mairo0lini
Νεοφερμένο μέλος
Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
27-06-10
23:27
λοιπον δεν ξερω αν αυτο που εχει το γατι μου ειναι ακριβως προβλημα υγειας αλλα εχω μια απορια..
λοιπον ο γατος μου γουργουριζει παααρα πολυ..
δηλαδη με το που τον ακουμπαω νοιωθω ενα συνεχες γουργουρητο και δεν ξερω εαν αυτο ειναι φυσιολογικο! δεν ξερω πολλα απο γατες αλλα εχω φοβηθει.. το κανει επειδη πειναει η απο ευχαριστηση..?
ευχαριστω πολυ
λοιπον ο γατος μου γουργουριζει παααρα πολυ..
δηλαδη με το που τον ακουμπαω νοιωθω ενα συνεχες γουργουρητο και δεν ξερω εαν αυτο ειναι φυσιολογικο! δεν ξερω πολλα απο γατες αλλα εχω φοβηθει.. το κανει επειδη πειναει η απο ευχαριστηση..?ευχαριστω πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
27-06-10
23:29
Απάντηση: Πολύ Γουργουριτό!
καλε..απο ευχαριστηση το κανει...

....και εμενα η θηλυκια μου συνεχεια οταν την ακουμπαω το κανει!!!...βεβαια,μιλαμε σιγουρα για χουρχουρισμα....οχι βαρια ανασα φανταζομαι..φυσιολογικοτατο ειναι...και πολυ τελειο!!!!

καλε..απο ευχαριστηση το κανει...

....και εμενα η θηλυκια μου συνεχεια οταν την ακουμπαω το κανει!!!...βεβαια,μιλαμε σιγουρα για χουρχουρισμα....οχι βαρια ανασα φανταζομαι..φυσιολογικοτατο ειναι...και πολυ τελειο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Γιούλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 264 μηνύματα.
27-06-10
23:34
Ναι κ εγω νομιζω πως απο ευχαριστηση θα το κανει το καλο μου!!
κ η Ναλα μου ετσι ειναι οπως κ η πουπουλινα της Εφης που σου εγραψε πιο πανω...

Απλως υπαρχουν περπτωσεις που τα γατια γουργουριζουν πολυ κ εντονα οταν πονανε...
αλλα λογικα θα ειχες παρατηρησει κ αλλες αλλαγες στη συμπεριφορα της αν πονουσε...
οπως ας πουμε μαλλον δεν θα ειχε ορεξη ουτε για παιχνιδια ουτε για φαγητο κλπ..
Σκετο γουργουρητο δν νομιζω να παραπεμπει σε πονο...

κ η Ναλα μου ετσι ειναι οπως κ η πουπουλινα της Εφης που σου εγραψε πιο πανω...

Απλως υπαρχουν περπτωσεις που τα γατια γουργουριζουν πολυ κ εντονα οταν πονανε...
αλλα λογικα θα ειχες παρατηρησει κ αλλες αλλαγες στη συμπεριφορα της αν πονουσε...
οπως ας πουμε μαλλον δεν θα ειχε ορεξη ουτε για παιχνιδια ουτε για φαγητο κλπ..
Σκετο γουργουρητο δν νομιζω να παραπεμπει σε πονο...

mairo0lini
Νεοφερμένο μέλος
Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
27-06-10
23:35
μακαρι να ειναι απο ευχαριστηση.. αλλα ρε παιδι μου πολυ γουργουριζει... ισως επειδη ειναι και μικρο...

mairo0lini
Νεοφερμένο μέλος
27-06-10
23:38
οχι παιζει κανονικα και μια χαρα τον βλεπω.. αχχ και τωρα εμαθε στα χαδια και μου τριβεται ολη την ωρα το μικρο μου...
πριν λιγο καιρο ουτε να με πλησιασει τωρα....... 
οχι παιζει κανονικα και μια χαρα τον βλεπω.. αχχ και τωρα εμαθε στα χαδια και μου τριβεται ολη την ωρα το μικρο μου...
πριν λιγο καιρο ουτε να με πλησιασει τωρα....... 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
27-06-10
23:38
καλε ναι....εμενα η πουπυ ακουγεται σαν τρακτερ....

καλε ναι....εμενα η πουπυ ακουγεται σαν τρακτερ....

γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Γιούλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 264 μηνύματα.
27-06-10
23:50
καλε ναι....εμενα η πουπυ ακουγεται σαν τρακτερ....![]()

καλοοοο!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum