ZoRRo
Νεοφερμένο μέλος
Εχω ένα γάτο 1 1/2 χρονων και προχθές βρήκε ένα σακουλάκι με αμύγδαλα στο τραπέζι...και δεν έχω ιδέα πόσα έφαγε!!! Απο εχθές το μεσημέρι κάνει εμετούς!Πρώτα έβγαλε την τροφή που είχε φάει για πρωινό και μετά άρχισε να βγάζει υγρά (διαυγή) και κομματάκια αμύγδαλα).Όλη τη νύχτα ήταν στο καλαθάκι του και δεν κουνήθηκε καθόλου.Σήμερα το πρωί με το που σηκώθηκε έκανε 3 εμετούς!Τον πήρα κατευθείαν και τον πήγα στον κτηνίατρό μου και μου είπε οτι έπαθε δυσπεψία απο τα αμύγδαλα, αλλα δεν καθόταν με τίποτα να τον εξετάσει(είχε αγριέψει πολυ γιατι φοβόταν) και έτσι δεν του έβαλε ορό(για την αφιδάτωση), του έκανε μονο μια ένεσα primperan και μια peptonorm, και μου είπε να συνεχίζω το βράδυ με σιρόπι. Ήρθαμε σπίτι και ήπιε μόνο νεράκι και είναι εξαντλημένος.Το θέμα είναι οτι πριν λίγο σηκώθηκε πάλι και έκανε αλλους 2 εμμετούς(μεγάλη ποσότητα!!!!!!) και έβγαλε και μια τριχόμπαλα! Ανησυχώ μήπως ο γιατρός δεν έκανε σωστή εκτίμηση και το γατακι μου αν συνεχίσει έτσι θα πάθει αφιδάτωση!!! Ξέχασα να σας πω οτι το εχω σε διαμέρισμα οποτε υπάρχει μηδενική πιθανότητα να έφαγε κάτι που μπορεί να το δηλητηρίασε (και ο εμετος του είναι διαυγής). Έχει κάποιος κάποια παρόμοια εμπειρία να με συμβουλέψει? εριμένω να ανοίξει το ιατρειο ο γιατρός το απογευμα για να τηλεφωνήσω, αλλά έως τότε θα έχω τρελαθεί μου φαίνεται απο ανησυχία!!!! Ευχαριστώ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Περαστικα του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZoRRo
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν του δωσεις νερακι με συριγγα;Θα το βγαλει και το νερο σκετο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZoRRo
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ZoRRo
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γραψε μας οταν θα εχεις νεοτερα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZoRRo
Νεοφερμένο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

Για τις τριχόμπαλες δοκίμασε την πάστα defurr-um ή όποια σου συστήσουν από το pet shop
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool