vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
. Με το που σηκώθηκα από το κρεβάτι, το καμάρι μου ξαπλώθηκε φαρδιά πλατιά σε όλο το πλάτος στη μέση του κρεβατιού, με κοίταζε με ύφος και άρχισε να γουργουρίζει
. Και μαντέψτε τη συνέχεια.......
ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Μηπως και ο Franky εβγαλε ολη του την ένεργεια για τον ίδιο λόγο?

vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
Μήπως τον είχες στριμώξει στον ύπνο σου και το παιδί απλά ήθελε να απλωθεί? Ε, με τόση ζέστη δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε...![]()
![]()
![]()
Πως γίνεται να στριμώξεις ένα γατί 8 κιλά? Η καλύτερα, ποις στριμώχνει ποιόν

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άσε ξέρω! Μπορεί ο Χιόνης να μην έχει πιάσει ακόμα τα 8 κιλά αλλά είναι σε καλό δρόμο!!! Ο δε μικρός μας Πίπης έχει πάρει την ανηφόρα! Ο Χιόνης κοιμάται στα πόδια μου και αναγκάζομαι να τα μαζεύω για να μην τον ενοχλώ, και ο Πίπης κολλημένος στα πλευρά μου. Από χθες μάλιστα και πάνω στην κοιλιά μου!!!Πως γίνεται να στριμώξεις ένα γατί 8 κιλά? Η καλύτερα, ποις στριμώχνει ποιόν![]()
![]()
![]()
Σκεφτόμαστε σοβαρά με τον Κώστα, για να μην τους ενοχλούμε, να τους αφήσουμε το διπλό κρεβάτι και να πιάσουμε από έναν καναπέ ο καθένας μπας και σταυρώσουμε ύπνο!!!...

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος

vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως και να θέλω να του κάνω δίαιτα, βρίσκει τον τρόπο να φάει. Μία φορά, επιστρέφοντας σπίτι από τη δουλειά διέκρινα μία μικρή αναστάτωση στο σπίτι. Προχωρόντας προς την κουζίνα κάτι δεν πήγαινε καλά! Ανακάλυψα τότε, το ψυγείο ανοιχτό, όλα τα ράφια πεσμένα και το πακέτο με τη βραστή γαλοπούλα από το super market ανοιγμενο και φαγωμένο!!!
Όπως καταλαβαίνετε, άλλος είναι ο κύρης του σπιτιού.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
.....Προχωρόντας προς την κουζίνα κάτι δεν πήγαινε καλά! Ανακάλυψα τότε, το ψυγείο ανοιχτό, όλα τα ράφια πεσμένα και το πακέτο με τη βραστή γαλοπούλα από το super market ανοιγμενο και φαγωμένο!!!![]()
![]()
![]()
Όπως καταλαβαίνετε, άλλος είναι ο κύρης του σπιτιού.![]()
Θεός ο Franky!!! Κάτι τέτοια μου έκανε ο συγχωρεμένος ο σκύλος μου. Μας είχε αφήσει επανειλημένα νηστικούς! Ο Χιόνης είναι κύριος και δεν πλησιάζει στην κουζίνα εκτός αν τον φωνάξεις, ακόμα και ταψί με κοτόπουλο να υπάρχει στο τραπέζι! Ο μικρός αντιθέτως και μέσα στο πιάτο σου, μη σου πω και στο στόμα σου να μπορούσε να μπει όταν τρώς, θα το έκανε....
Έτσι και εμάς ο Νααμάν. Μη διανοηθεί κανείς να του αλλάξει τη θέση του.....

aretha
Περιβόητο μέλος
Ο μικρός αντιθέτως και μέσα στο πιάτο σου, μη σου πω και στο στόμα σου να μπορούσε να μπει όταν τρώς, θα το έκανε....
![]()
(Ασπασία, κάτι τέτοια λέγε τα με το μαλακό, λύθηκα στα γέλια και με στραβοκοιτάνε απ' το απέναντι γραφείο) 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γιατί καλέ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Ασπασία, κάτι τέτοια λέγε τα με το μαλακό, λύθηκα στα γέλια και με στραβοκοιτάνε απ' το απέναντι γραφείο)
![]()
Την αλήθεια λέω! Όταν τρώω σκαρφαλώνει πάνω μου, κολάει τη μουσούδα του στο στόμα μου και ρουθουνίζει σαν ξελιγωμένο. Δεν του δίνω πάντως όσο κι αν ζηλεύει γιατί ήδη τρώει πολύ περισσότερο από τον Χιόνη. Αν στειρωθεί την κάτσαμε! Όχι 8 κιλα σαν τον Franky και τον Σάκη θα γίνει, αλλά 18!!!......
aretha
Περιβόητο μέλος
Μωρέ, αλήθεια λες, δεν είπε κανείς το αντίθετο, αλλά ήταν πάρα πολύ αστεία η διατύπωση, και μου ήρθε και η εικόνα με το ανοιχτό στόμα και τον Πίπη να πλησιάζει ξελιγωμένος...Γιατί καλέ?Την αλήθεια λέω!
(Όχι τίποτα άλλο, θα μου καταστραφεί και το προφίλ της σοβαρής εργαζόμενης) 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το ποιο????(Όχι τίποτα άλλο, θα μου καταστραφεί και το προφίλ της σοβαρής εργαζόμενης)![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
(πάει, ήτανε που 'τανε, απόγινε)
Ismini
Διάσημο μέλος
Καλέ δινε του να φάει του παιδιου όσο θέλει! Τα μικρά χρειάζονται πολύ φαγητό!Γιατί καλέ?Την αλήθεια λέω! Όταν τρώω σκαρφαλώνει πάνω μου, κολάει τη μουσούδα του στο στόμα μου και ρουθουνίζει σαν ξελιγωμένο. Δεν του δίνω πάντως όσο κι αν ζηλεύει γιατί ήδη τρώει πολύ περισσότερο από τον Χιόνη.
Κι εμενα μου το έκανε αυτο η Ροζα. Μου άρπαζε το φαγητο από το στομα! (μεγάλη βεβαια...οχι μωρό)
Και το παπί επίσης.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ και εμας το κανει αυτο στο καθιστικο μας! Εχουμε τριθεσιο διθεσιο καναπε και πολυθρονα. Στο τριθεσιο καθεται η μητερα μου, στο διθεσιο εγω και στην πολυθρονα ο Σαββας και βλεπουμε τηλεοραση. Μολις σηκωθηκα εγω να παω καπου, τσαφ ο Σαββας στο καναπε μου, η μητερα μου με κοροιδευε! Μολις πηγε καπου η μητερα μου τσουπ, στη θεση της ο Σαββας!
Εγω δε να χτυπιεμαι απο τα γελια επειδη πριν με κοροιδευε η μητερα μου! Και ο Σαββας βασιλιας, απλωθηκε στο τριθεσιο... 
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
) Ο δε Πιου μιου, ιεροτελεστικα καθε μεσημερι και καθε βραδυ κεντραρει το μεσο κατω απο το κρεβατι του γιαννη και ξαπλωνει εκει για να μη τον βγαλω. Απο καμια μερια δεν τον φτανω. Σκαρφιζομαι διαφορα για να τον φτασω..... Και μετα με δαγκωνει κι ολας εκνευρισμενος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool