csj
Νεοφερμένο μέλος
Στο μπαλκόνι μας ...ζούνε ο κοκκινόγατος δίχρονος Πάκος (στειρωμένος), η γκρίζα οχτάμηνη Ναόμι και ο οχτάμηνος κοκκινόγατος Πακίτος...
Η (στειρωμένη) μαμά των οχτάμηνων και τετράμηνων γατιών δεν θέλει να δει και να πλησιάσει κανένα...Εδώ και μία εβδομάδα...το σκάει από τις πίσω αυλές και έρχεται από την κύρια είσοδο του σπιτιού από το δρόμο παραμένοντας κάτω από αυτοκίνητα...μέχρι να επιστρέψω εγώ ή κάποιο άλλο μέλος για να μπει στο σπίτι...όπου φυσικά βαριέται και ζωηρεύει πολύ....
Πώς θα τη συμφιλιώσω με όλα τα γατοπαιδιά της (οχτάμηνα και τετράμηνα) και τον αδελφούλη της?....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Φοβάμαι ότι απλά άρχισε να την ενοχλεί ο συνωστισμός... Ίσως αν της δίνατε λίγο παραπάνω προσοχή; Αλλά μην πιέζεις τα πράγματα και πολύ, καλο θα ήταν να βρουν μονα τους τις ισορροπίες τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσως να μην πλησιάζει τα παιδιά της γιατί ήρθε ο καιρός να τα διώξει?
csj
Νεοφερμένο μέλος
Δεν της αρέσει η πολυκοσμία...κυρίως επειδή όλα τα τρελλογατομπουμπούκια την κυνηγούν ακόμα...για να τη θηλάσουνε...
Τη στείρωσα τέλη Ιουλίου...έως μέσα Σεπτέμβρη θήλαζε και τα 9 γατάκια της (και από τις δύο γέννες)....όλα μαζί...
Δεν ξέρω αν πρέπει να την αφήσω να βγαίνει έξω τη μέρα και να αλωνίζει,,,και το βράδυ να ξαναμπαίνει μέσα στο σπίτι...από τον κεντρικό δρόμο...
Πολύ φοβάμαι...ότι στην καλύτερη περίπτωση θα την υιοθετήσουνε...στη χειρότερη θα τη 'φάει' κανένα αυτοκίνητο...
Μας περιμένει κρυμμένη κάτω από το αυτοκίνητο...κατατρομαγμένη...
Περιττό να σας πω ότι δεν μετακινούμε το αυτοκίνητό μας για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα τη 'φάνε' στο παρκάρισμα...
RedCat
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
csj
Νεοφερμένο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
csj
Νεοφερμένο μέλος
...η οργισμένη μαμά τους νομίζει ότι είμαι η μαμά της...'θηλάζει' ακόμα τα ρούχα μου ζυμώνοντας με τα πατουσάκια της...
...σας ευχαριστώ....
julia
Διακεκριμένο μέλος
έτσι είναι η μαμά γάτες... δεν ξεχνάνε ποτέ...
Κουράγιο και σου έυχομαι ότι καλύτερο για την Γατοοικογένειά σου!!!!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πράγματι πολλες γάτες... Να σου ζήσουν και ευχομαι να μην αυξηθουν
Αφου άρχισες και τις στειρώσεις... Αλλά μην νομιζεις και άλλοι απο μας εχοντας αδεσποτα στον κήπο και ταιζοντας τα τον αριθμό των δικων σου εχουμε. Και εχω 3 ακομα αγριες αστειρωτες...
χριστινα
Διάσημο μέλος

csj
Νεοφερμένο μέλος

Αν και καθυστερημένη απάντηση_άποψη...
Πρώτον δέν μπορείς να την συμφιλιώσεις με τα άλλα λόγω
όπως σωστά προανέφεραν οι φίλοι εδώ είναι ο λεγόμενος απογαλακτισμός...
Δεύτερον αν την αγαπάς αληθινά και μπορείς , κράτα την μέσα ...
Ετσι θα είσαι σίγουρη ότι δεν θα την χάσεις και εκέινη θα είναι ευτυχής

Τα σέβη μου
Πουπού
csj
Νεοφερμένο μέλος
Αν επιστρέφοντας, την βρω ξανά κάτω από το αυτοκίνητό μας να με καρτερά...θα την ξαναμαζέψω...αλλά πόσο θα αντέξουμε?
Υπάρχει άραγε περίπτωση να καλέσω όλη την γατοκομπανία να της τηγανίσω ψάρια και μέσω του δείπνου να επέλθει συμφιλίωση?....Μια άλλη λύση είναι να βάλω τους υπόλοιπους 8 μέσα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool