16-04-10
13:32
τι να κανω να μη μου φερνει ποντικια η γατα μου στο σπιτι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.227 μηνύματα.
16-04-10
13:44
Απάντηση: ποντικια
καλησπερα...
...προφανως για να σου φερνει ποντικια..παει να πει οτι βγαινει και εξω...αληθεια,ειναι γατα που ζει συνεχεια εξω...ή ειναι μεσα και εξω;...οι γατες παντως θα κηνυγισουν το ποντικι ειτε τις ταιζεις ,ειτε οχι....ειναι το ενστικτο του κυνηγου που το εχουν μεσα τους...εγω,τον μονο τροπο που μπορω να; σκεφτω αυτη τη στιγμη ειναι..να μην βγαινει εξω..
καλησπερα...
...προφανως για να σου φερνει ποντικια..παει να πει οτι βγαινει και εξω...αληθεια,ειναι γατα που ζει συνεχεια εξω...ή ειναι μεσα και εξω;...οι γατες παντως θα κηνυγισουν το ποντικι ειτε τις ταιζεις ,ειτε οχι....ειναι το ενστικτο του κυνηγου που το εχουν μεσα τους...εγω,τον μονο τροπο που μπορω να; σκεφτω αυτη τη στιγμη ειναι..να μην βγαινει εξω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
16-04-10
13:48
Απάντηση: ποντικια
Αν την εχεις εξω ,λογικο ειναι να σου φερνει ποντικια.Και φυσικα κινδυνευει η γατα σου να κολλησει καποια αρρωστια απο τα ποντικια.
Αν την εχεις εξω ,λογικο ειναι να σου φερνει ποντικια.Και φυσικα κινδυνευει η γατα σου να κολλησει καποια αρρωστια απο τα ποντικια.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
16-04-10
13:56
Πέρα των άλλων κινδύνων που έχει το έξω (αμάξια, σκυλιά, κακοί άνθρωποι) και εκτός απο τις αρρώστιες που μπορεί να κολλήσει απο κάποιο ποντίκι, ή και απο άλλες γάτες (ειντς, λευχαιμία, παράσιτα, πληγές κλπ κλπ...)
υπάρχει και το θέμα της φόλας, και του ποντικοφάρμακου.
Αφού υπάρχουν ποντίκια, θα υπάρχουν και άνθρωποι που ρίχνουν ποντικοφάρμακο...
Η γατούλα αν φάει μισοπεθαμένο ποντίκι ή ζωντανό αλλά δηλητηριασμένο κινδυνεύει και η ίδια. Φυσικά κινδυνεύει και απο το ποντικοφάρμακο το ίδιο...
Δεν ξέρω που μένεις... αλλά και σε επαρχεία ή χωριό με τόσα ποντίκια στο γύρω θα σου έλεγα να την στειρώσεις (εαν δεν το έχεις κάνει ήδη) και να την κρατήσεις μέσα κοντά σου. Εαν θέλεις μπορείς να την βγάζεις κάποιες ώρες έξω φυσικά -εαν δεν είσαι σε πόλη- αλλά με προσοχή.
υπάρχει και το θέμα της φόλας, και του ποντικοφάρμακου.
Αφού υπάρχουν ποντίκια, θα υπάρχουν και άνθρωποι που ρίχνουν ποντικοφάρμακο...
Η γατούλα αν φάει μισοπεθαμένο ποντίκι ή ζωντανό αλλά δηλητηριασμένο κινδυνεύει και η ίδια. Φυσικά κινδυνεύει και απο το ποντικοφάρμακο το ίδιο...

Δεν ξέρω που μένεις... αλλά και σε επαρχεία ή χωριό με τόσα ποντίκια στο γύρω θα σου έλεγα να την στειρώσεις (εαν δεν το έχεις κάνει ήδη) και να την κρατήσεις μέσα κοντά σου. Εαν θέλεις μπορείς να την βγάζεις κάποιες ώρες έξω φυσικά -εαν δεν είσαι σε πόλη- αλλά με προσοχή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum