yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Καταδικασμένες να πεθάνουν στην ερημιά!
Οι παρακάτω εικόνες τραβηχτηκαν απο μια ευαισθητοποιημενη φιλοζωη πρόσφατα.
Τα γατακια μεταφέρονται στο Δέλτα του Έβρου απο τους ψαραδες και εγκαταλειπονται οταν χειμωνιασει και ανεβουν οι σταθμες των νερων.Τα ζωα αυτα θα πνιγουν, θα αρρωστησουν, θα καννιβαλιστουν ή θα πεθανουν απο την πεινα. Δεν υπαρχει απολύτως τίποτα να φανε εκει κοντα!
Η απαντηση των ψαράδων ειναι οτι απλα οταν πεθανουν θα πανε αλλες γάτες.
Ο νομος 1197/3.9.1981 και 2017/1992/Α-31 λεει οτι οποιος εγκαταληψει ζωο, τιμωρειται με φυλακιση 6 μηνων, χρηματικής ποινης κλπ.
Δεν έχει γίνει καταγγελια ομως σε κάποιο συγκεκριμενο πρόσωπο!
Read more: https://trupokarudos.blogspot.com/2009/11/blog-post_14.html#ixzz0WroaQnWS
Το μαθαμε πριν λογο στην UAARG, ( Ομάδα ενωμένων ενργών φιλοζωικών σωματειων) η γραμματεας μας κι εγω ειδοποιήσαμε τωρα το τοπικο σωματειο της αλεξανδρουπολης και διδυμοτειχου και ορεστιάδας μιαομαδα που τωρα φτιαχνεται και ο υπευθυνος προεδρος του τοπικου σωματειου ειπε οτι το εμαθε και κινητοποιει τωρα την αστυνομια και θα σωσουν τις γατες .
Τους στελνουμε τωρα τους νόμους που δεν ηξεραν καθως και για ενα αλλο περιστατικο κακοποιησης σκυλου για να κινηθουν νομικα κατα παντος υπευθυνου ετσι ωστε να σταματησει αυτο το φαινομενο απο δω και περα.
Ειναι πολύ ευχαριστο να βλεπει κανεις οτι δεν αφηννονται πια τα ζωα στη τυχη τους κα οτι γυρω απο ενα περιστατικο που βγηκε πριν λιγο στο τρυποκάρυδο ξεχυθηκαμε ολοι να βοηθησουμε και οργανωθηκε δραση για τα ζωα.
Εξισου μετα την επιστολή μας στα αβδηρα πηραμε ειδοποιηση απο την αστυνομια οτι θα κινηθει αυτεπαγγελτα, μπραβο τους αντε προοδευουμε βλεπετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλητογατα
Νεοφερμένο μέλος
Ελεος πια με αυτα τα εκτρωματα!!!!!
pipis1
Νεοφερμένο μέλος
Τα καλά μου τα γατούλια πώς έχουν μαζευτεί
Yasmin, πολλά συγχαρητήρια για το σωστό νομικό χειρισμό. Κρίμα που κάποιος της περιοχής δεν είχε ενεργήσει νωρίτερα. Φαντάζομαι θα έχουν χαθεί και άλλες ψυχές εκεί στο παρελθόν. Μπράβο και στην αστυνομία για το πρωτοφανές ενδιαφέρον σε τέτοια θέματα.
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Νεοφερμένο μέλος
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ντροπη για αυτους τους ανθρωπους...αισχος...
Οι ψυχες μου στεκονται λες και περιμενουν κάποιον...

george7771
Νεοφερμένο μέλος
Αυτο το θεμα με τα εγκαταλελημενα γατια μεσα στη θαλασσα πρεπει να παρει διαστασεις να φτασει στα καναλια μηπως και σταματησουν αυτα τα καθαρματα να αναγκαζουν τα γατια σε βασανιστικο θανατο. Ελεος ! κανενα απ αυτα τα πολιτικα λαμογια δε μπορει να ευοσθητοποιηθει και να εφαρμοστουν οι νομοι?Εγω αν ημουν Αλεξανδρουπολη θα πηγαινα και θα τους εκαιγα τις βαρκες αποψε.
Εδω που ζουμε μονο τετοιες μαθοδοι εχουν αποτελεσμα.Ειμαι εξαλλος.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αυτο το θεμα με τα εγκαταλελημενα γατια μεσα στη θαλασσα πρεπει να παρει διαστασεις να φτασει στα καναλια μηπως και σταματησουν αυτα τα καθαρματα να αναγκαζουν τα γατια σε βασανιστικο θανατο. Ελεος ! κανενα απ αυτα τα πολιτικα λαμογια δε μπορει να ευοσθητοποιηθει και να εφαρμοστουν οι νομοι?Εγω αν ημουν Αλεξανδρουπολη θα πηγαινα και θα τους εκαιγα τις βαρκες αποψε.
Να πω οτι διαφωνώ? ψέμματα θα πω...δυστυχώς ο έλληνας θέλει ακομα τον βούρδουλα.....( σίγουρα δεν μιλώ για όλους...)

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Νεοφερμένο μέλος
Xαίρομαι που έχω, τουλάχιστον, εναν γείτονα που νοιάζεται και αγαπά τα ζώα...είχα αρχίσει να πιστεύω πως στην περιοχή μου ζουν μόνο σκληρόπετσοι και αναίσθητοι...καταλαβαίνω απολυτα την αγανάκτηση σου...!!
Αυτό είναι το τραγικό και λυπηρό της υπόθεσης... και σε δεύτερη φάση δεν μπορείς παρά να μην αγανακτήσεις με τους δράστες. Ντροπή τους πραγματικά. Εδώ δεν μπορεί να τεθεί θέμα "αγάπης ή μη προς τα ζώα". Είναι πράξη καταδικαστέα που φέρνει αηδία σε όποιον έχει στοιχειώδη λογική και ανθρωπιά μέσα του. Το κακό που έχουν μέσα τους να γυρίσει στον εαυτό τους... αυτό έχω μόνο να πω...Οι ψυχες μου στεκονται λες και περιμενουν κάποιον...![]()
StavRoss
Νεοφερμένο μέλος
τι αλλο θα ακουσουμε???
ξερουμε που ειναι ?
υπαρχει καποιος εκει?
κατι?
μια φιλοζωικη
ΕΛΕΟΣ
https://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_2815.html
StavRoss
Νεοφερμένο μέλος
τι εγινε τελικα?
drusilia
Διάσημο μέλος
Υποτίθεται ότι τα ζώα ταίζονται και στις φωτογραφίες εξάλλου δεν φαίνονται σε κακή κατάσταση...
Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι που θα ασχοληθούν εκεί θα μας πουν τι γίνεται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool