Ποντίκι πάνω σε γάτα που ειναι πάνω σε σκύλο!

Julian

Δραστήριο μέλος

Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα.
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

Ένας ακτιβιστής προκειμένου να περάσει το μήνυμα του για παγκόσμια ειρήνη ένωσε 3 αιώνιους εχθρούς και τους πήγε βόλτα. Ενα ποντίκι πάνω σε μια γάτα που κάθεται πάνω σε ένα σκύλο που περπατά. Ο σκύλος τραβάει όλο το ζόρι ενώ εμείς είμαστε άρχοντες στο ρετιρέ

https://www.youtube.com/watch?v=utl4Qwf9JZ8&feature=player_embedded

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:.........πολυ καλο!!:lol::lol::lol::lol:...............και συμβολικο θα ελεγα!!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παραλίγο να το καταφέρω και εγώ αυτό... μόνο που το ποντίκι ήταν ηλεκτρονικό του pc.....:D

Συνημμένα

• 70004.jpg
    70004.jpg
    170,1 KB · Εμφανίσεις: 41
Η απορία μου είναι πώς έπεισε τη γάτα να καθίσει επάνω στο σκύλο!:lol::lol::lol:

Η απορία μου είναι πώς έπεισε τη γάτα να καθίσει επάνω στο σκύλο!:lol::lol::lol:
δεν είδες που περπατάει κάπως περίεργα; Είναι μετά τις διαπραγματεύσεις :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back