Ποντικοφάρμακο

billaek21w6

Νεοφερμένο μέλος

Ο billaek21w6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας παιδια. Εχω ενα προβλημα. Στην αυλη του σπιτιου μου εμφανιστηκαν τυφλοποντικες. Απο ενα search στο internet ειδα οτι η πιο αποτελεσματικη μεθοδος καταπολεμησης τους ειναι η ναφθαλινη. Μετα ειδα οτι η ναφθαλινη ειναι πολυ επικυνδυνη για τις γατες. Να τις βαλω με στο σπιτι δν παιζει. Η μανα μου βλεπεται δν τις θελει. Τι μου προτιενεται να κανω??? Ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.Εγω βασικα δεν θα εβαζα κανενα φαρμακο..γεματες ειναι οι πολεις και η επαρχια απο τυφλοποντικες,απλα συνηθως δεν τα βλεπουμε.Εξαλλου οι γατες θα τους κανονισουν φανταζομαι(ακομα και χορτατες οταν ειναι οι γατες κυνηγουν ουτως ή αλλως,απο ενστικτο και για παιχνιδι.)Αν παρολα αυτα θες οπωσδηποτε να κανεις κατι σιγουρα να μην βαλεις κατι που θα βλαψει αλλα ζωα.Αρκετα δεινοπαθουν απο ασυνειδητους και Δημους.Προτεινω να πας σε ενα απο αυτα τα καταστηματα που κανουν απεντομοσεις.,και θα ζητησεις κατι που δεν θα βλαπτει τα αλλα ζωα και θα ειναι ασφαλες.Αυτοι ξερουν να σου πουν.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο θείος μου στο χωριό που έχει πρόβλημα με τυφλοπόντικες βάζει ανοιχτό γκαζάκι στις τρύπες που ανοίγουν, αυτοί επειδή ενοχλούνται από το αέριο βγαίνουν έξω και μετά τους πυροβολεί... Πολύ μακάβριο, :( το ξέρω... Έχει και αυτός γάτες αλλά κυνηγούν μόνο ποντίκια και αρουραίους, τους τυφλοπόντικες, επειδή είναι μέσα στο χώμα, δεν μπορουν να τους πιάσουν. Αντίθετα μπορούν και τους πιάνουν τα σκυλιά του, επειδή σκάβουν.

εγω παλι τα βρισκω χαριτωμενα αυτα τα ζωακια και δεν θα τα σκοτωνα (αν εννοεις το παρακατω ειδος)
European_mole_animal.jpg

Κανουν οντως μεγαλη καταστροφη στην αυλη σου; Αν το θεμα ειναι μονο η αισθητικη σκεψου το καλυτερα πριν τα ξεφορτωθεις :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back