04-12-09
01:06
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ
Ένας ακτιβιστής προκειμένου να περάσει το μήνυμα του για παγκόσμια ειρήνη ένωσε 3 αιώνιους εχθρούς και τους πήγε βόλτα. Ενα ποντίκι πάνω σε μια γάτα που κάθεται πάνω σε ένα σκύλο που περπατά. Ο σκύλος τραβάει όλο το ζόρι ενώ εμείς είμαστε άρχοντες στο ρετιρέ
https://www.youtube.com/watch?v=utl4Qwf9JZ8&feature=player_embedded
Ένας ακτιβιστής προκειμένου να περάσει το μήνυμα του για παγκόσμια ειρήνη ένωσε 3 αιώνιους εχθρούς και τους πήγε βόλτα. Ενα ποντίκι πάνω σε μια γάτα που κάθεται πάνω σε ένα σκύλο που περπατά. Ο σκύλος τραβάει όλο το ζόρι ενώ εμείς είμαστε άρχοντες στο ρετιρέ
https://www.youtube.com/watch?v=utl4Qwf9JZ8&feature=player_embedded
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
04-12-09
01:12

.........πολυ καλο!!

...............και συμβολικο θα ελεγα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
04-12-09
12:24
Η απορία μου είναι πώς έπεισε τη γάτα να καθίσει επάνω στο σκύλο!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
04-12-09
12:30
δεν είδες που περπατάει κάπως περίεργα; Είναι μετά τις διαπραγματεύσειςΗ απορία μου είναι πώς έπεισε τη γάτα να καθίσει επάνω στο σκύλο!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum