Πολλά προβλήματα με την Μπαστέτ μου...

simon21

Νεοφερμένο μέλος

Ο simon21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Παιδιά η μικρή μου Μπαστέτ είναι ράτσας Ρωσική Μπλε - από ότι νομίζω δηλαδή από φωτογραφίες, εάν και έχω μπερδευτεί με τη ράτσα Κορατ - και τα βράδυα πάντα από τις 3:30 έως και τις 4:30 ξυπνάει, τρέχει, ανεβαίνει στο γραφείο, στην βιβλιοθήκη, ακόμα και στην ντουλάπα.. Αφού επιμένει να τις ανοίξω την πόρτα (κλείνω την πόρτα για να μην έχει επαφή με την κουζίνα) πάει και περιμένει στο πιάτο της.. Εάν δεν τις βάλω να φάει και την βάλω πάλι στο δωμάτιο θα κάνει πάλι τα ίδια oπότε αναγκαστικά της δίνω να φάει..
Για να το αποφύγω, έβαλα την τουαλέτα της στο δωμάτιο μου, το νερό της και το πιάτο της με τροφή αλλά πάλι τα ίδια.. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ενώ έχουμε την λεκάνη της μέσα στο σπίτι, κάποιες φορές πάει και στο φυτό της μάνας μου.. Εάν το μάθει είπε ότι θα την πάει στο χωριό μου.. (γι αυτό το κρύβω αλλά έως πότε????) Και τέλος μου βγείτε κατά λάθος έξω από το σπίτι πριν κανένα μήνα και δεν ξέρω εάν είναι έγγειος γιατί την βρήκα με έναν γάτο και αυτός έρχεται κάθε βράδυ κάτω από το μπαλκόνι και νιαουρίζει... Αααα και τη μπορώ να κάνω με τις τρίχες τις γιατι δεν τις αντέχω..... Plz θέλω βοήθεια...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ηλικία έχει η γάτα σου; Αν κατάλαβα καλά για να αναρωτιέσαι αν είναι έγκυος είναι αστείρωτη; Οπότε ένας λόγος που κάνει κάποια από όσα περιγράφεις θα μπορούσε να είναι και πιθανός οίστρος. Αλλά μπορεί και απλά να παίζει. Μπορείς να την ταΐζεις αργά το βράδυ μήπως και καταφέρεις και δε σε ξυπνάει τη νύχτα.Αν τις τρίχες δεν τις αντέχεις θα μπορούσες να βουρτσίζεις τη γάτα σου για να τις περιορίσεις, επίσης μπορείς να σκουπίζεις συχνότερα:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα προβλήματα που έχει η γάτα σου το βράδυ είναι απλώς του ιδιότριπου χαρακτήρα της σαν τη δικιά μου.Όσο για την εγγυμοσύνη θα στο πει σίγουρα ένας γιατρός.:)

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου με τις τρίχες;Έχεις αλλεργία ή τις πέφτουν;Αν τις πέφτουν να τη βουρτσίζεις τακτικά,να της δώσεις μια ιδική ξηρά τροφή που να της ταιριάζει(σε αυτό θα σε συμβουλέψει κτηνίατρος)και ίσως σου δώσουν και κάποια βιταμίνη.

Υ.Σ.Και τις δικιάς μου της γάτας της έπεφταν οι τρίχες αλλά κάναμε όλα τα παραπάνω εκτός από τη βιταμίνη και έγινε καλά.:):D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back