Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
03-03-09
23:03
Ελαβα σημερα στο facebook καλεσμα για να μπω σ'ενα διεθνες group που εχει ευαισθητοποιηθει για τους φονους αδεσποτων στην Σαντορινη!Αν ειναι δυνατον,εγινε παγκοσμια η φημη μας ή μαλλον η ξεφτιλα μας!Στη σελιδα τους εχει πολλα σκυλια πεθαμενα,σκορπια, φρικτο θεαμα!Ολοι ελεγαν πως δεν ξαναπατανε Ελλαδα,μηπως κ το πληγμα στην τσεπη των υπευθυνων τσουξει περισσοτερο!Μπορουμε να κανουμε κατι?Υπαρχει καποιο mail οπου μπορουμε να εκφρασουμε καταρχας την αγανακτηση μας κ κατα δευτερον να τους ενημερωσουμε για το διεθνες ρεζιλικι μας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
03-03-09
23:11
Στον Υπουργο αγροτικης Αναπτυξης και Τροφιμων κα τον Πρωθυπουργο
καθως και στον δημο Σαντορινης... και μια και θα κανεις τον κοπο στειλε και στο δημο ξανθης και δραμας και βεροιας γιατι κι εκει γινεται χαμος μαυρος
https://www.minagric.gr/greek/politikh2.html
καθως και στον δημο Σαντορινης... και μια και θα κανεις τον κοπο στειλε και στο δημο ξανθης και δραμας και βεροιας γιατι κι εκει γινεται χαμος μαυρος
https://www.minagric.gr/greek/politikh2.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
04-03-09
01:07
Δεν μπορω να εμφανισω σωστα την σελιδα του υπουργειου,μονο εγω εχω προβλημα?
Τελικα μπηκα στο σαιτ του δημου Σαντορινης κ εστειλα απο εκει mail,θα ξαναπροσπαθησω αυριο για το υπουργειο.
Τελικα μπηκα στο σαιτ του δημου Σαντορινης κ εστειλα απο εκει mail,θα ξαναπροσπαθησω αυριο για το υπουργειο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum