julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
11-10-07
16:12
Στην κουζίνα εμείς..... γιατί στο 1 μπάνιο δεν χωράμε 3.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dafnoyla
Νεοφερμένο μέλος
Η Dafnoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
14-10-07
00:31
Η μικρή είναι 6 μηνών τώρα και ο Φρόντο είναι 9 μηνών περίπου.Καλά, ειναι καταπληκτικοί στον καναπέ μαζί! Πόσων μηνών ειναι η μικρή;
Την άλλη εβδομάδα έχουμε κανονίσει να πάμε και γηια στείρωση τη
Δαφνούλα και μετά είναι η σειρά του μικρού, για να δούμε τι θα δούμε...
Ελπίζω όλα να πάνε καλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
14-10-07
02:24
Εμείς έχουμε μια λεκάνη ειδική για γάτες με πόρτες και φίλτρα και είναι κοντά στην κουζίνα,στο χωλ βασικά,αλλά η άτιμη θέλει να μπαίνει μόνο εκεί μέσα,όταν βγάζουμε το καπάκι πάει και τα κάνει στις γλάστρες,λες και ντρέπετε 

και η διαμαρτυρία είναι το καημένο το φυτό που καίγεται στο τέλος

και η διαμαρτυρία είναι το καημένο το φυτό που καίγεται στο τέλοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα.
14-10-07
02:59
ολο το καλοκαιρι ηταν στο μπαλκονι και το βραδυ την εβαζα μεσα. τωρα θελω σιγα σιγα να την αφηνω συνεχεια εξω γιατι το χειμωνα η κατασταση ειναι φορητη απο μυρωδιες και αμμο στα χαλια κλπκλπ. οποτε σιγα σιγα θα την αφηνω εξω ακομα και τα βραδυα, ωστε να μαθει. οταν θελει να βγει θα νιαουριζει και θα της ανοιγουμε

mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα.
14-10-07
19:32
Εγώ πάλι την έχω μέσα στην κουζίνα γιατί δεν θέλω να βγαίνει στο μπαλκόνι το βράδυ, σεληνιάζεται & φοβάμαι μη φουντάρει κάτω από τον 5ο. Βέβαια την καθαρίζω κάθε μέρα (τα χοντρά) & την αλλάζω κάθε 3 μέρες. Ευτυχώς δεν μυρίζει. Στο προηγούμενο σπίτι είχα βάλει γατόπορτα στο τζάμι & έβγαινε έξω (ο προηγούμενος γάτος μου), πολύ έξυπνη λύση αλλά τώρα με τον Μάγκα δεν μπορώ να κοιμηθώ ήρεμα εαν δεν είναι μέσα.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα.
14-10-07
23:41
Εγώ από την στιγμή που ήρθε ο Ρόμπιν, άλλαξα τελείως τις συνήθειες που είχαμε στο θέμα της άμμου. Την άμμο την έχω αφήσει σταθερά στο χωλάκι, μιας και το σπίτι είναι γύρω στα 45 τμ και δεν έχει αλλού χώρο, αλλά πήρα κλειστή τουαλέτα, με την οποία είδα τρομερή διαφορά!! Εκτός από την στιγμή που κάνουν κακάκια και μυρίζει κανένα 10λεπτο λιγάκι, μετά δεν μυρίζει καθόλου.Άλλαξα και μάρκα, παίρνω πλέον την EverClean FG και σε συνδιασμό με καθημερινό καθάρισμα της άμμου και του σπιτιού, σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν γατάκια στο σπίτι. 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum