Ποιο είναι το πρόβλημα;

christina.maria

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
Η Ψιψινα μου που κυκλοφορει στην πυλωτη της πολυκατοικιας διωχνει ολους τους γατους της γειτονιας.Ομως η μητερα της γειτονισσας αφησε τον γατο της κατω.Η γατουλα μου τον αποδεχτηκε και παραξενευτηκα.Το προβλημα ειναι οτι τον λυπαμαι τον καημενο και γι'αυτο καμια φορα τον ταιζω.Οταν το βλεπει αυτο η Ψιψινα εχει μουτρα μεχρι το πατωμα και δε θελει ουτε χαδια ουτε παιχνιδια.Μονο μου γυρναει την πλατη.Ειναι φυσιολογικο αυτο; Μηπως θα επρεπε να σταματησω να ταιζω το γατο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να καταλάβω.... και εσύ και η γειτόνισσα έχετε τις γάτες σας στην πυλωτή??
Η γειτόνισσα ΔΕΝ τον ταίζει, και εσύ ταΐζεις και τα 2?:hmm:

Είναι πολλά τα θέματα που προκύπτουν και τα μούτρα της δικής σου πιστεύω ότι είναι δευτερεύον θέμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα, η γειτονισσα εχει μια γατα και ενα σκυλο.Η μαμα της εχει 3 γατες και ενα σκυλο.Οταν ερχεται το σπιτι γεμιζει οπως καταλαβαινεις.Μαλλον γι'αυτο τον αφηνει κατω τον ενα.Βεβαια,δεν μπορω να μην τον ταισω γιατι μολις δει να ταιζω την δικια μου με ακολουθει παντου.Ομως μερικες φορες απλα τον λυπαμαι γιατι τον εχουν σαν παρατημενο.

ΕΔΩ είναι η νομοθεσία για τα ζώα συντροφιάς, τα δικαιώματά μας, αλλά και οι υποχρεώσεις μας ως ιδιοκτήτες τέτοιων ζώων.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα ζώα της πυλωτής που "παρατήθηκαν" κακώς και απο όποιον..
α) ο πρώην ιδιοκτήτης παρανομεί για "εγκατάλειψη ζώου"
Β) το ζώο θα μπορούσε να στειρωθεί και να πάει αλλού καλύτερα από όποιον το αναλάβει...

ΕΣΥ τώρα θα μπορούσες να κάνεις όποιο απο τα 2 παραπάνω θέλεις ή και τα 2. Να κοιτάξεις να φροντιστούν σωστά τα ζωάκια της πυλωτής και να πάνε σε σπίτια γιατί εκεί η ζωή τους είναι μετρημένη.... η άλλη να τα πάρει δύσκολο... και τελικά θα γεννοβολήσουν και θα γεμίσει ο τόπος γατιά.

Στειρωμενος ειναι.Οπως και η δικια μου.Νομιζω πως τον παιρνει και καμια φορα πανω αλλα μετα αυτος ξανακατεβαινει απο ενα δεντρο επειδη μενει στον πρωτο.

Άρα είναι δικός της κατα καιρούς και όπως βολέψει... αν εσύ ΔΕΝ τον ταΐσεις θα πεθάνει της πείνας?

Θα μπορούσες να της μιλήσεις, και να της πείς ότι κινδυνεύει στην πυλωτή κλπ κλπ, να το κλείσει το μπακλόνι κάπως.. και εσύ ίσως να ανέβαζες την δική σου πάνω..(Δεν θεωρώ θέση μιας σπιτικής γάτας την πυλωτή σορυ...:redface:)

Έτσι ταΐζεις εσύ την δική σου σπίτι σου, και η γειτόνισσα την δική της. Ή έστω αν είναι τόσο κάθετη, θα έχεις μόνο μια στην πυλωτή, και η δική σου βασίλισσα πάνω δεν θα έχει ζήλιες και μούτρα.

:redface:Το ποσο θελω δεν περιγραφεται.Ομως οι γονεις μου εχουν αλλη γνωμη. Που να την αφησουμε μεσα στο σπιτι 6 ωρες το πρωι,λενε. Θα μας κανει το σπιτι χαλια...:/:Δεν μπορω να τους αλλαξω γνωμη.Τους εχω πει οτι κινδυνευει στους δρομους.Ομως λενε οτι δεν κινδυνευει...Να φανταστεις ο μπαμπας μου μεγαλωσε με γατα στο σπιτι.Δεν ξερω τι τον επιασε.Παντως μερικες φορες την παιρνουμε στον οροφο,εξω απο το σπιτι:down: και την ταιζουμε και παιζουμε και οταν βαριεται παιρνει τις σκαλες και κατεβαινει.Δεν ξερω αν θα της αρεσει μεσα.Ειναι τρελογατο.:lol:

ο γατος αυτος...Μολις δει οτι ταιζουμε την γατα μας παιρνει απο πισω και δε μας αφηνει. Φαινεται πεινασμενος.Δεν ειμαι και σιγουρη γιατι δεν μπορω να ψυχολογησω τα γατια.:redface::lol: Ας πουμε του δινω να φαει και μετα μολις τελειωσει με ξανα κυνηγαει απο πισω.Του δινω νερο και ξανα.Τριβεται στα ποδια μου και αν παω να τον χαιδεψω παει να βγαλει νυχια...ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ

Τί να σου πώ.. δεν μπορώ να πείσω τον πατέρα και την μάνα σου εγώ. Ξέρω σίγουρα ότι κινδυνεύει, και εύχομαι μόνο να μην την βρείτε κανένα πρωί χτυπημένη ή χειρότερα... και η γειτόνισσα το ίδιο.
Τότε δεν θα έχει σημασία ούτε το τρελόγατο ούτε τίποτα...:(

Τώρα μέχρι και εάν τελικά τα πάρει η καθεμιά επάνω, δεν θεωρώ όπως είπα τόσο πρόβλημα τα μούτρα... δίνε φαγητάκι και στα 2, και σιγά σιγά θα αποδεχτεί το ένα το άλλο, δίνε σημασία ίση και στα 2, και θα σταματήσουν τα μούτρα.:redface:

Τωρα εχουμε αλλο προβλημα. Ο γατος αυτος ενω πηγαινα να τον ταισω κροκετες εκανε κατι σαν εμετο.Θα το πω στη γειτονισσα μολις τη δω αλλα μηπως καταλαβαινεις γιατι ξερασε;:redface:

Όλες οι γάτες κάνουν εμετό, απο ασήμαντο λόγο μέχρι πολύ σημαντικό. Αν μετά τον εμετό είναι φυσιολογικός είναι μάλλον οκ, αν δεν είναι... δεν τρώει κλπ.. θέλει γιατρό χονδρικά τώρα αυτή είναι η αντιμετώπιση.:hmm:

μετα τον εμετο τις αφησε τις κροκετες...:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back