαιμό της γατας.Μέχρι που μια μέρα το έχασε και της ξαναπήρα το ίδιο... :redface: :/:
Δεν ξέρω αν έκανα το σωστό...Μπορείτε να μου πείτε τις γνώμες σας?:D
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cat-collar-tickled-pink-634-p.jpg

Προσωπικά προτιμώ κολανάκια σαν αυτό της εικόνας που έχει μπουκλίτσα εύκολης απελευθέρωσης σε περίπτωση που το γατί μπλεκτεί κάπου. Μια φορά βρήκα τον γιο μου με το πόδι περασμένο μες το κολανάκι (που είχε φυσικά ελαστικότητα) αλλά φοβήθηκα.
Επίσης πάντα να αφήνεις 2 δάκτυλα περιθώριο από το κολανάκι μέχρι το λαιμουδάκι του γάτου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ μια μέρα είχα δει τη γάτα να είχε πιαστεί το μπροστα της πόδι μάλλον επειδή προσπάθησε να το βγάλει...Ισως ήταν πολύ μεγαλο το λουρί...Πραγματικά το έχω στο ποιο μικρό και ακόμα είναι μεγαλο...Ευχαριστώ πολύ πάντως :D έχει τετοια σε pet shops ειδικά για γάτες?Και επισης απο ποιο site το βρήκες?:redface:

Μπα, αν συνήθισε το λουράκι δεν νομίζω να προσπάθησε να το βγάλει. Μάλλον επειδή παίζουν αυτά, κυνηγάνε, σκαρφαλώνουν
κάπως θα γινε. Γι' αυτό τα φοβάμαι γενικά και επιλέγω αυτά της εικόνας.
Αυτά τα λουράκια Γεωργία μου μπορείς να τα βρεις σε όλα τα καλά πετ σιοπ! Είμαι σίγουρη πως αν πας ακόμα και στο πετ σιοπ όπου συχνάζεις θα βρεις ποικιλία απλά μάλλον δεν τα πρόσεξες προηγουμένως! Αν παρ' όλ' αυτά δεν βρεις, στείλε μου πμ (προσωπικό μήνυμα).

Απάντηση: Ποιο είναι το κατάλληλο λουρί για την γατούλα μου?

Δε θα το λεγα οτι η γατα μου ειναι και πολυ δραστηρια... ολη την ωρα κοιμαται ....ευχαριστω!μηπως ξερεις τιμη?

Απάντηση: Ποιο είναι το κατάλληλο λουρί για την γατούλα μου?

Είχα 2 λουράκια τα οποία τα πέταξα πριν μια εβδομάδα... αν ήξερα νωρίτερα θα σου τα έστελνα γιατί ήταν καινούρια (το ένα αφόρετο και το άλλο το είχε φορέσει 2-3 μήνες αλλά ήταν σε άριστη κατάσταση):/:
Δεν είναι ακριβά πάντως. Γύρω στα 5-6 τα είχα πάρει. Αν δεν βρεις με κουμπωμα ασφαλείας, πάρε τουλάχιστον ένα ελαστικό. Αυτό που της έχεις είναι τεράστιο και αν σκαλώσει πουθενά μπορεί να πνίξει την γάτα :/:

Αν θυμάμαι καλά εδώ στη Κύπρο κοστίζουν περίπου 4 ευρώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back