Πού μπορώ να καταγγείλω κάποιον για κακοποίηση ζώου;

Pocahontas

Δραστήριο μέλος

Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
που μπορώ να καταγγείλω κάποιον για κακοποίηση ζώου?

στην αστυνομία γίνεται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: που μπορώ να καταγγείλω κάποιον για κακοποίηση ζώου?

Γινεται στην αστυνομια αλλα εχω την εντυπωση οτι χρειαζεσαι ακομα ενα μαρτυρα απο το περιστατικο..

https://www.strayshelp.gr/index.php?...:advice&id=1009:2009-01-24-21-31-30&Itemid=71

Δες λιγο εδω.Κακοποιησαν ζωακι μπροστα στα ματια σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να καταγγείλεις κάποιον στην αστυνομία θα πρέπει να του κάνεις μήνυση. Και για να του κάνεις μήνυση θέλεις
δικηγόρο(?), αποδείξεις και μάρτυρες.:/: (και 20ε παράβολο αν θυμάμαι καλά....)

Δεν ξέρω τί μπορεί να γίνει αν πας στην Φιλοζωική της περιοχής σου και γίνει κάτι μέσο αυτής...

Απάντηση: Που μπορώ να καταγγείλω κάποιον για κακοποίηση ζώου?

όχι μια κοπέλα
ακούει τους γείτονες της
να βρίζουν τα γατάκια που έχουν
και αυτά κλαίνε
και νομίζω τα χτυπάνε κιόλας
είναι κάτι τραβεστί μου είπε
που τους επισκέπτονται νταβατζήδες
και γενικά μπαινοβγαίνει όλος ο υπόκοσμος εκεί μέσα

Δεν το βλέπω να μπορεί να γίνουν και πολλά πράγματα. ....
Θα μπορούσατε με ήρεμο τρόπο απλά να ρωτήσετε αν τα θέλουν τα γατάκια, και αν όχι να τα πάρετε απο κεί, εφόσον φυσικά έχετε δεί τί θα τα κάνετε....:/::hmm:

Αν όντως είναι κατάσταση υποκόσμου... σιγά μην παει η αστυνομία, εδω προφανώς δεν παει για άλλους σοβαρότερους λόγους....

Και εγω για αστυνομια ξερω αλλα στη χωρα που ζουμε δεν νομιζω οτι θα βγαλεις καμια ακρη...

Οκ...είμαι λίγο προκατειλημμένη για την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει την Ελληνική Αστυνομία... Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις...
Αλλά φαντάζομαι το ύφος τους όταν θα μπεις και θα αναφέρεις περιστατικό κακοποίησης γατιού....:/:
Απλά φαντάζομαι το ύφος τους...

Ξερω περιστατικο που εγινε καταγγελία και θα παει δικαστικα αλλα εκει βγηκε μπροστα και φιλοζωικη ομαδα...

Ξερω περιστατικο που εγινε καταγγελία και θα παει δικαστικα αλλα εκει βγηκε μπροστα και φιλοζωικη ομαδα...
Ελπιδοφόρο....:)

Οκ...είμαι λίγο προκατειλημμένη για την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει την Ελληνική Αστυνομία... Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις...
Αλλά φαντάζομαι το ύφος τους όταν θα μπεις και θα αναφέρεις περιστατικό κακοποίησης γατιού....:/:
Απλά φαντάζομαι το ύφος τους...

Και εγω μαζι σου για τις εξαιρεσεις αλλα κατι πρεπει να γινει και με τους υπολοιπους...Ειναι πολυ κριμα να καταγγελεις τετοιο περιστατικο και να μην εμφανιζεται κανεις!!! Βεβαια εδω δεν εμφανιζονται για ανθρωπινη αναγκη (οπως πολυ σωστα ειπωθηκε και παραπανω) για τα ζωακια θα εμφανιστουν?? Αλλα και αυτοι οπως καταλαβαινουμε ολοι οι Ελληνες πολιτες πλεον, οδηγιες παιρνουν...οποτε και να ηθελαν δεν ερχονται ετσι ευκολα.

Αν δεν το ¨δέσεις¨ με απτά και ατράνταχτα στοιχεία...βλ.μάρτυρες κτλ,δύσκολο...
Από το ¨νομίζω¨τα χτυπάνε ,μέχρι το ¨τα χτυπάνε¨,και αποδεικνύω ότι τα χτυπάνε ...υπάρχει μεγάλη απόσταση...:(

Μπράβο στο κουράγιο σου/της φίλης σου που το ψάχνετε με κίνδυνο να μπλέξετε με τέτοιους ανθρώπους....
Κρίμα για τα γατάκια, αλλα θα ειναι πιο κρίμα για τη φίλη σου, αν ειναι και γείτονες, να κινδυνέψει. Αν δεν τα ήθελαν θα τα πετουσαν στο δρόμο. Αν έχετε κανένα φίλο (άντρα κατά προτίμηση ή ζευγάρι) που δεν μπαινοβγαίνει στο σπιτι της φίλης σου και δεν θα μπορουν να τον συνδέσουν με αυτην ας κάνει μια προσπάθεια μήπως και του τα δώσουν. Κατα τη γνώμη μου να μην εμπλακει η φίλη σου γιατί πολύ πιθανό να μπλέξει, καθώς απο την περιγραφή μπορει να πρόκειται για ανθρώπους επικίνδυνους.
Καλή επιτυχία!!
:)

Μπορεις να το καταγγειλεις σε καποια φιλοζωικη ομαδα. Και θα ερθουν να παρουν τα γατακια απο εκει και θα τα φροντισουν μεχρι να βρουν ενα σπιτακι...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back