Πολύ κακό αλλα και πολύ καλό

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Saturday, November 14, 2009

Καταδικασμένες να πεθάνουν στην ερημιά!

Οι παρακάτω εικόνες τραβηχτηκαν απο μια ευαισθητοποιημενη φιλοζωη πρόσφατα.
Τα γατακια μεταφέρονται στο Δέλτα του Έβρου απο τους ψαραδες και εγκαταλειπονται οταν χειμωνιασει και ανεβουν οι σταθμες των νερων.Τα ζωα αυτα θα πνιγουν, θα αρρωστησουν, θα καννιβαλιστουν ή θα πεθανουν απο την πεινα. Δεν υπαρχει απολύτως τίποτα να φανε εκει κοντα!
Η απαντηση των ψαράδων ειναι οτι απλα οταν πεθανουν θα πανε αλλες γάτες.
Ο νομος 1197/3.9.1981 και 2017/1992/Α-31 λεει οτι οποιος εγκαταληψει ζωο, τιμωρειται με φυλακιση 6 μηνων, χρηματικής ποινης κλπ.
Δεν έχει γίνει καταγγελια ομως σε κάποιο συγκεκριμενο πρόσωπο!

12438_177474475769_517305769_3531721_3115086_n.jpg
12438_177474490769_517305769_3531723_3669625_n.jpg
12438_177474495769_517305769_3531724_8173325_n.jpg
12438_177474480769_517305769_3531722_5372023_n.jpg
12438_177474500769_517305769_3531725_6881253_n.jpg

Read more: https://trupokarudos.blogspot.com/2009/11/blog-post_14.html#ixzz0WroaQnWS

Το μαθαμε πριν λογο στην UAARG, ( Ομάδα ενωμένων ενργών φιλοζωικών σωματειων) η γραμματεας μας κι εγω ειδοποιήσαμε τωρα το τοπικο σωματειο της αλεξανδρουπολης και διδυμοτειχου και ορεστιάδας μιαομαδα που τωρα φτιαχνεται και ο υπευθυνος προεδρος του τοπικου σωματειου ειπε οτι το εμαθε και κινητοποιει τωρα την αστυνομια και θα σωσουν τις γατες .

Τους στελνουμε τωρα τους νόμους που δεν ηξεραν καθως και για ενα αλλο περιστατικο κακοποιησης σκυλου για να κινηθουν νομικα κατα παντος υπευθυνου ετσι ωστε να σταματησει αυτο το φαινομενο απο δω και περα.

Ειναι πολύ ευχαριστο να βλεπει κανεις οτι δεν αφηννονται πια τα ζωα στη τυχη τους κα οτι γυρω απο ενα περιστατικο που βγηκε πριν λιγο στο τρυποκάρυδο ξεχυθηκαμε ολοι να βοηθησουμε και οργανωθηκε δραση για τα ζωα.

Εξισου μετα την επιστολή μας στα αβδηρα πηραμε ειδοποιηση απο την αστυνομια οτι θα κινηθει αυτεπαγγελτα, μπραβο τους αντε προοδευουμε βλεπετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ τα δολια τα γατουλια! γμτ δν εχουν ψυχη αυτοι οι ανθρωποι? τι να πω.. μονο μπραβο σε σας που κινητοποιηθηκατε τοσο γρηγορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οι σιχαμενοι............:down::down::down::down:

κακα παντα θα υπαρχουν το θετικο ειναι να υπαρχουμε πολλοι να τα παρακολουθουμε για να σωζονται τα ζωα και να τιμωρουνται οι γατες, ετυχως που η ποπη η γραμματεας κι εγω ειμαστε κρυωμενες και τυχαια ημασταν μεσα σημερα ετσι κινηθηκαμε σαν τον ανεμο η καθε μια στη πολη της βοηθησαν πολύ και ατομα απο ορεστιαδα και αλεξανδρουπολη.

Ψυχούλες μου...Μου ραγίζει η καρδιά έτσι όπως τα βλέπω όλα μαζεμένα,έρημα και μόνα:cry:Μπράβο βρε κορίτσια άντε να προχωράμε λίγο γιατί είμαστε..τριτοκοσμική χώρα γ@μ@τ@!!!!!

Το διαβασα κι αυτο......
Ελεος πια με αυτα τα εκτρωματα!!!!!

Μπράβο yasmin. ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας κορίτσια. Να είστε καλά.
Τα καλά μου τα γατούλια πώς έχουν μαζευτεί

Είναι σχεδόν αποτρόπαιο σαν θέαμα, να τα βλέπεις μόνα τους... δείχνουν σα να διαισθάνονται το κακό που έρχεται.
Yasmin, πολλά συγχαρητήρια για το σωστό νομικό χειρισμό. Κρίμα που κάποιος της περιοχής δεν είχε ενεργήσει νωρίτερα. Φαντάζομαι θα έχουν χαθεί και άλλες ψυχές εκεί στο παρελθόν. Μπράβο και στην αστυνομία για το πρωτοφανές ενδιαφέρον σε τέτοια θέματα.

Πολλά μπράβο κι από 'μένα για την πρωτοβουλία που πήρατε! Έχω απίστευτο θυμό για όλους αυτούς που ταλαιπωρούν τα ζώα και θέλουν να λέγονται "άνθρωποι"....Μάθατε τι απέγινε με τις συγκεκριμένες γατούλες?

Πραγματικά μπραβο για οτι κανετε για αυτα...
Και ντροπη για αυτους τους ανθρωπους...αισχος...
Οι ψυχες μου στεκονται λες και περιμενουν κάποιον...:(

Ως εδω φτανει πια

Αυτο το θεμα με τα εγκαταλελημενα γατια μεσα στη θαλασσα πρεπει να παρει διαστασεις να φτασει στα καναλια μηπως και σταματησουν αυτα τα καθαρματα να αναγκαζουν τα γατια σε βασανιστικο θανατο. Ελεος ! κανενα απ αυτα τα πολιτικα λαμογια δε μπορει να ευοσθητοποιηθει και να εφαρμοστουν οι νομοι?Εγω αν ημουν Αλεξανδρουπολη θα πηγαινα και θα τους εκαιγα τις βαρκες αποψε.
Εδω που ζουμε μονο τετοιες μαθοδοι εχουν αποτελεσμα.Ειμαι εξαλλος.

Αυτο το θεμα με τα εγκαταλελημενα γατια μεσα στη θαλασσα πρεπει να παρει διαστασεις να φτασει στα καναλια μηπως και σταματησουν αυτα τα καθαρματα να αναγκαζουν τα γατια σε βασανιστικο θανατο. Ελεος ! κανενα απ αυτα τα πολιτικα λαμογια δε μπορει να ευοσθητοποιηθει και να εφαρμοστουν οι νομοι?Εγω αν ημουν Αλεξανδρουπολη θα πηγαινα και θα τους εκαιγα τις βαρκες αποψε.

Να πω οτι διαφωνώ? ψέμματα θα πω...δυστυχώς ο έλληνας θέλει ακομα τον βούρδουλα.....( σίγουρα δεν μιλώ για όλους...):)

Xαίρομαι που έχω, τουλάχιστον, εναν γείτονα που νοιάζεται και αγαπά τα ζώα...είχα αρχίσει να πιστεύω πως στην περιοχή μου ζουν μόνο σκληρόπετσοι και αναίσθητοι...καταλαβαίνω απολυτα την αγανάκτηση σου...!!

Οι ψυχες μου στεκονται λες και περιμενουν κάποιον...:(
Αυτό είναι το τραγικό και λυπηρό της υπόθεσης... και σε δεύτερη φάση δεν μπορείς παρά να μην αγανακτήσεις με τους δράστες. Ντροπή τους πραγματικά. Εδώ δεν μπορεί να τεθεί θέμα "αγάπης ή μη προς τα ζώα". Είναι πράξη καταδικαστέα που φέρνει αηδία σε όποιον έχει στοιχειώδη λογική και ανθρωπιά μέσα του. Το κακό που έχουν μέσα τους να γυρίσει στον εαυτό τους... αυτό έχω μόνο να πω...

SOS

τι αλλο θα ακουσουμε???

ξερουμε που ειναι ?

υπαρχει καποιος εκει?
κατι?
μια φιλοζωικη

ΕΛΕΟΣ:down:

https://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_2815.html

συγγνωμη αλλα δεν το ειχα δει αυτο το θεμα

τι εγινε τελικα?

Παιδιά, παρακολουθώντας την αντίστοιχη κουβέντα στο facebook, από την κοπέλα που τράβηκξε την φωτογραφία και αυτήν που έβγαλε το θέμα στην δημοσιότητα, οπου μίλησε και ένας εργαζόμενος στονσυγκεκριμένο υδροβιότοπο, δεν είμαι σίγουρη ότι είνια έτσι ακριβώς τα πράγματα....
Υποτίθεται ότι τα ζώα ταίζονται και στις φωτογραφίες εξάλλου δεν φαίνονται σε κακή κατάσταση...
Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι που θα ασχοληθούν εκεί θα μας πουν τι γίνεται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back