Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Πλέον λερώνουν παντού και σε λίγο θα τρελαθώ.Δεν ξέρω τι να κάνω,το καλοκαίρι βρήκα και την Μπιζού μου κάτω από ένα αμάξι στην Αχαρνών την λυπήθηκα και την πήρα σπίτι μου.
Δυστυχώς δεν εχω τη δυνατότητα να φροντίζω τόσες γάτες που καθε σεζόν πολλαπλασιάζονται ,... τρελά...
Μπορεί καποιος να μου προτείνει κάτι?????
Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους!!!:cat:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
ή θα μαζεύετε πτώματα σε λίγο....είναι συχνό φαινόμενο, όπου υπάρχουν πολλές γάτες να υπάρχει και η απλή λύση της φόλας.
Υπάρχουν όπως σας είπαν παραπάνω Κτηνίατροι με πολύ καλές τιμές (βλ λινκ. https://www.mypetz.gr/threads/ΣΠΑΖ-φτηνές-στειρώσεις-για-αδέσποτα.222436/ )
και με ειδικές γατοπαγίδες που έχουν πιάνονται και τα άγρια.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Κατερίνα όταν λες να τα μεταφέρει Αθήνα, εννοείς να τα πάει στο γνωστό κτηνιατρείο ? Ακόμα κι έτσι, άντε να τα μεταφέρει 2-3 μαζί, περισσότερα μάλλον δεν γίνεται. Κι από ότι λέει η κοπέλλα πολλά από αυτά είναι άγρια. Θα χρειαστεί παγίδα.
Δυστυχώς Όλγα αυτό είναι το αποτέλεσμα ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ.
Και να μου επιτρέψεις την εξής ερώτηση; τα μωρά που έστειλες στην φάρμα στην Καλαμάτα, έχουν σκοπό να τα στειρώσουν ?? Ή θα πολλαπλασιαστούν κι αυτά ανεξέλεγκτα ?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσπάθησε να βρεις ένα κτηνίατρο κοντά σου που να σου κάνει ειδικές τιμές λόγω του αριθμού των αδέσποτων. Και ξεκίνα σιγά σιγά τις στειρώσεις..αλλιώς θα τρελλαθείς.
Κατερίνα όταν λες να τα μεταφέρει Αθήνα, εννοείς να τα πάει στο γνωστό κτηνιατρείο ? Ακόμα κι έτσι, άντε να τα μεταφέρει 2-3 μαζί, περισσότερα μάλλον δεν γίνεται. Κι από ότι λέει η κοπέλλα πολλά από αυτά είναι άγρια. Θα χρειαστεί παγίδα.
Δυστυχώς Όλγα αυτό είναι το αποτέλεσμα ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ.
Και να μου επιτρέψεις την εξής ερώτηση; τα μωρά που έστειλες στην φάρμα στην Καλαμάτα, έχουν σκοπό να τα στειρώσουν ?? Ή θα πολλαπλασιαστούν κι αυτά ανεξέλεγκτα ?
ναι Βουλα...την Βασιλικη εννοουσα
Λιγα λιγα, θα γινει η δουλεια...
Οσο για την Καλαματα...φοβαμαι αυτο που φοβασαι
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα συμφωνησω και εγω με την yasmin, μην τις ταιζετε αν δεν στειρωθουν πρωτα. Επιδεινωνετε ετσι την κατασταση και θα γεμισει ο τοπος με ακομα περισσοτερες γατες και δυστυχως θα πεθανουν περισσοτερες. Καλυτερα να πεθανουν 30 γατες απο ασυτια, παρα να τις ταιζετε, να γεννανε 100 και να πεθαινουν οι 90.
Εγω δεν συμφωνω με το σκεπτικο οτι πρεπει να πεθανουν απο την πεινα και ας ειναι και 1.
Τροφες οικονομικες υπαρχουν καθως και εθελοντες που μπορουν να προσφερουν τροφες.Ακομα και τα pet shop χαριζουν καποια ποσοτητα αν το ζητησετε ευγενικα...
Απλα το θεμα των στειρωσεων ειναι κατι που πολλοι αμελουν.
Φιλη μου ελαβε 600 ευρω απο γνωστο σωματειο και η κοπελα αυτη ταιζει αδεσποτα...με αυτο το ποσο θα ειχαν γινει τοσες στειρωσεις!!Θεωρω οτι τα σωματεια στην πλεοψηφια τους λειτουργουν παρα μα παρα πολυ λανθασμενα
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ω συμφωνω απολυτα!Εγω δεν συμφωνω με το σκεπτικο οτι πρεπει να πεθανουν απο την πεινα και ας ειναι και 1.
Τροφες οικονομικες υπαρχουν καθως και εθελοντες που μπορουν να προσφερουν τροφες.Ακομα και τα pet shop χαριζουν καποια ποσοτητα αν το ζητησετε ευγενικα...
Απλα το θεμα των στειρωσεων ειναι κατι που πολλοι αμελουν.
Φιλη μου ελαβε 600 ευρω απο γνωστο σωματειο και η κοπελα αυτη ταιζει αδεσποτα...με αυτο το ποσο θα ειχαν γινει τοσες στειρωσεις!!Θεωρω οτι τα σωματεια στην πλεοψηφια τους λειτουργουν παρα μα παρα πολυ λανθασμενα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ω συμφωνω απολυτα!
και εγω συμφωνω απολυτα.....για σκεψου Ηρω,για καποιον λογο τον Ναρουτο να τον εχανες....και να βρισκοταν στην θεση των αδεσποτων; δεν θα ειχες μια ελπιδα οτι τουλαχιστον καποιος τον ταιζει;;;...θα ηθελες να σκεφτουν οι αλλοι ετσι..και να τον εχουν να λιμοκτονει;;; δεν νομιζω..απλα μιλαμε εκ του ασφαλους,με την εννοια οτι τα δικα μας εχουν εμας....

Voula
Διάσημο μέλος
Κατερίνα αναρωτιέμαι ποιο είναι αυτό το σωματείο και τι κονέ είχε η φίλη σου για να της δώσουν 600 ευρώ. Μου φαίνεται απίστευτοΦιλη μου ελαβε 600 ευρω απο γνωστο σωματειο και η κοπελα αυτη ταιζει αδεσποτα

Έξι μήνες παλεύουμε στον Φλοίσβο και κανένα σωματείο, απ'όσα ξέρουν τι κάνουμε, δεν φιλοτιμήθηκε να παρουσιαστεί, όχι να μας βοηθήσει.
Ακόμα και το stray, όταν προσπαθήσαμε να μιλήσουμε μαζί τους απλά για να πουλήσουμε τα ημερολόγιά μας στην χριστουγεννιάτικη εκδηλωσή τους, μας αγνόησε. Κι ας ήξερε ότι είμαστε απλοί εθελοντές που παλεύουμε μόνοι μας.
Πάντως θάθελα να μου στείλεις με πμ το όνομα του σωματείου, έτσι από απλή περιέργεια.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατερίνα αναρωτιέμαι ποιο είναι αυτό το σωματείο και τι κονέ είχε η φίλη σου για να της δώσουν 600 ευρώ. Μου φαίνεται απίστευτο
Έξι μήνες παλεύουμε στον Φλοίσβο και κανένα σωματείο, απ'όσα ξέρουν τι κάνουμε, δεν φιλοτιμήθηκε να παρουσιαστεί, όχι να μας βοηθήσει.
Ακόμα και το stray, όταν προσπαθήσαμε να μιλήσουμε μαζί τους απλά για να πουλήσουμε τα ημερολόγιά μας στην χριστουγεννιάτικη εκδηλωσή τους, μας αγνόησε. Κι ας ήξερε ότι είμαστε απλοί εθελοντές που παλεύουμε μόνοι μας.
Πάντως θάθελα να μου στείλεις με πμ το όνομα του σωματείου, έτσι από απλή περιέργεια.
Σου στελνω μυνημα...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τις ιδιες σκεψεις εκανα κι εγω!Κατερίνα αναρωτιέμαι ποιο είναι αυτό το σωματείο και τι κονέ είχε η φίλη σου για να της δώσουν 600 ευρώ. Μου φαίνεται απίστευτο
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Τις πρώτες μέρες μετά τη στείρωση και μιλάω για θηλυκά πάντα πρέπει να τις έχεις από κοντά και τουλάχιστον εγώ τη δική μου δεν την αφήνω να βγει έξω,
αυτές τις γάτες πως θα τις φροντίσω???Δεν μπορώ να τις βάλω μέσα στο σπίτι και αυτές.Κ στο Πόρτο Ράφτη που μένω έχει παντού αμπέλια και οικόπεδα που μπορεί να πιαστούν κάπου τα ράμματα, ή ακόμα ακόμα όταν θα πρέπει να τους δώσω κανένα φάρμακο πού θα τις βρίσκω???
'Εχω κάψει εγκέφαλο το ξέρω αλλά τα σκέφτομαι όλα, προτείνετε καμιά λύση???
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Κ ιδίως αν σκεφτείς το πόσες είναι οι γατούλες....δεν είμαι κ ...Έλληνας κροίσσος με 5 γράμματα.
Ο ΣΠΑΖ μου είπαν ότι συνεργάζεται με κτηνιάτρους αλλά νομίζω ότι δεν τις κρατάνε 24ωρο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool