kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
06-08-10
09:07
Ήρθα για τέσσερις μέρες κρήτη να δω την οικογένεια μου, και σε μια επίσκεψη στη γιαγιά μου, είδα στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα τοσοδούλη γατάκι, το πολύ δυο εβδομάδων είναι γκριζοτιγρούλης με λευκά πατουσάκια και λευκό λαιμό. Κάποιος "φιλόζωος" το εγκατέλειψε αυτό και τα αδελφάκια του στις εισόδους των κατοικιών της ευρύτερης περιοχής πριν προλάβουν να απογαλακτιστούν. 
Την κυριακή φεύγω για Αθήνα και δεν μπορώ να το πάρω γιατί εχω ήδη δυο στο σπίτι και αρκετά προβλήματα είναι ανάγκη να το πάρει κάποιος τουλάχιστον μέχρι να απογαλακτιστεί, έχει πρόβλημα στα ματάκια του, που έχουν γεμίσει κίτρινο υγρό και τρέχουν. Θα το πάω τώρα στον κτηνίατρο και θα δώσω στη γειτονιά λίγο φαγάκι ελπίζοντας ότι θα του το δώσουν, όμως δεν μπορούν να το φροντίσουν,το μόνο που σκέφτηκαν ήταν να του βάλουν λίγο γάλα, και πάλι καλά έχει επιβιώσει εδώ και λίγες μέρες. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, είναι κρίμα, αν κάποιος ενδιαφερθεί μέχρι την κυριακή από Αθήνα, μπορώ να το φέρω την δευτέρα το πρωί.
Καλέστε με στο 6937357219 για λεπτομέρειες, σε λίγο που θα πάω θα σας πω και ακριβός την οδό ώστε αν μπορεί κάποιος να το μαζέψει από κει, δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να το δώσουν από την πολυκατοικία αν κάποιος τους πει ότι το θέλει.

Σε αυτές τις φώτο το χέρι μου... δυστυχώς με το κινητό δεν μπορούσα καλύτερες.

Την κυριακή φεύγω για Αθήνα και δεν μπορώ να το πάρω γιατί εχω ήδη δυο στο σπίτι και αρκετά προβλήματα είναι ανάγκη να το πάρει κάποιος τουλάχιστον μέχρι να απογαλακτιστεί, έχει πρόβλημα στα ματάκια του, που έχουν γεμίσει κίτρινο υγρό και τρέχουν. Θα το πάω τώρα στον κτηνίατρο και θα δώσω στη γειτονιά λίγο φαγάκι ελπίζοντας ότι θα του το δώσουν, όμως δεν μπορούν να το φροντίσουν,το μόνο που σκέφτηκαν ήταν να του βάλουν λίγο γάλα, και πάλι καλά έχει επιβιώσει εδώ και λίγες μέρες. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, είναι κρίμα, αν κάποιος ενδιαφερθεί μέχρι την κυριακή από Αθήνα, μπορώ να το φέρω την δευτέρα το πρωί.
Καλέστε με στο 6937357219 για λεπτομέρειες, σε λίγο που θα πάω θα σας πω και ακριβός την οδό ώστε αν μπορεί κάποιος να το μαζέψει από κει, δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να το δώσουν από την πολυκατοικία αν κάποιος τους πει ότι το θέλει.

Σε αυτές τις φώτο το χέρι μου... δυστυχώς με το κινητό δεν μπορούσα καλύτερες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία:
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
06-08-10
16:14
Το γατόνι πήγε κτηνίατρο, έχει φυσικά ρινοτραχίτιδα, αλλά του δόθηκε αντιβίωση μακράς διαρκείας, του έγινε και ένα στεγνό μπανάκι με βρεγμένη γάζα και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.
Αν ενδιαφερθεί κάποιος, το γατάκι βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Μίνωος 81-83 (με επιφύλαξη 83-85), πίσω από μια σχολή οδηγών. Απέναντι υπάρχει ένα καφενεδάκι, στην πλατεία, μικρο καφέ, αν δεν κάνω λάθος, ρωτήστε εκεί αν δεν βρείτε το γατάκι.
Φωτογραφίες δυστυχώς δεν έβγαλα, το άφησα για λίγο και είχε φύγει μάλλον για την ανάγκη του,οπότε αν δεν το βρείτε, απόδειξη ότι θα είναι εκεί είναι η κούτα και τα μπολάκια του.
Ελπίζω τα καλύτερα γι' αυτήν την ψίχουλα, ζήτησα και από το καφενείο που έχει υιοθέτηση μάλλον το αδελφάκι του, που βρέθηκε την ίδια μέρα και πάει πολύ καλά, έχει γίνει διπλάσιο, να υιοθετήσει και αυτό σε μια βδομάδα που θα του έχει περάσει η ρινοτραχίτιδα μπας και σωθεί το καημένο.
Αν ενδιαφερθεί κάποιος, το γατάκι βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Μίνωος 81-83 (με επιφύλαξη 83-85), πίσω από μια σχολή οδηγών. Απέναντι υπάρχει ένα καφενεδάκι, στην πλατεία, μικρο καφέ, αν δεν κάνω λάθος, ρωτήστε εκεί αν δεν βρείτε το γατάκι.
Φωτογραφίες δυστυχώς δεν έβγαλα, το άφησα για λίγο και είχε φύγει μάλλον για την ανάγκη του,οπότε αν δεν το βρείτε, απόδειξη ότι θα είναι εκεί είναι η κούτα και τα μπολάκια του.
Ελπίζω τα καλύτερα γι' αυτήν την ψίχουλα, ζήτησα και από το καφενείο που έχει υιοθέτηση μάλλον το αδελφάκι του, που βρέθηκε την ίδια μέρα και πάει πολύ καλά, έχει γίνει διπλάσιο, να υιοθετήσει και αυτό σε μια βδομάδα που θα του έχει περάσει η ρινοτραχίτιδα μπας και σωθεί το καημένο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
07-08-10
11:56
Πήρες στο Ηράκλειο στην φιλοζωϊκή που σου έδωσα το τηλέφωνο?
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
08-08-10
20:54
Γεια σου ουρανία, όχι δεν πήρα, τι νόημα θα έχει; Υπάρχει περίπτωση να μπορούν να το κρατήσουν; Επειδή δε νομιζω ότι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο δεν πήρα. Αν έχεις κάποια εμπειρία και πιστεύεις ότι αξίζει, τότε, ποτέ δεν είναι αργά, θα τους καλέσω.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
08-08-10
21:52
Φυαικά και να προσπαθήσεις να πάρεις. Μπορεί να το βάλουν σε κάνα προστατευμένο κήπο. Εκεί κάτω υπάρχουν. Εκεί που θα το αφήσεις δεν νομίζω τόσο μωρό να επιβιώσει. Αν αφήσεις τόσο μωρό γατάιι χωρίς την μάνα του στην είσοδο πολυκατοικίας το πιθανότερο είναι να βρεθεί στα σκουπίδια.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
11-08-10
17:04
Έκανα ένα τηλέφωνο στη φιλοζωική αλλά δεν το σηκώνουν, θα ξαναπάρω. Ωστόσο πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά με το γατάκι. Απʼ ότι φαίνεται η κίνηση μου ευαισθητοποιείσαι την πολυκατοικία και του δίνουν περισσότερη σημασία. Επειδή η πολυκατοικία έχει μεγάλο ακάλυπτο και απʼ ότι είδα, έχει αρκετά μπολάκια με φαγητό και νερό, νομίζω πως δεν θα είναι εντελώς καταδικασμένο, ακόμη και αν μείνει εκεί.
Φυσικά κάποιο σπίτι θα ήταν το ιδανικότερο, οπότε αν βρεθεί κάποιος ας μην διστάσει.
Φυσικά κάποιο σπίτι θα ήταν το ιδανικότερο, οπότε αν βρεθεί κάποιος ας μην διστάσει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum