christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η γειτόνισσα ΔΕΝ τον ταίζει, και εσύ ταΐζεις και τα 2?

Είναι πολλά τα θέματα που προκύπτουν και τα μούτρα της δικής σου πιστεύω ότι είναι δευτερεύον θέμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα ζώα της πυλωτής που "παρατήθηκαν" κακώς και απο όποιον..
α) ο πρώην ιδιοκτήτης παρανομεί για "εγκατάλειψη ζώου"
Β) το ζώο θα μπορούσε να στειρωθεί και να πάει αλλού καλύτερα από όποιον το αναλάβει...
ΕΣΥ τώρα θα μπορούσες να κάνεις όποιο απο τα 2 παραπάνω θέλεις ή και τα 2. Να κοιτάξεις να φροντιστούν σωστά τα ζωάκια της πυλωτής και να πάνε σε σπίτια γιατί εκεί η ζωή τους είναι μετρημένη.... η άλλη να τα πάρει δύσκολο... και τελικά θα γεννοβολήσουν και θα γεμίσει ο τόπος γατιά.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα μπορούσες να της μιλήσεις, και να της πείς ότι κινδυνεύει στην πυλωτή κλπ κλπ, να το κλείσει το μπακλόνι κάπως.. και εσύ ίσως να ανέβαζες την δική σου πάνω..(Δεν θεωρώ θέση μιας σπιτικής γάτας την πυλωτή σορυ...
)Έτσι ταΐζεις εσύ την δική σου σπίτι σου, και η γειτόνισσα την δική της. Ή έστω αν είναι τόσο κάθετη, θα έχεις μόνο μια στην πυλωτή, και η δική σου βασίλισσα πάνω δεν θα έχει ζήλιες και μούτρα.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ποσο θελω δεν περιγραφεται.Ομως οι γονεις μου εχουν αλλη γνωμη. Που να την αφησουμε μεσα στο σπιτι 6 ωρες το πρωι,λενε. Θα μας κανει το σπιτι χαλια...
Δεν μπορω να τους αλλαξω γνωμη.Τους εχω πει οτι κινδυνευει στους δρομους.Ομως λενε οτι δεν κινδυνευει...Να φανταστεις ο μπαμπας μου μεγαλωσε με γατα στο σπιτι.Δεν ξερω τι τον επιασε.Παντως μερικες φορες την παιρνουμε στον οροφο,εξω απο το σπιτι
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ας πουμε του δινω να φαει και μετα μολις τελειωσει με ξανα κυνηγαει απο πισω.Του δινω νερο και ξανα.Τριβεται στα ποδια μου και αν παω να τον χαιδεψω παει να βγαλει νυχια...ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τότε δεν θα έχει σημασία ούτε το τρελόγατο ούτε τίποτα...

Τώρα μέχρι και εάν τελικά τα πάρει η καθεμιά επάνω, δεν θεωρώ όπως είπα τόσο πρόβλημα τα μούτρα... δίνε φαγητάκι και στα 2, και σιγά σιγά θα αποδεχτεί το ένα το άλλο, δίνε σημασία ίση και στα 2, και θα σταματήσουν τα μούτρα.

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool